והיום? מרק כתום!

המאש השחור

נרכש ביום ששי האחרון בניצת הדובדבן סניף גבעת שאול עיר החודש

אטריות שנראות כמו אטריות אורז

ומצאתי במחלקת הנ"ג בסופרסל אבל כתוב עליהן שהן מפולי סויה ובאמת מתנהגות אחרת מאורז במרקם וגם בטעם.
מתבשלות מהר כמו אטריות אורז דמויות פטוצ'יני

נטאשKה

New member
סקרנת
אני אחפש

נטאשKה

New member
תודה

אני לא נכנסת לסופרסל בגלל המחירים המטורפים שלהם. קונה הרבה יותר בזול. בגחל זה כנראה לא הכרתי.ץ

ladybug6

New member
הערב בתנור פרוסות גזרים

צלויות בתנור עם זרעי כמון גרוסים גס, מלח גס, פפריקה מתוקה, קצת פלפל לבן, שמן זית בנדיבות, כמה זילופים של סילאן. בחום גבוה עד שמתקרמלים ומשחימים בקצוות. שזה טעים!! מוצלח כל כך, שאני חייבת להעלות את זה לבלוג.
ליד זה הכנתי סלט חסה רענן עם פרוסות דקיקות של מלפפון, תערובת ג'עלה ותיבול רגיל של מיצלימון-שמן-מלח.
ומאתמול נשארה פסטה ברוטב רוזה מעגבניות שרי ושמנת קשיו.

אני חייבת להעתיק ממך

יש לי ימבה גזר מהארגז ועוד מעט מגיע חדש...

חוצמזה יש לי חציל, תפוחי אדמה, שומר, הרבה רוקט, מעט כוסברה, זוקיני קטנים ופציחים .... מתחשק לי משהו מהפכני

הכנתי

המוני פרוסות גזר בתנור, עם פלפל שחור גרוס כי אין לי לבן וכי אני לא מסתדרת טוב עם הלבן
ליד זה אפיתי קערה של אורז אדום, שחור-בר,אזוקי מושרים, שעועית לבנה קטנה מושרית.
חוצמזה הרחשתי במרחשתי טופו סטייל שווארמה ומאתמול יש מרק שעועית לוסיה והמונמון ירוקים +שורש סלרי בקוביות.
עכשיו פרקנו את הארגז הטרי מחובזה וחוץ מכמה וכמה ק"ג של אדמה שחורה היו בו פלפלים אדומים, עגבניות, מלפפונים, גזר, כרובית יפיפיה, כרוב ירוק בהיר גדול מימדים, עלי מנגולד טריים, חסה פריכה ועוד כמה הפתעות שאינני זוכרת.

אזכשיו סלט!

ladybug6

New member
אבל שמת גם זרעי כמון גרוסים גס??!

ומלח גס,
כי זה מה שהיה מיוחד בגזרים של אמש

merav999

New member
איזה משקיעות אתן :) אני אכלתי בערב

דלורית במיקרו וסלט חסה ברוטב לימון-שמן שומשום-שמן זית-סוכר

merav999

New member
דווקא יצא מאוד טעים :)

והרבה יותר מהיר במיקרו, במצב של רעב מתקדם זה יותר יעיל

דלורית

חצויה, הפוכה עם הקליפה למעלה, מונחת על תבנית משומנת וזרויה במלח , אויש שזה טעים לאכול עם כפית ...

merav999

New member

למרות שכמו שאמרתי - זה יצא מאוד טעים גם במיקרו :)

בישלתי 5 דקות, חצי לשתיים, רוקנתי את הגרעינים, קצת מלח גס ועם כפית

vegetalien

New member
דווקא לשם שינוי

לא התכוונתי לפן הבריאותיסטי, אלא לטעם - מלח על דלורית בשבילי זה כמו מלח על גויאבה.

ladybug6

New member
קצת מלח מעצים טעמים מתוקים

וגם סוכר מעצים טעמים אחרים
זה לא סותר, כל עוד זה במידה.

למעלה