אולי את לא יודעעעת אבל אני צ'וני
ל לינוווווי X3 New member 18/7/08 #42 לא , את לא O : חחחחחח אני זוכרת איך ניתחחנו את זה שעה בחחדר שלך , מי זאת הצ'וני הזזאאת P : חחח זוכרת שאמרנו שזה שם של כלללב ?! ללככי תדדעי
לא , את לא O : חחחחחח אני זוכרת איך ניתחחנו את זה שעה בחחדר שלך , מי זאת הצ'וני הזזאאת P : חחח זוכרת שאמרנו שזה שם של כלללב ?! ללככי תדדעי
T tsofa New member 18/7/08 #43 נוו את לא מבינה שזאת אני הוא קורא לי צ'וני כי הוא אומר שצופנת זה שם ארוך מידי ! את רואה שתי השמות מתחילים ב- צ DDDDDDDDDDD
נוו את לא מבינה שזאת אני הוא קורא לי צ'וני כי הוא אומר שצופנת זה שם ארוך מידי ! את רואה שתי השמות מתחילים ב- צ DDDDDDDDDDD
פ פרה של שוקולד New member 18/7/08 #45 הוא אמר שירן צ'וני חחח לא צ'וני אם אני זוכרת נכון.... צאו מזה זאת חברה שלו (החזרתי למציאות?)
ו וובלה עמר XD New member 18/7/08 #47 אני מקווה שהחזרת למציאותת ! כי כמו שאני מכירה אותן, הן לא יפסיקו עכשיו לדברר על זה ! חחחחחחחח = D
ל לינוווווי X3 New member 18/7/08 #49 אבבל , הדיסק יצא לפני שננה בעערך - בטווח הוא לא איתה עדיין D : לפחווות אני מקווה ככה
פ פרה של שוקולד New member 18/7/08 #50 אם לדייק תכף יהיו לו שנתיים אם זכור לי נכון.... בחודש ה-11 או משו
ל לינוווווי X3 New member 18/7/08 #51 ווואללה ? אז עוד יותר אין מצצב D : חחחח , תתכף יצא הדיסק השנני - ונגלללה
פ פרה של שוקולד New member 18/7/08 #52 אני מאמינה שזה יקרה עוד שנה הדיסק השני אלבום טוב בממוצע לאומן יוצא תוך 3 שנים. אם הוא התחיל הקלטות לאלבום השני אחרי יציאת האלבום הראשון אז אני מאמינה שעוד שנה ככה יצא האלבום השני
אני מאמינה שזה יקרה עוד שנה הדיסק השני אלבום טוב בממוצע לאומן יוצא תוך 3 שנים. אם הוא התחיל הקלטות לאלבום השני אחרי יציאת האלבום הראשון אז אני מאמינה שעוד שנה ככה יצא האלבום השני
ו וובלה עמר XD New member 18/7/08 #56 קיצוווור - יאללה שייצא כבר הדיסק הזה !! וואי אני מזה רואה את זה שסתם כל אחד עם השמועות שלוו, ובסווף מתגלה שדנידין בכלל לא עובד על עוד אלבוום
קיצוווור - יאללה שייצא כבר הדיסק הזה !! וואי אני מזה רואה את זה שסתם כל אחד עם השמועות שלוו, ובסווף מתגלה שדנידין בכלל לא עובד על עוד אלבוום