והיום בסידרת - "מה שהיה פעם, ומה שהיום":

כמה אנשים הגיבו להודעה הזאת!!!!!

לאן כולם נעלמו??
ויואו, איך אני זוכרת את היום הזה!! דיברתי עם גיתית איזה 100 פעמים וכל פעם היו התפתחויות

חחחח גם אני! אני זוכרת שישבתי במשרד של קובי

ורעדתי, במיוחד אחרי המייל הרצחני של קרי, שהיא כמעט ערפה לי את הראש... ואיך אנדרו ניסה לסחוט ממני את הוידאו... ולא ישנתי כל הלילה... ואז אחרי זה כשהיא התקשרה אליי והיה לי ממש דמעות בגרון (כי אני שונאת שמאשימים אותי סתם, זאת נקודת התורפה שלי
) ואז היא סיפרה לי מה ריצ'רד אמר וכאלה (וזה היה יריית הפתיחה שלי לחפש ספרים פרו ישראליים כדי שאוכל להביא לו במפגש הבא שלנו
) גאד היו זמנים.

אני אומרת הרבה גאד ../images/Emo12.gif

די צריך להזכיר גם את הדברים היפים שריצ'רד עשה.... כמו... אממ... נו.. סתם הוא גם עשה דברים טובים ובסופו של יום הוא ניזון מהתקשורת האנטישמית והוא אחלה. (נראה לי)

mojoit

New member
וואוו!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מאיפה להתחיל?!
אני פשוט לא מאמיייינה!!!הוא כזה מגעייל!
מי הוא שידבר עלינו או ישפוט אותנו?!?!?! הוא חיי בפרפקט-לנד שלו עם מוזיקה וסמיילים ואנחנו אלה שסובלים הפצצות,פיגועים,מלחמות!!! אני ממש מנסה לא להיכנס לנושא,כי יש לי יותר מדי מה להגיד.. טים-מסומם?!?!?!??!!?!?!?! טוב לא נורא.גם קורט היה 3>.
הוא בטח כותב ממש טוב שהוא על סמים,זה די צפוי. ידעתי שהוא נשוי אבל יש לו ילדה?!בחיים לא שמעתי/ראיתי את אשתו את הבת שלו.מוזר /: טום חמוד ואין לי מושג מה אתן רוצות ממנו.אולי הוא פשוט..ביישן? אני ממש מתה על הקול שלו ואני זוכרת שראיתי שכתבתן משהו בסגנון שכמו שטים ילמד אותו לנגן על פסנתר אז גם ג'סי על גיטרה(?) אז נראה לי שהוא ידע לנגן על גיטרה גם לפני קין.לגבי פסנתר אני לא יודעת.. נראה לי שכל הקטע עם ריצ'ארד היה שווה הכל. כי ככה הוא גם למד שעם ישראלים לא מתעסקים D: וגם לא לפתוח את הפה על נושאים שהוא לא מבין בהם. וכל הכבוד לגיתית על התשובה!!!בסוף באמת יצרת איתם קשר והלכת להופעה?!זה כזזזזה מגנייייב!!! את גרה בחו"ל או משהו? כי אני לא מבינה איך יש לך אנגלית כזאת שוטפת(ולא די צולעת כמו שלי) או איך יצרת קשר עם קרי(מהיח"צ) אלא אם כן סיפור עשה ממש רעש. בכלל-איך התקרבת אליהם כל כך?!?! בהופעות בארץ אני נמחצת, אז לא רוצה לדעת מה הולך בחו"ל..אפשר לראות את הוידיאו?? אני סקרנית.. טוב ממש ממש סליחה על החפירה,פשוט זה עשה אצלי כל כך הרבה מה להגיד!!!וכל הכבוד על החרוזים D: חחחחח ממש אהבתי ^^

mojoit

New member
עכשיו לא הבנתי את עצמי.מי זאת קרי ??../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

