והלק היומי הוא...

sHiR TaDmOr

New member
02, שיק. ../images/Emo23.gif

ורוד קייצי שמרים ת'מצברוח בתקופה המעיקה הזאת של המבחנים.... וגם באווירת הקיץ המגעיל הזה שבא באמצע החורף!
לא ראו את הצבע בלי פלאש, אז השתמשתי בו ויצאו לי ידיים צהובות, ככה שזה נראה לא מחמיא בכלל....במציאות זה נראה טוב, תאמינו לי

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo9.gifיא, תודה!

(אפילו שהציפורניים קצרות והידיים צהובות!
נחמד לשמוע
)

ערבולק ראשון!

שפכתי שני ירוקים (enchanted forest של אורלי ומס' 29 של wow) לתוך לק לבן מתוך ערכת הפרנץ' של ביוטי-קר... יצא מנטה בהיר וכיפי, לכבוד הקיץ שיהיה השבוע...
לא מצליחה לצלם אותו בצורה נורמלית... הוא נראה לבן בכל התמונות.. אולי מחר באור יום תצא לי תמונה מוצלחת...

MaddyD

New member
../images/Emo45.gif

אני בעד שכולן יעשו ערבולק למנטה במקום לקנות את הזה של שאנל
נכון זה ממש נהדר?

Ultra marine

New member
אני עם הרובי פמפס אבל תוהה למה להחליף...

עכשיו כשיש הזמנה בדרך עוד יותר קשה לבחור מתוך מה שיש.. שמש וחם בחוץ אז צריך משהו צבעוני שכזה.. אז הלבטים הם: OPI Purle with a purose מזמן לא שמתי אותו ואני חושבת שאת האפקט האמיתי שלו רואים רק ביום שמשי. ע אחד הגליטרים לא בא לי כרגע (מחכה לחדשים שלי!) גם בגלל שיש עלי עכשיו את הרובי פמפס אז אני רוצה כיוון קצת אחר.. אז האופציה השניה היא ה Essie Aruba Blue מה אתן אומרות?

Ultra marine

New member
הלכתי על ה OPI Purple with a Purpose

אבל יותר חשוב - עשיתי שינוי במבנה הציפורן. עד עכשיו תמיד הייתי מסדרת אותן בצורה מעוגלת כזאת. אם הציפורן היתה ארוכה זה היה יותר לכיוון השפיצי. ואז חטפתי קריזה כשבקצה הציפורן "נמעך" לי הלק. אז החלטתי לנסות לסדר את הציפורניים כשהן ישרות. והאמת אני ממש מרוצה מאיך שזה נראה!

Ultra marine

New member
ככל שאני מסתכלת עליהן יותר,

אני מגיעה למסקנה שאת צודקת
אהבתי את איך שהציפורניים שלי נראו קודם והיה לי מוזר לחשוב על שינוי (וגם לא ממש ידעתי איך אני עושה אותו) אבל עכשיו אני ממש מרוצה. ועוד משהו ממש חשוב! בגלל המבנה שלהן גם כשהן יהיו ארוכות יותר הן פחות יפריעו לי להקליד. אני מקלידה במהירות האור... אז הרבה פעמים אין לי ברירה ולקצר את הציפורניים שלי כי הן מחליקות על המקלדת.. ועכשיו -> NO MORE!!

MaddyD

New member
עקבולק צהוב בננה בהיר

לבן של פרו ביוטי וצהוב של שיק. מעורבבים יחד אל תוך הלבן יצא מהמם ומדהים ואני כל כך שמחה על השיטה הזאת. בתור אחת שאוהבת רק בהירים מצאתי דרך ליצור לי כאלה מבלי להוציא מלא מלא כסף

תולי01

New member
OPI Holiday glow

פרסמתי אותו אתמול בבלוג. אני ממש אוהבת אותו ומכיוון שזאת פעם ראשונה שהוא עליי, החלטתי לתת לו תקופת חסד של יומיים שלושה

dhara

New member
אני עם תכלת מדליק ביותר של שיק ../images/Emo99.gif

קניתי אתמול עוד 5 לקים שלהם, אני מכורה קשות...

סקרמנטה

New member
5?! תתחדשי ותיהני! מה המספרים שלהם?

אני סקרנית! :) ואם גם תעלי תמונה שלהם זה בכלל יהיה יופי. תודה מראש...

dhara

New member
אני די גרועה בהתעסקות עם התמונות..

אבל אני אעלה הערב את המספרים שלהם כשאהיה בבית!

Harlot

New member
מה זה תכלת של שיק?

משהו חדש? בכזה עוד לא נתקלתי...

למעלה