וגם: מי מכיר מקומות לריקודים בתל אב

שירי71

New member
סיפור ארוך ולא מחמיא כ"כ ליוסי

לא שהוא לא מוכשר, הוא פשוט מודע לזה לאללה...

קישור לסיפור דחוףףףףףףףףף איך זה

שפיספסנו שטרודל? אני ושטרודל היינו בטוחות במליון האחוזים שהוא ממש ממש צנוע.. שכל כלה יוצאת אצלו מיוחדת במינה.. ושכל הכלות שמגיעות אליו נכנסות לאולם האירועים ומצליחות להוציא מ-500 אנשים וואאאאאאאאאאאאאאאו יאללה ייאללה ותסלחו לי שאני נושמת!!!

שירי71

New member
אלבכרי! הצלחת להעלות חיוך על פניי!

סיפרתי עליו מזמן אני לא זוכרת אם זה היה בפורום שלנו או ביואל הישן אבל כולכן הייתן שם. אני לא יודעת איך אמצא את זה... נו... זה כבר לא רלוונטי... אבל חברתי ואני יצאנו משם עם אבחנה... עזבי, סתם שטוטניקיות אנחנו וחבל על המילים...(אם תתעקשו... אז נראה מה אפשר לסדר בקומבינה)
ונפתח (או נסיים בשאלה) איזו אסוציאציה מעורר הציור הזה?

"לא סתם כלה.. מלכה.. את תהיי

משהו מיוחד במינו..וכשהמלכה תיכנס כולם יעמרו את נשימתם וואוו אין כמו המלכה.. תאמיני לי? מפאת כבודו של המקום אני מתאפקת ולא אומרת: כו..של האמא שלו בלי, לה לו..(ורק עוד חסר לי פה כלה שבחרה דווקא בו כמעצב שלה..וויאיי יעשו לי מזה מטעמים בפורום השכן..)

אתי@

New member
אין קשר בין השמלות שלו לאישיות שלו

גם אם מישהי בחרה בשמלה שלו, זה לא אומר שהשמלה לא יפה, זה רק אומר שהמעצב נרקיסיסט...
ודוקא השמלות שלו מאוד מחמיאות לגוף...

שירי71

New member
אין טעם שאספר את הסיפור כי...

זה היה מזמן והוא לא איש רע. רק שזה עשה לי ממש שוק כשהיינו שם (והנה אני נסחפת) והוא הלביש אותה בזהב ואמר עוד לפני כן שאם נעשה אצלו זה יהיה חוויה וכו´... בכל אופן אני אישית לא מסתדרת עם טיפוסים שמדברים על עצמם כל הזמן (כמוני
) והוא כמובן כל הזמן דיבר על עצמו ועל איך שהוא הולך ל"פרוץ" איתה בחתונה שלה. אניאישית לא מדדתי אצלו ויאמר לזכותו שהוא נתן לה צבע שהתאים לה ושהוא כן מוכשר לדעתי, אבל הוא לא הפסיק לדבר ולדבר על הקטע וה-שואו ואיך היא תהיה כמה רמות מעל הלבן הבנאלי. ואני ישבתי לי בצד, מתביישת לי. התביישתי שאני בנאלית כי אני ברור לי שהולכת על שמלה לבנה. ישבתי שתקתי חייכתי וכמעט לא הוצאת הגה מרוב בושה
ואז הוא פנה אלי ושאל מה דעתי על זה ואז העזתי לומר לו "שאני יותר בנאלית כזה..." מה שגרם לאי נעימות כלשהי בעיקר כי אמרתי את זה בשקט וברוגע ללא רמז לאי שקט פנימי... כשיצאנו משם חברה שלי שכבר היתה בלי הזהב הצליחה לתת לו אבחנה אבל זה כבר סיפור אחר. וזהו. זה סתם לא יפה מה שאני עושה כי הוא כן מוכשר רק לא הטיפוד שמתאים לי כנותן שירות.

pumpkin

New member
לידור נותנים גם שעורים בקבוצות של עשרה זוגות

טוח הגילאים מעורב

שירי71

New member
והטל´ שלהם? והמחירים? זה יכול להיות

אחלה - קל"ב בנוסף לכל

אנחנו לומדים בלידור

ומאוד מאוד מרוצים - הדילים שלהם כוללים גם שיעורים פרטיים, גם קבוצות קטנות וגם הרקדות (שעוד לא ניסינו)... אין לי טלפון עלי אבל אפרסם כשאוכל.. יש להם סדרה של דילים כשהמחירים הם בין 100 ל-150 ש"ח לשיעור פרטי זוגי, לפי מספר השיעורים... והמדריכים שניסינו אחלה. הם גם עובדים בשעות מאוד לא קונבנציונליות (עד חצות) ולמי שזה נוח, זה אחלה... אנחנו מעדיפים לא מאוחר מדי... אגב, שירי, גם לנו זה קל"ב... אולי ניפגש...

למעלה