חחח זה מצחיק אותי, התגובה שלך מתאימה לשרשור

ההוא ולא זה
אבל אני אגיב לעניין
קודם כל בקצרה- טים לימד את טום לנגן פסנתר.. בנוגע לג'סי- אין לי מושג מה ראית שכתבנו
לא זוכר לי דבר כזה
מצד שני, הרבה פעמים אני קוראת אחורה בפורום ורואה שכתבתי כל מיני דברים שאני בכלל לא זוכרת שידעתי פעם
וטים בד"כ אינו מסומם, כלל וכלל לא! מעולם לא שמעתי עליו מסומם, בגלל זה כולם היו בהלם!
אכן לטים יש אשה שאיש מעולם לא ראה (והרבה זמן סברנו שזה בעצם טום, וזה סיפור כיסוי כל העניין
) אבל אכן יש לו ילדה, פעם גוון סטפאני אמרה לו מזל טוב כשהיא היתה באיזה הופעה בלונדון, ואמרה שנולדה לו בת.. וגם באחד הוידאויים שהיו באתר של קין פעם אפשר לראות תמונה שלה הילדה במסך של טים
) בקשר לטום- אני לא רוצה להשניא עליך את קין היום (אחרי כל החשיפה למעלה
) אבל הוא פשוט ידוע כמתלהב וחסר סבלנות למעריצים (ואני לא ארחיב בדוגמאות) אבל שוב- נתנו לו מתנה אחרי אחת ההופעות, ופתאום הוא היה ממש נחמד אליי
אז זה היה מצחיק...! טום בעיקר בולט בחוסר נחמדות שלו כי טים וריצ'רד בד"כ נחמדים באופן מוגזם (נשארים אחרי הופעות למשך למעלה משעה לדבר עם המעריצים, ולא הולכים עד שהם מדברים עם כל מעריץ חותמים לו ומצטלמים איתו (ריצ'רד גם תמיד אומר לבדוק במצלמה שמרוצים מהתמונה אחרת הוא יעשה עוד אחת- הוא גם נחמד, רואה?
בגלל זה במיוחד נעלבתי אז ממנו, כי זה היה כל כך לא מתאים לו) עכשיו לעניין עצמו- עד לא מזמן גרתי בלונדון למשך 3 שנים (ואני רוצה לחזור
) ואני קופצת מדי פעם.. ברוב ההופעות (שהן לא ענקיות) אפשר לחכות לקין מאחורי האולם והם יוצאים לחתום למעריצים וכו'... כבר ראיתי אותם כמה פעמים וכו' ושוב- התגובה באותו יום של ריצ'רד אליי היתה ממש הזויה ופתאומית, ומכאן ההלם המוגבר שלי באותו זמן. ידוע לי אבל שהוא פגש עוד כמה מעריצים מישראל מאז והוא לא מלכלך עלינו יותר (טוב, גם בטח הוא קיבל הוראה מלמעלה) קרי- היא מנהלת הפורום הרשמי של קין שאני מכירה אותה בגלל שהיא באה לכל ההופעות והיא קצת חולת נפש (היא איזה בת 40 ומשהו ומתנהגת כמו מעריצה בת 12) במיוחד היא מתלהבת שבגלל שהיא המנהלת של הפורום הרשמי יש לה קשרים ללהקה והיא חושבת שהם מינימום אחים בנפש (וממה שאני ראיתי קין דווקא די סולדים ממנה ודומתיה, אבל זה כבר סיפור אחר!) בכל אופן היא קצת איימה עליי אחרי שהיא שמעה שיש לי וידאו של האירוע (שאני לא אמורה להראות אותו :-\) אז השארתי לה במייל טלפון שתדבר איתי לפני שהיא מפיצה עליי שאני הולכת ומייצרת פרובוקציות, ואז משם הכל התגלגל (אם קראת את כל השרשור שקארין שמה) ובסוף קיבלתי כרטיסים להופעה אחרת (שגם את השרשור שלה את יכולה לקרוא, היה דווקא אחלה וריצ'רד היה סופר נחמד אליי פתאום) וגם אחרי זה פגשתי פעם את ריצ'רד במקרה ברכבת התחתית בלונדון וגם באיזה פאב אחד. קיצר אנחנו כבר אחוקים (סתם
) אבל נראה לי שבסופו של עניין הוא די נזהר בלשונו מאז כל הסיפור והוא די מכבד אותי וניסה לכפר על מה שעשה, אז אני משתדלת לזכור לו חסד נעורים (ועם זאת אני עדיין קוראת לו אנטישמי, אין מה לעשות
) ובהופעות בארץ אכן נוקשים יותר מאשר בחו"ל, אבל לדעתי את יכולה להבין למה
ושוב, זה מצחיק אותי שהנושא עלה מהאוב
אני מרגישה כאילו חזרתי לאותם ימים

אגב , כדי שלא תשנאי את קין,

|(למרות שהם היו בלבנון ולא באו לפה ומוות להם
) (וטום ריחם על הלבנונים המסכנים שהיו במלחמה
) שתדעי לך שאנחנו סוברים שטים דווקא אוהב אותנו כי: 1. הוא היה סופר נחמד ואמפתי כשסיפרתי לו בפעם הראשונה שאני מישראל (וגם נחנקתי מדמעות בפעם הראשונה שדיברתי איתו ושכחתי איך מדברים אנגלית
) 2. פעם באיזה ראיון שאלו אותו משהו על מעריצים או לא יודעת בדיוק מה (כבר לא זוכרת) והוא ענה שהמעריץ שהכי ריגש אותו וכו' היה בחור בשם נח מירושלים (אנחנו עד היום מחפשים אותו
) והוא הזכיר את נח הזה כבר פעמיים אאל"ט (או שהדמיון שלי כבר מתעתע בי) 3. בגלל זה
זה היה שווה את ההשפלה: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2104124 (וואו יש כבר 2300 צפיות!, איך?!) וג'סי בוודאות אוהב אותנו- הוא לומד גמרא ומת ללמוד עברית- שמעתי את זה ממקור ראשון וגם ממקורות עקיפים
קיצר, מקווה שאת עדיין אוהבת את קין
אני צריכה ללכת לישון וללמוד מחר יותר

וואו, הוידאו הזה מזכיר נשכחות ../images/Emo99.gif

כל הצחקוקים שלכם
אבל טים עדיין חמוד!!!

