וגם: מי מכיר מקומות לריקודים בתל אב

שירי71

New member
וגם: מי מכיר מקומות לריקודים בתל אב

אביב? וגם אם מישהו מכיר את הרוקודים שיש באוניברסית תל אביב - אשמח לשמוע יותר עליהם וגם על עוד מקומות, בקבוצות גדולות או קטנות, תודה!

אתי@

New member
ליד אונ´ ת"א יש את מועדון פוקוס

שרוקדים שם בעיקר סלסה וריקודים דרום אמריקאיים. תלוי מה אתם מחפשים, אם אתם רוצים ממש ריקוד סולו שלכם לחתונה אז זה לא מתאים. זה נורא נחמד, אבל זה לא ממש מלמד טכניקה או ריקוד מסוים - אלא רק את הצעדים.

שירי71

New member
לאו דווקא לסולו

מספיק שיהיה לנו איזה רפרטואר מינימלי כדי לגוון טיפה בסוג הריקודים. האם הם מלמדים שם באופן "נאות"? ואת יודעת באילו ימים זה? ואגב, יש לי מודעות שלקחתי מהבריכה של האוני´ הבוקר על ריקודים בימי שלישי וריקודים בימי חמישי באולם של האוניברסיטה. מישהו מכיר? אייל אומר ששמע שהאולם כ"כ גדול כך שממש קשה לראות מה שהם מראים. מי מכיר?

אתי@

New member
ב"פוקוס" מלמדים לא רע, זה גם לא כ"כ

קשה, הצעדים פשוטים מאוד. אם אני לא טועה זה בימים ראשון, שלישי וחמישי מ - 20:00 ועד 24:00. כדאי לוודא את זה... בחלק הראשון של הערב מלמדים ובהמשך הערב רוקדים, ככה שכדאי להגיע מוקדם, אחרת אין טעם. כל כמה זמן הם מתחילים סבב חדש של לימוד, כי בעצם זה לימוד הדרגתי, בכל פגישה מתקדמים עוד קצת. אז קחו את זה בחשבון, אולי תגיעו לרמה מתקדמת מידי.

שירי71

New member
נשמע מצויין אני אקפוץ לשם לבדוק את

הימים תודה אתי@!

*שיר

New member
אז ככה...

הריקודים בתל אביב די נחמדים אבל גם די המוניים. מדובר על הרקדות ברחבת מגרש הכדורסל המקורה. (אני מכירה את זה לא באופן מאוד אישי, אלא ממה שחברים אמרו ומהסתובבות באזור). הבנתי שההרקדות של המתלמדים גם נחמדות. זה קצת שוק בשר, אבל לך זה כבר לא אכפת...

שירי71

New member
שיר, מה זה ההרקדות של המתלמדים?

ובענייני שוק בשר: פעם אחת לפני איזה חמש שנים הלכתי לאחת מההרקדות האלה וכל כך נבהלתי שלא חזרתי יותר וגם לא ממש זוכרת מה היה שם...

*שיר

New member
לגבי השעות והימים אני לא יודעת

אבל אם לקחת מהחדר כושר את הברושור אז זה מה שכתוב שם. ההרקדות מתחילות בהרקדות של מתלמדים עם מדריך שמראה ומסביר (משהו כמו שעה), ואח"כ יש הרקדה למי שיודע עד הלילה. ההרדה היא באמת באולם גדול, זה של הכדורסל המקורה, איפה שכל החוגים. אני מניחה שאם יש הרבה אנשים, אז קשה לראות. אתי@ צודקת, יש גם בפוקוס הרקדות, ושם זה מקום הרבה יותר קטן. כדאי לך לבדוק. העניין הוא שבפוקוס זו אוכלוסיה קצת יותר צעירה...(בלשון המעטה)

שירי71

New member
אוקיי נראה לי שאני אבדוק את שניהם

מה זה אוכלוסיה מעירה "Cלשון המעטה"??? גן נינה? לא, ברצינות, האם זה משפיע על קצב הלימוד (אני בגילי המתקדם כבר קשה לי לרקוד...) נראה לי שנתחיל מיום חמישי השבוע (לחבר שלי יש כדורסל באופן קבוע ימי שלישי) ונספר כאן חוויות.

