והזוכים הם....

והזוכים הם....

ובמקום השני....זוכה בסינגל של "בדרך הביתה"
, חתום ומוקדש....!!!! . . . . . . . Nir318
. . . . . . . והזוכה המאושרת, במקום השלישי והמכובד, שזוכה בפוסטר חתום ומוקדש גם הוא!!!
. . . . . . . Netta172
. . . . . . . . . . ואם אתם שואלים את עצמכם מי במקום הראשון...
זה שגם זוכה בכרטיס זוגי להופה מחר ב"בארטיק" ביהוד...
. . . . . . . כנסו לפייסבוק ותראו בעצמכם!!

E

Elektra Natchios

Guest
חברים,

תודה רבה רבה, כייף גדול לראות את הפייסבוק צבוע בתמונה הזו. וגאווה לא קטנה. ברכות לזוכים הנוספים

E

Elektra Natchios

Guest
קצת על יהוד -

כל עוד זה טרי-טרי בראש, וגם זה יחסי. הפלייליסט, כפי שהיה צריך להיות, אייקון מסמן את שהושמט: אגם קפוא נוצות הקול שקורא לי מה שהלך לי לאיבוד המראות ונחיתות הפרש Prison אתה מתעורר רגע הקולב עטלפים עיניים זרות (הגיע בסוף) Black Tiger
גלויה לחיות נכון המעיין (סגר את הערב) הריקוד מעשנים
מבול ----- המקום קצת משונה. נראה כי הצ'יפסר יצא משליטה, אפשר לטעום את השמן באוויר. מלבד זאת, חבר'ה נחמדים מאוד, ואווירה כללית נעימה. ולאירוע לשמו נתכנסנו - ההופעה היתה טובה, המון עבודת גיטרה מצד רונה - תמיד כייף גדול. והאפקטים. הו, האפקטים. כן ירבו וינוגנו ויפתיענו לטובה. ולענייני בורשט. הרבה דיבורי בורשט. אני אפילו לא יודעת איך לגשת לנושא. הגשת בורשט, הכנת בורשט, האם בורשט = סוף? האם בורשט מונע ילד? או שמא ילד מונע בורשט, על כן - ילד מונע סוף? משהו פה חשוד. בשלב הזה, בכל מקרה, הזיכרון שלי מותש. שוב תודה, על ערב מהנה במיוחד,

E

Elektra Natchios

Guest
אני איתך.

ובגרסתו האקוסטית, אפילו יותר.

Einav85

New member
הרגת אותי

ובנוסף- מה דורש יותר היערכות- ילד או בורשט? ואיזה סיר יכול לשנות את החיים? ושאלת מיליון הדולר- איך מתחילים הופעה עם עשרה מפרטים ושעה אח"כ אין אף מפרט בסביבה הנראית לעין?! מעניין איך יצאה המנה בסוף...

גוזלה

New member
אני כל כך אוהבת בורשט!!!!

*מדבריה-של-רוסיה-לתפארת-מדינת-ישראל* [ואני מדחיקה את קיום ההופעה הזו, מטר מהבית שלי, ולא הייתי שם :( ]

גוזלה

New member
כן!!

סלק, כרוב, גזר, תפוחי אדמה... אני חושבת שאלו הפריטים העיקריים... אולי באמת הגיע הזמן שאבקש מאמא שתלמד אותי להכין את זה. זה פשוט שלמות. מה רונה אמרה על בורשט??

הדר 0

New member
|נותנת לעצמי מכה על היד|

אחרי הפסיכומטרי- אני, את, ורונה במרתף 10. אני אדאג שזה יקרה.

למעלה