וגם לנו יש ירון...

כאן בדרום החם...

ההרקדות מתקיימות אצלנו ביום שני במושב חצבה וביום חמישי במושב צופר. כעת אנו יוצאים לחופשה של חודש ונחזור לרקוד באוגוסט. על אופי ההרקדות סיפרנו בהודעה המקורית, ונשמח לראות כל אורח שמטייל או עובר אצלנו.

רשמנו לפנינו.........

רשמנו לפנינו כי....... א. ירון מייחס ייחוד, ייחוס, משמעות ועוד לשם ירון. ב. חולשה מסויימת לשם מירי. מעניין למה ?

ירון מישר - יש רק אחד

בנוסף לירון כרמל , ירון מליחי וירון אלפסי - המרקיד המופלא מהדרום - הבן של מוטי אלפסי, היוצר והמרקיד הותיק. (כאן בדרום, כנפי הכסף ,) נאחל לאבא החלמה מהירה. חידה : איזה עוד ירונים - מרקידים אנחנו מכירים ?

עוד ירון אחד ו.....

הירון המוכשר הנוסף הוא : ירון בן שמחון. ומשהו פיקנטי..... וליבי ירון ירונה היי סימונה מדימונה...... מירי.

ולמרות שיש קשר....

דווקא יש קשר..... הנה לדוגמא : אומרים על אשה שמנה "ככל שהכמות עולה - האיכות יורדת".

א. לא תמיד נכון

ב. אנחנו ירון כל אחד לחוד ועם ייחוד. משתדלים לא להיות יותר מדי ביחד כדי שהכמות שלנו ביחד לא תוריד באיכות... בקיצור לא רצים להשמין.

למירי לוי

שלום לך. האם את משחקת ברידג´?? אני מכיר שלשה כולל אותי שרוקדים אשר משחקים ברידג´. יוסי.

ואתה מחפש יד רביעית ?

ליוסי אני מבינה שאתה רוצה לצרף אותי כיד רביעית. תודה מקרב לב. אני מעדיפה לנצל את הזמן הזה למשהו יותר אנרגטי ומשחרר כמו למשל ריקודי עם וכו´ מכל מקום תודה. מירי.

2404311

New member
איפה ירון מליחי מרקיד

למה השם של ירון מליחי בכלל לא מופיע בשמות המרקידים שלמעשה הוא בן המרקידים הכי מוכשרים בריקודי עם וגם בן היפים ביותר מכולם (כמובן).

למעלה