אתי@

New member
אוכלוסיה צעירה - תחילת שנות ה- 20

אבל זה ממש לא צריך להפריע לך, הרי את לא באה לתפוס חתן, נכון???

אתי@

New member
זה נכון - הייתי שם עם רונן ועדיין

היו שם כמה שניסו להידבק אלי. וכמו שאתן יודעות בסלסה יש מרחב הידבקות גדול מידי...

שירי71

New member
המ... אוקיי...

אלי בטוח לא ידבקו. אליו - אולי כן...
ובכל זאת נלך נבדוק ונספר חוויות

סיגל2

New member
יש גם את בית הספר לריקודים

הצעד הנכון שנמצא בגבעתיים, שם נותנים לך שיעורים פרטיים. הייתי אתמול שם עם אילן והמדריך היה מאד נחמד ומלא סבלנות וביום שישי אנו הולכים לבדוק בית ספר אחר בשם "לידור" שנמצא באפקה, כך שאחרי זה אוכל לספר איך היה אצלהם, גם שם השיעורים הם פרטיים.

שירי71

New member
טלפונים שלהם?

ומחירים? וגם - הם עובדים רק בפרטי או גם בקבוצות קטנות?

סיגל2

New member
בית הספר לריקודים הצעד הנכון

הטלפון הוא 2359 644-03 המחירים נעים בין 115 ש"ח לזוג ל-97 ש"ח תלוי במספר השיעורים שאתם לוקחים, ככל שמספר השיעורים גדול יותר המחיר יורד. הם נותנים שיעורים פרטיים לגבי שיעורים בקבוצות קטנות אין לי מידע כי לא ביררתי לגבי שיעורים כאלה.

שירי71

New member
תשמעו קטע על מורה לריקודים מי-ם

אמא שלי התקשרה לשאול מורה שמצאה דרך דפי זהב... לגבי ריקודים בשיעורים פרטיים והוא זרק מחיר של אם אני לא טועה משהו כמו 150-170 שקלים לשיעור ועוד הוסיף שזה ממש זול יחסית למחירים שרצים בתל אביב... אני חייבת לספר לה על "המחירים הגבוהים" שלוקחים בתל אביב...

סיגל2

New member
שירי, שכחתי לציין שה- 115 ש"ח זה

לזוג לשיעור למי שלוקח 10 - 15 שיעורים. אם לוקחים 5 - 10 שיעורים זה 125 ש"ח לשיעור לזוג ושיעורים בודדים מתחת ל- 5 שיעורים זה בערך 140 ש"ח. זה עדיין לא 150- - 170 ש"ח שאותו מורה לוקח. דרך אגב מתי את מתחתנת? כי הם יפתחו סניף בירושלים באוקטובר, אם זה עוזר.

שירי71

New member
בסוף אוקטובר, נראה לי שזה יהיה מאוח

מאוחר מידי להורים שלי (שגרים שם) אני עצמי מחפשת לנו "הזוג המגניב"... שיעורי ריקוד נחמדים ולא אובססיביים מידי כי אני סתם בקטע של לנסות ולא בקטע של לתת הופעות בחתונה (לפחות איך שאני מתייחסת לזה כעת - זה עשוי להשתנות) אני חושבת שאני חסרת קורדינציה ולכן יהיה נחמד להבין ולנסות קצת אבל לא הייתי הופכת את זה למרכז החתונה...

אתי@

New member
יוסי חיו, מעצב השמלות, גם מלמד

ריקוד דרום אמריקאי. אם את מעוניינת... אבל אני לא מתחייבת לגבי היחס שלו!!!

למעלה