כפרעלטים../images/Emo99.gif

כל כך רציתי אז לעשות גם וידאו עם ריצ'רד ובסוף מה יצא לי...
ומג'סי אף אחד לא התלהב
(וטום... אין מצב שישתף פעולה
) טוב אולי נעשה עוד אחד עם טים
(תראו אותי, חשה כאילו אני עדיין בלונדון
) אני עדיין לא מבינה איך היו לוידאו 2300 צפיות! (קארין...?
)

mojoit

New member
הם היו בלבנון?!ולא הלכתי?!

חחחחח סתם.איזה מעצבנים!!למה הם לא באו?! אנחנו לא מספיק מסכנים בשבילהם?!אוווף.
יאיאיאיאיאיאאאאאאאאאאאא ווואוווווווו טים כל כך חמווווד!!!!!!!!!!!! בטח ממש התרגשתם לפי כל הצחוקים מאחורה
. זה בערך מה שהרגשתי שראיתי את אבידן,פשוט נעלמו לי המילים
. בסוף לא יצאתי כזאת פוסטמה כמו שחשבתי.אבל התרגשתי כל כך!
היו לי דמעות בעיניים.(מרגישה מפגרת) מה נוח מי-ם עשה שכ"כ ריכש את טים?

mojoit

New member
אני לא יכולה לשנוא את קין,

לא משנה עד כמה הם יהיו מגעילים או מכוערים..(כמו טום) אני כל כך אוהבת את המוזיקה! שמעתי אותם הרבה לפני שראיתי מישהו מהם אז..כבר לא כל כך אכפת לי.אם הם יהיו נחמדים זה רק מוסיף D: איייזה כיייף לך!!הייתי פעם אחת בלונדון,החודש אני נוסעת שוב פעם, וזה המקום הכי מדהים שיש!אני מתה לגור שם,רק חבל שכל כך יקר
בטוח יש לך אנגלית מדהימה!אני כל-כך מקנאה בך עכשיו!!!! הופעות קטנות אני הכי אוהבת.לא את המפוצצות שאי אפשר לשמוע בהן כלום.והם נשמעים ממש נחמדים.חוץ מטום. אני כל כך מעריכה אומנים שיכולים לתת תשומת לב למעריצים שלהם ולקהל,כי זה מראה שהם אמיתיים כאלה. הקרי הזאת נשמעת כמו אחת שהייתי שמחה לתת לה כאפה. חולת נפש וזקנה פאתטית.יאיי
טים אבא
ואני חשבתי שעוד יש לי סיכוי !! בכל מקרה,עשית לי חשק אדיייר ללכת להופעה שלהם ! מי יודע,אולי גם אני אתקע בטעות באחד מהם שבוע הבאD:
- זה באמת ממש דומה לטום ><" אבל הסמיילי קצת יותר יפה.

הנה הראיון

http://mstation.org/keane.php ויש גם וידאו אחר שהוא אומר את זה בו, אם את רוצה אני אחפש
ואל דאגה עוד תראי את קין לייב בעצמך
חחח אהבתי שעכשיו גם את אוהבת לשנוא את טום
איזה כיף לך שאת טסה ללונדון
תודיעי לי אם את צריכה טיפים או שארמוז לך איפה קין מסתובבים

mojoit

New member
זה לא הולך להיות כל כך כייף../images/Emo4.gif

כי אני טסה בקטע של משלחת..
אנחנו הולכים להיות בבתים של ילדים יהודיים. יהיה זמן להסתובב וזה..אבל "אנחנו לא נוסעים לעשות כייף, אלא לייצג ולשגרר את מדינת ישראל בכבוד".
ממה שאני זוכרת בפעם האחרונה, אהבתי את קמדן טאון וחנות שנראה לי שקוראים לה ניו לוק. זה לא שקודם ממש אהבתי את טום,לא הייתה לי דעה עליו. חוץ מזה שהוא די מכוער,דומה לחזיר,ושר מדהים. עכשיו אני כבר חושבת שהוא סנוב,מגעיל ומגעיל!
ויש לי סיכוי לראות אותם רק אם הם מסתובבים ברחוב(ואני בספק) כי אני בכיתה ט',ככה שבבר/פאב אני כבר לא אראה אותם..

למעלה