וגם לנו יש ירון...

2404311

New member
הוא כן בארץ

הוא ממש לא בחו"ל הוא בארץ והוא מרקיד באיזור נתניה לא ידוע היכן חג שמח גם לך ונפגש בקרוב בעזריאלי ומקווה שירון מליחי יהיה שם גם...................... לי-מור

2404311

New member
אולי תזכיר לי?

לא זוכרת אותך בשום מקום בבית הלוחם בחיפה למרות שהייתי שם אשתקד לי-מור

2404311

New member
חבל שלא אמרו לי קודם../images/Emo46.gif

הייתי נוסעת לחיפה לראות את המרקיד הכי מדהים מכולם והכי חתיך כמובן............

2404311

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo153.gif

אסתי...... בעצם חבל לי על המאמץ ...... לפי השם שלך... זה אומר הכל את בטח......... ח ב ל ה ז מ ן

2404311

New member
בהחלט

שמחתי לשמוע שעוד משהי חושבת שירון מליחי הוא הגדול מכולם והיפה מכולם כמובן

2404311

New member
את בכלל מכירה אותו

אם היית רואה את המרקיד הזה היית משוכנעת כמוני שאין כמוהו גם בריקודים וגם ביופיו הרב

וגם לנו יש ירון...

כמי שעוקבות מן ההתחלה על הנאמר בפורום זה: קיטורים, פירגונים, חוויות וכו´ רצינו לשתף אתכם גם בחוויות שלנו, ממקום רחוק ומיוחד, ולספר לכם על מרקיד מיוחד וחוג מיוחד... אנחנו תושבי הערבה, רוקדים פעמיים בשבוע בהדרכתו של ירון אלפסי שמגיע אלינו ממודיעין(כן כן...!) כולם כאן מכירים את כולם, האווירה אינטימית, משפחתית וירון שותף מלא שלנו לכל זה. ולמרות הדרך הארוכה שהוא עושה אלינו הוא מביא לחוגיו רעננות, שמחה וקלילות, ולא פחות חשוב מקצועיות. ברפרטואר שלו ישן לצד חדש במינונים נכונים תוך התחשבות במיגוון הגילאים והרצונות שלנו הרוקדים. ממליצות לכם הרוקדים במרכז לבדוק מתי הוא מרקיד או ירקיד באזורכם, בטוחות שתהנו ותשארו.

2404311

New member
מי זאת המירי הזאת????????../images/Emo5.gif

שמחתי מאוד לראות שפתחת אתר כזה אני כל יום מסתכלת בו בעבודה ונהנת לקרוא את כל השטויות האלה אבל תגיד ....... מזאת המירי הזאת שמשועממת עד מוות????????? אבל בכל זאת מעניין וכייף בשעות הפנאי לשבת ולקרוא שבת שלום, ד"ש לסתיו לבן המתוק ולמירי היפיפיה לי-מור

זאת יכולה להיות החידה לשבת

הבאה. והיא כנראה תהייה בלתי פתורה. רצונו של אדם כבודו...

מירי לא תהיי החידה לשבת.....

לירון בקר טוב מירי לא תהיה החידה לשבת, מירי תהיה זו שתיתן כאן את החידות. לאחר שירון פתרת כבר מי הם "חבר של כולם", "ידיד של כולם", "אצבעוני", "יבנאי", "סימי", "עדה המקורית" ו"עדה המזויפת" ועוד רבים וטובים, ואם ישאר לך עוד קצת זמן וכח, או אז תתפנה ותנסה לפתור מי זו מירי. אני מכבדת את פסוקך האחרון "רצונו של האדם כבודו". בהערכה רבה ושביע טוב. מירי.

לי-מור יקרה !

הי לימור ! האם את לי-מור מהתוכנית הבידור בטלוויזיה ? אני שמחה לקרוא שאת מסתכלת בעבודה ונהנית לקרוא את ה"שטויות" האלה. אז קודם כל הצעתי לך שתשמרי היטב על מקום העבודה, תשקיעי בו ואת הפורומים תקראי בבית ולא על חשבון זמן העבודה - עלולים לפטר אותך. דעי לך לי-מור, מירי אינה משועממת, אם היית יודעת איזה סדר יום עמוס יש לה היית עוברת לדום מתוח ומצדיעה לה. לגבי ה"יפיפיה" , או.קי. אבל זה לא העיקר - חשוב מה שיש בקלבסה. אגב, כשנבחנתי לקורס קצינות והוכנסו הנתונים שלי למחשב, הוציא המחשב פלט ובו כתוב : אבקש נתונים אחד אחד. אז שיהיה לך יום טוב ! מירי.

2404311

New member
תשובת המחץ

מירי שלום קראתי בעיון רב את הודעתך האחרונה בפורום ומיותר לציין כי מצאתי את עצמי פעורת פה ומשתהה לנוכח אהבתך העצמית שאינה יודעת גבולות. מיותר לציין כי כל בר דעת שמעט אינטלגנציה בקודקודו ימצא עצמו פעור פה לנוכח רשימתך האין סופית באשר למעלותיך המפורטות!? אם כבר בעניני מחמאות עסקינן אזי הייתי מאוד מבקשת לדעת האם קיימת קורלציה בין תכונותיך המפורטות בזאת לבין המציאות בשטח. אין ספק שבהתאם לאמור לעיל הינך ב "חזקת חלומו הרטוב של כל גבר" ומן הסתם ברור לי כבר כי מעטים מהם אלו אשר יוכלו לתת מענה אולם לאישיותך יוצאת הדופן. ובאשר לשאלתך האם כותבת שורות אילו הינה לימור מן הטלויזיה תשובתי נתונה בגוף המכתב שכן רמת האנטלגנציה של לימור מן הטלויזיה משולה לאינטלגנציה המוגבלת של סוליית סנדל. אשמח להמשיך ולהתנצח איתך מעל גבי מדיה זאת ולסיום אשמח אם יהה בך העוז לפרט כאן את כשרונתייך הברוכים אצל המין השני....? בברכה לי-מור

2404311

New member
ודרך אגב

לא אליך התכוונתי שאמרתי שאת יפיפיה אלא למירי אשתו של ירון שהיא באמת יפיפיה להבדיל ממך...אז אולי תשני את השם שלך כי לא מתאים שיקראו לך מירי אולי נחמה???.. זה דווקא דיי מתאים נחמה המנחמת או שוש? גם טוב

לי-מור

מירי היא מהבודדות בפורום המוסיפה ענין ופלפל, אם ע"י חידותיה, או חדות לשונה, בואי לא ננתח את אופיה ע"י כישרונך להבחנה וסיווג תכונותיהם של אנשים. לאור מה שכתבת אני בטוח שאפילו מירי אינה יכולה להתחרות איתך בכתיבת שטויות. שיהיה לך ערב נעים.

dw2322

New member
איפה בערבה?

אתן מוזמנות לספר על אופי ההרקדות, שם בדרום החם
, לטובת אלו שפחות מכירים. זה יכול לעניין גם לא דרומיים, למשל, אולי חלק מהמטיילים לדרום ירצו לשבץ גם הרקדה?

למעלה