והיום צריך לפתוח שרשור "דרכים יצירתיות

iris mom of two

New member
אחת הסבות שאני לא אוהבת את החג

אני קונה המון ממתקים לחלק לילדים, כי אי אפשר לא לחלק.
הילדים באים ואוספים את הממתקים שקניתי בשווי של $100 (היום פחות, כי לא באים אלינו 300 ויותר ילדים)
מה שנשאר נאכל בבית יחד עם מה שהילדים אספו (שוב, הילדים שלי כבר לא אוספים, אבל נשאר לנו יותר).
ההורים של הילדים שאספו ממני את הממתקים נתקעו עם מלא ממתקים לא רוציים. וחלק מהם זורקים אותם, או תורמים בצורה לא נכונה...
&nbsp
סתם בזבוז. אבל לחלק תפוחים זה לא מקובל

3rd CYR

New member
התפוחים הזכירו לי סיפור זוועות אישי

הגעתי אחר הצהרים הביתה משהות של יומיים בלי הרבה שינה בבית חולים (חצי מהזמן היתה לידה פעילה, וחצי שני ניסיון לישון כשהתינוק צורח די ללא להפסקה כל היממה השניה). הבית עדיין הפוך מהיציאה החפוזה באמצע הלילה לבית החולים לפני יומיים. הבעל נסע להביא משהו שהיה אמור לשפר את איכות חיי התינוק, אבל בפועל היה תירוץ לצאת לשעה-שעתיים מהגיהנום שנקרא 48 שעות ראשונות של הורות. אני מתייסרת מכאבים, צרחות התינוק, וחוסר שינה...
&nbsp
לפתע דפיקה מאד אגרסיבית בדלת -- כתריסר ילדים מכיתות בי"ס יסודי, מחופשים, ותובעים ממתקים. איך הייתי אמורה לזכור בתוך כל זה שזה האלווין?
&nbsp
כיוון שמו"מ הגיוני אי אפשר לנהל איתם, ניקיתי את המזווה מכל הצימוקים, אגוזים והם הסכימו לקבל גם את אחרון התפוחים במקרר. כיביתי את האור ובאתי לסגור את הדלת כשמישהו גבוה ממני בשני ראשים בתחפושת ליצן מפחידה אוחז בדלת בחוזקה ולא נותן לי לסגור ודורש שאתן לו משהו. אין לי כלום, אמרתי, נתתי הכל. אבל הליצן המפחיד בשלו -- הוא לא היה חלק מהחבורה של הילדים שפיטמתי לפני דקה וגם לו מגיע, בין אם יש לי ובין אם אין לי ממתקים, בין אם יש לי תינוק צורח ותפרים ובין אם לא.
&nbsp
מצאתי פרוטאין בר מיוחד לעידוד הנקה עם שמרי בירה שקיבלתי מיועצת הנקה שפרסמה את שירותיה בבית החולים ושלחתי אותו מאושר לדרכו. לפחות לרגע יכולתי להתענג על לדמיין את הגועל שהוא יחווה כשינסה את חטיף שמרי הבירה הזה...

placid1

New member
קודם כל מזל טוב!!!!

סיפור הזוי ואפילו מזעזע! מקוה שכולם מרגישים טוב (יותר) ותיהנו מהרכש החדש :)

3rd CYR

New member
אוי... תודה וסליחה

זה קרה לפני כמה שנים, לא שלשום... סליחה שלא הייתי ברורה, זה סתם היה סיפור זוועה שעדיין חרוט בזכרוני כחולק בלתי נפרד מזכורות הלידה, ונזכרתי בזה עכשיו בהקשר של נתינת תפוחים ודברים "בריאים" אחרים בהאלווין...
&nbsp
אבל תודה על איחולי היום הולדת שמח :)
&nbsp
כמו כן, אני שמחה לקבל באיחור של כמה שנים איחולי מזל טוב, כי אף אחד לא איחל לי שום דבר בקומונה בזמן אמת אף שלא עשיתי מזה סוד.
סליחה על החוסר בהירות מצידי.

מזל טוב

בן כמה העולל?
הבת שלי תהיה בת 18 מחר, וכמובן שזה יום ההולדת שלה, אבל זה גם יום ההולדת של האמא שהפכתי להיות באותו יום...

מזל טוב מאוחר

למעלה