והיום

ella1302

New member
ואני פינקתי את החברה כאן בטורטיות תוצרת בית,

חלקן מקמח לבן וחלקן מקמח מלא. תוספות- ממרח שעועית שחורה והמון בצל, אבוקדו מעוך עם לימון, מלח ופלפל שחור, סלט עגבניה- מלפפון- תירס, בתוספת רטבים (הקטנה שלי אוכלת את הטורטיות עם קטשופ
). לטובת אלה שלא יכולים בלי הייתה גם תוספת לא צמחונית. כולנו יחד חיסלנו ערמה של טורטיות.
 

ladybug6

New member
נשמע מעולה! מאיפה מצאת אבוקדו

באמצע אוגוסט?
אם כבר יש למצוא, הם עולים כמו זהב

ואשמח לדעת איך את מכינה את ממרח השעועית השחורה :)
 

ella1302

New member
את האבוקדו מצאתי בחנות ירקות ליד המשרד שלי.

שילמתי 10.5 שקלים עבור שלושה קטנים. מהפחד לא שאלתי כמה זה לקילו. ראיתי גם אצל רמי לוי ב-9.5 לקילו אבל כולם היו קשים כמו אבן.

ממרח שעועית שחורה - להשרות 2 כוסות השעועית, לבשל עד שרכה, בינתיים לטגן 2 בצלים קצוצים דק עד שמקבלים צבע חום- זהוב יפה. בקערה מעכתי את השעועית עם בצל, מלח, חצי כפית פלפל שחור וכפית שטוחה של כמון (לא בדיוק תבלין מקסיקני אבל ככה הכי טעים לי). אני אוהבת להשאיר חלק מהשעועית לא מעוכה. מי שרוצה ממרח חלק ניתן לטחון במעבד מזון.
 
אבוקדו זה פינוק

אצל הירקן שלנו יש והם מובחלים עכשיו לצד התפוחים בקערת הפרות
 
למעלה