והלק היומי הוא...

סקרמנטה

New member
בטח! פסטלי. שיק 53

ענבל כתבה עליו בבלוג שלה לפני כמה חודשים: http://20colordrops.blogspot.com/2009/07/notd-chic-no-53.html היא כתבה גם הצהוב שלהם שהוא באותו סגנון, אבל אני לא בטוחה שהם עדיין משווקים. ואם כבר, תעיפי מבט גם על שיק 77 בבלוג שלה, ולפני כן קחי בחשבון שהוא כבר לא משווק.

Harlot

New member
תודה!

ראיתי בבלוג של ענבל. באמת צבע נחמד. אגב, בצהוב דווקא נתקלתי אתמול במקרה בסופרפארם. חשבתי שזה צבע חדש וכבר שמחתי ששיק מתחילים להעז. אבל אם את אומרת שהוא יצא מייצור כנראה שהוא לא כל כך נמכר... חבל. על כל פנים, את הצהוב לא הייתי קונה כי יש לי תחליפים די דומים ובלי רעלים. ,

סקרמנטה

New member
הצהוב לא יצא מהייצור... ה-77 יצא.

את ה-77 לא ראיתי בסטנדים בחנויות שונות בחודשים האחרונים. הוא נראה לי מיוחד... אולי לכבוד הקיץ הוא יחזור? :)

dhara

New member
../images/Emo45.gif אכן 53!

והוא פשוט משגע!! אני ממש מתחרטת שהורדתי אותו כל כך מהר..

רוני325

New member
אם זה באמת מספר 53 האם זה לא

פדיחה ללכת עם לקים בצבעים הללו ביום יום? כאילו אנשים לא שואלים מה זה פורים היום? אני קצת מתפדחת ללכת עם כזה צבע למרות שהוא ממש יפה!

dhara

New member
כן זה 53 והוא משגע

שמתי אותו לפני יומיים כשהיה מזג אוויר קיצי וזה היה פשוט תענוג!! לגבי התגובות.. אני מניחה שזה מאוד תלוי אדם ותלוי סביבה - אני בת 23 שעובדת במקום מלא צעירים - הרוב התלהבו ואף אחד לא פתח עליי עיניים
אגב, יש משהו שאני עושה כשאני מורחת לקים צבעוניים כאלו, וזה למתן קצת את המלתחה - כשמרחתי את הלק התכלת לבשתי למחרת לעבודה ג'ינס וחולצה אפורה, והלק השתלב מעולה עם שרשרת זהב ממש עדינה שיש בה אבן תכלת בהירה.. ללבוש לק תכלת או כתום עם חולצה בצבע חזק זה כבר קצת יותר מדיי (לטעמי) אבל את יודעת מה - לפעמים פשוט צריך לשים ז** (סליחה על השפה) - אז אולי בעבודה אי אפשר להשתגע כי יש קודים מסוימים בכל מיני מקומות, אבל כשאת לא בעבודה? תתפרעי. אני לגמרי רואה את הלקים כצורת ביטוי אישית - בדיוק כמו ביגוד. ובזאת הסתיימה החפירה

יפעתיקו

New member
אני הולכת איתו../images/Emo110.gif

הוא אפילו בתמונה שלי פה בתפוז חח... לדעתי זה מאוד יפה ולא ניראה פורימי

רוני325

New member
אני מתה על הצבעים הללו

פשוט אני לא יודעת איך אנשים מגיבים לצבע כזה. תודה בכל אופן.

רוני325

New member
קניתי לקים של שיק מס' 53 (תכלת) ומספר 52 צהוב

בהיר אולי זה לא "פורימי" אחרי הכל

ענבל30

New member
מתאים לעבודה ../images/Emo3.gif אבל חביב!

אני בימים האחרונים עם ה-purple diamond של sinful שקיבלתי במשלוח המנות מחברה בארה"ב. המרקם שלו הוא בין שימרי לגליטרי, מאוד מנצנץ - והצבע יוצא הרבה יותר בהיר ועדין ממה שנראה בבקבוק. אם בבקבוק הוא נראה סגול בהיר, על הציפורניים הוא נראה ורדרד הרבה יותר והרבה הרבה יותר בהיר. הוא גם מעט שקוף - אני שמתי 2 שכבות וזה ממש לא מכסה לגמרי. מבחינתי - לק יפה, עדין ומתאים לעבודה, שלא יראו כל שריטה וקילוף (וציפורניים שבורות
) אבל לא הרבה יותר מזה...

ענבל30

New member
ובפורים... ../images/Emo13.gif ../images/Emo151.gif

בפורים לא ממש התחפשתי, אבל התלבשתי בסגנון פורימי למסיבה - והלק שהכי נראה לי מתאים לתלבושת, לאיפור ולאוירת החג היה rise and shine של sinful - גם הוא מאותו משלוח מנות. אין לי סווטצ'ים ראויים לשמם של הלק הזה, sorry, אבל הנה קישור לסווטצ'ים מעולים שעשתה ברוק ללק הזה. נכון שזה צבע מדהים?!

4LeafClover

New member
54 של שיק ../images/Emo13.gif

תמונה אח"כ, אני עוד צריכה לעשות כמה תיקונים. אבל איזה צבע מקסים! מן ורוד סגול כהה כזה. אני מרוצה

סקרמנטה

New member
והוא גם מאוד דומה לאנגורה קרדי של אסי

אני החלטתי להגדיר אותו "שוקולד ורוד" :) נכון שהוא נראה כזה? אגב, הוא אחד משני הלקים האהובים עלי ביותר

4LeafClover

New member
כן הוא ממש נראה ככה ../images/Emo13.gif

לק מקסים, בהחלט נכנס לאהובים עליי. (ואני בכלל לא מעריצה של כהים!)

4LeafClover

New member
בטח! ../images/Emo13.gif

היה לי ממש קשה לצלם, כי לא יצא הצבע כמו במציאות. אז יש לי כמה תמונות. תמונה ראשונה - באור השמש

למעלה