כרוב ניצנים
חצויים, ברוטב של גידי חומץ בלסמי,דבש,שום,מלח ושמן זית אצלנו גם מיץ לימון לחיזוק ובצל בתבנית ובלי מוסקט
את השקדים לא פרסנו אלא מעכנו במערוך והשתמשנו בחלק קלויים מומלחים וחלק רגילים
נראה מה יצא
הנה לפני השקדים
הפעם תיבלתי ב: מלח (בנדיבות..) ופלפל, כמון, כורכום, פפריקה מתוקה, תערובת תיבול קנויה לבשר ממש קצת, אבקת שום, שמן קנולה שיחבר בין כל התבלינים, וטיגנתי הרבה בצל.
נראה לי שבטעות נדחפו גם קצת גרגרי חרדל שממש לא הפריעו לאף אחד..
ה"סוד" זה שצריך לתבל בנדיבות מהכל, גם מהמלח והשמן..
אחרת זה יוצא סביר אבל קצת תפל.
אפילו הבנזוג שלא מת על טופו טרף את זה ביחד עם טחינה ירוקה בפיתה.