והזוכים הם....

ROTEM30035

New member
לפי מה שהבנתי, הם משתדלים לשתף פעולה עם

הסינקופה. הרבה מההופעות וההרצאות עברו לשם. אולי גם רונה עוד תגיע... זה לחלוטין לא אווירת המרתף. אבל זה לסבי מתמיד.

מעוז הלסביות בחיפה נמצא בת"א...

יש הרבה מקומות גיי-פרנדלי ואף לא מקום אחד שמיועד אך ורק לקהילה.

ROTEM30035

New member
לגמרי, ונכון.

הסינקופה לחלוטין לא מיועד עבור הקהילה, אבל מנוהל ע"י. היינו אולי מצפות שזה יעזור, אבל חיפה זו חיפה זו חיפה...

הדר 0

New member
אהבתי

סליחה על הבורות, כן? מה ההבדל בתכלס בין גיי פרנדלי למקום של הקהילה? כאילו, עושים סלקציה אם אני אוהבת בחורות או לא? הרי בכל מקרה יהיו שם הרבה בנות, אז מה זה משנה?........

גוזלה

New member
אני חושבת שההבדל טמון בעצם ההגדרה- -

ברגע שמגדירים שמקום הוא של הקהילה, קרוב לוודאי שברובו הוא יתמלא באנשים מהקהילה, ואנשים שהם לא מהקהילה, לא יבואו לשם סתם לשתות, אלא אם כן הם באים עם חברים מהקהילה. אף אחד כמובן לא יעשה שום סלקציה, אבל מראש ההליכה למקום שבהגדרה פונה לקהילה- אומר שקרוב לוודאי שאת לא תתחילי שם עם בחורים... לעומת זאת, ברגע שהמקום מוגדר כגיי פרנדלי, גם אנשים לא מהקהילה יבואו לבלות שם עד השעות הקטנות של הבוקר, כשקיומם של שתי הקהילות, לא יפריע להתנהלות ההרמונית של השניים... נו, אני ממש מסבכת משהו פשוט :/ נכון? סליחה על זה...

גוזלה

New member
[זה מה שאני מספרת על מקומות הבילוי של לוד,

שנמצאים ברחובות, ראשון, מודיעין ות"א]... :] אולי תחלקי איתי את המקומות שהם גיי-פרנדלי, שלפחות אדע מהיכן עשויה לבוא הישועה???

בחיפה כל מקום כמעט הוא גיי פרנדלי

כלומר, לא עושה עניין מנוכחות גייז. התנשקתי בהרבה מהם בלי שהורמו גבות
. בחיפה פשוט לא עושים עניין מדברים שכאלו... כמה מהחביבים עלי: קפה נטו במוריה, הדאנק (מאוד גיי פרנדלי) במושבה הגרמנית, קפה פאזל ברחוב מסדה, הדוזאן במושבה הגרמנית (הבעלים הוא הומו ערבי), מרתף 10

גוזלה

New member
את חושבת שמעכשיו ראוי לשים אחרי

כל פעם שמציינים מרתף 10
? וזה נשמע מבטיח. עכשיו רק נותר למצא בחורה, להתנשק איתה בכל המקומות הללו :]

גוזלה

New member
מה קורה שם? באמת לא הבנתי למה

לא מתפרסמות הופעות בלוח ההופעות שלהם... [וגם כשישנן, הן מתרחשות בסינקופה...]

נראה לי ששוב ענייני תקציב

המקום מסובסד ע"י עיריית חיפה, שמוציאה את המיץ עד שהם מסבסדים. רוצים להביא אומנות לעיר, אבל לא לתת עבור זה שקל
מפגרים אמיתיים
.

ROTEM30035

New member
יותר גרוע

מנסים להראות תמיכה באמנות, אבל במקום לתמוך בעסק קיים ואיכותי, הם מקימים את הביט וסוגרים את המרתף. הביט, הוקם בתמיכה מאד נכבדת של עיריית חיפה.

גוזלה

New member
אבל... אבל

הביט הוא גדול, ואלקטרוני, ולא אינטימי. והמרתף. זה המרתף. אוף איתם! הם כן מכניסים, לתחושתי, יותר ויותר תרבות לעיר, אבל למה על חשבון הדברים הקטנים והטובים??? :(

הביט הוא אלקטרוני, וגדול ולא אינטימי ולא נעים

!!!! והמרתף הוא קטן, ואינטימי וחם ומקסים ונהדר. איש המרתף, אם אתה קורא כאן, אולי אפשר לעזור איכשהו בכל זאת?

גוזלה

New member
באמת? תעשי את זה בשבילי???

את חברה אמיתית!! :] ואל תרביצי לעצמך, שיטות החינוך האלו כבר מזמן לא באופנה!! היום נותנים מכות חשמל וכאלה...

למעלה