(: לדעתי הרופאים של פעם זה הדוסים של היום... אלה ש"מלמדים תורה אחד על אחד"
ה הדר 0 New member 1/6/10 #22 לדעתי הרופאים של פעם זה הדוסים של היום... אלה ש"מלמדים תורה אחד על אחד"
M Marlene G New member 1/6/10 #41 אבל זה עבד לך יופי ../images/Emo46.gif על אף התנגדותך הנחרצת לפיכסבוק. ~סעמק למה זה לא נותן לי להגיב?!?!?!~
אבל זה עבד לך יופי ../images/Emo46.gif על אף התנגדותך הנחרצת לפיכסבוק. ~סעמק למה זה לא נותן לי להגיב?!?!?!~
א אטומיק בייגל New member 1/6/10 #42 הידעת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif סתם אממ ככל הנראה זה בלתי אפשרי לשלוח הודעות בתפוז בין 1:02 או משהו בסגנון, ועד 1:08. מסתורי, מסתורי ביותר
הידעת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif סתם אממ ככל הנראה זה בלתי אפשרי לשלוח הודעות בתפוז בין 1:02 או משהו בסגנון, ועד 1:08. מסתורי, מסתורי ביותר
M Marlene G New member 1/6/10 #45 אמג, זה פשוט עלוב. אבל סוג של טוב לדעת. רק עכשיו הבנתי שאני לא מקורית בכלל וכל הפורום כבר התנפל על רות דולורס וייס, אבל רעות - לא נחמד לראות את הדאגה בלב העם?
אמג, זה פשוט עלוב. אבל סוג של טוב לדעת. רק עכשיו הבנתי שאני לא מקורית בכלל וכל הפורום כבר התנפל על רות דולורס וייס, אבל רעות - לא נחמד לראות את הדאגה בלב העם?
א אטומיק בייגל New member 1/6/10 #32 אופס, שכחתי נו טוב אני גם ככה צריכה ללכת לישון עוד... לפני שעה בערך. אשמע את התכנית המוקלטת בימים טובים יותר תהנו
אופס, שכחתי נו טוב אני גם ככה צריכה ללכת לישון עוד... לפני שעה בערך. אשמע את התכנית המוקלטת בימים טובים יותר תהנו
G groishir New member 1/6/10 #37 אוף התכנית הזאת מפחידה ומטרידה בו זמנית שתפסיק לשים דברים מרדימים!! היא לא מבינה שיש לי הרצל ללמוד ב2 בלילה?? :/
אוף התכנית הזאת מפחידה ומטרידה בו זמנית שתפסיק לשים דברים מרדימים!! היא לא מבינה שיש לי הרצל ללמוד ב2 בלילה?? :/
ה הדר 0 New member 1/6/10 #46 יש איזה כיף לסיים ככה את התכנית! אהבתי את הקאבר שרונהלה עשתה.... ד"א למה כולם נאלמו? חחחחחחחחחח היא אמרה "גלי צה"ל השעה 1:00" (ועכשיו, שימו לב השעה 2:00) מה נסגר עם השדרניות של גל"צ??
יש איזה כיף לסיים ככה את התכנית! אהבתי את הקאבר שרונהלה עשתה.... ד"א למה כולם נאלמו? חחחחחחחחחח היא אמרה "גלי צה"ל השעה 1:00" (ועכשיו, שימו לב השעה 2:00) מה נסגר עם השדרניות של גל"צ??
א אטומיק בייגל New member 1/6/10 #48 למה הפודקאסט עוד לא עלה לאתר ההוא? כרגיל זה עולה ביום שלישי, לא?