והנה הגיעה בעיה

חשבתי לכתוב משהו בסגנון

"היי, נזכרתי הרגע במה שאמרת לגבי ה_____ ואיך שזה ממש דומה ל____, מה דעתך?" או משהו בסגנון, שלא ממש מצביע בוודאות על שום דבר. אני צריכה למצוא דרך אינטיליגנטית למלא את כל החלקים הריקים האלו, אבל אני מתארת לעצמי שאם הוא מעוניין הוא כבר יזום משהו אחרי זה. או שלא?

הקבUע

New member
את כמו גבר שמתלבט איזו הודעה לשלוח לבחורה

P:
מכיר את זה, תאמיני לי...
הגעתי למסקנה שאם חופרים יותר מדי במסרים, ולא חותכים לפגישה פנים אל פנים, אז נשארות רק שתי אופציות - או שזה הופך לידידות, או שהקשר מתנתק...
את יכולה לפתוח את השיחה במשהו כללי, על נושא שכבר דיברתם, אבל אם את רוצה לקדם עניינים, את חייבת לעשות "סוויץ'" לשיחה ולהתחיל לדבר אחד על השני, ולאט לאט לגבש מהלך לקראת הצעה להיפגש...
בהצלחה

ראי את ההודעה שלי למטה לדוגמאות

אני חושב דווקא שבשלב הנוכחי SMS זה במקום, זה היה התפקיד שלו להתקשר, לא שלה, ואם היא רצתה להתקשר היא הייתה צריכה לעשות את זה למחרת, לא אחרי שבוע (אחרי שבוע יש פוטנציאל לשיחה מוזרה וכו', במיוחד לשניים לא מנוסים.. עדיף להתקשר למישהו שמצפה לשיחה ממך).

לדעתי עדיף לה לשלוח הודעה ולראות מה יקרה, אני בכל מקרה לא הייתי תולה תקוות גדולות פה...

אם עבר שבוע והוא לא התקשר

ואני כמובן מניח שלא רק את לקחת את המספר שלו אלא גם הוא את שלך... אז יש 3 אופציות:

1) הוא נקניק.
2) הוא סטלן.
2) הוא לא מעוניין בקשר.
(*4) בונוס: מטאור נפל לו על הבית)

שבוע זה המון זמן ובחור רציני ואף לא רציני כבר היה צריך ממזמן להתקשר אם הוא רוצה משהו רומנטי, כי כידוע לך בחורות צעירות ומגניבות בת"א מקבלות יותר הזמנות לצאת מבחורים מאשר סטודנטים באוניברסיטה מקבלים הצעות לקבל את "הארץ" בחינם (ואלוהים יודע שמקבלים).

כמו שזה נשמע לי סטלן הוא לא, מה שמשאיר אותנו עם (1) או עם (3). קצת קשה להבין ממך אם הוא עובד איתך או לא. בכל מקרה זה לא רלוונטי לעצה שלי: אני חושב שבשלב הזה את יכולה לנפנף אותו בלי למצמץ, אבל אם בא לך בכל זאת לתת לזה צ'אנס אני ממליץ לשלוח הודעה שנוסחה כדלקמן:

"היי יצחקי, זאת נועה. נפגשנו לפני כמה ימים בבית פלאפון והערת הערות מתחכמות על הספר שלי. רציתי לדעת אם אתה מתכוון להזמין אותי לקפה כדי שתוכל לסיים את הפלפולים שלך או מה."

הודעה יותר פחדנית יכולה להיות:
"היי יצחקי, זאת נועה. נפגשנו לפני כמה ימים בבית פלאפון (דיברנו על "מלחמה ושלום"). אם אתה רוצה לשבת ולדבר עוד קצת תרים צלצול."

אני ממליץ לא ללכת על קו פחדני יותר מזה, חשוב להפגין ביטחון עצמי וגם חשוב ועדיף לך שיהיה רמז עבה (כי אנחנו לא מבינים רמזים דקים (ובינוניים)) שהכיוון הוא רומנטי (אם הוא כזה knuckle-head שלא מבין שבחורה לוקחת ממנו את המספר ממניעים רומנטיים...).

אם הוא בעניין, הוא יתקשר. אם הוא בעניין והוא סלמי מעושן הוא ישלח הודעה. אם הוא לא מעוניין יכול להיות שהוא גם ישלח הודעה שיגיד שלא מסתדר לו (כנראה שזה אומר חברה.. למרות שפלרטוט כזה מבחור דתי עם חברה - לא סביר).

בהצלחה ועדכני מה נסגר בסוף.

היי! תודה על העניין

בסוף הוא שלח לי סמס שממנו הבנתי שהוא מעוניין להפגש ולהמשיך לדבר, ובתשובה עניתי לו משהו קצת יותר פלרטטני ועשה רושם שזה הבהיל אותו, הוא סימס משהו מייבש בתגובה שרמז שהוא לא מעוניין במשהו רומנטי. מאוד הופתעתי מזה (לא אשקר - גם די נפגעתי), ולמען האמת כבר די וויתרתי עליו (זה גם למה לא עידכנתי).

שלשום הוא צלצל (אם הוא היה תל אביבי חילוני הייתי בטוחה שהוא משחק איתי משחקים. בגלל שהוא לא, אייחס את זה לביישנות ולחוסר ביטחון עם בחורות שוודאי יש לו), ודווקא היה הרבה יותר זורם ונחמד. קבענו להפגש בפעם הבאה שהוא במרכז.
לא יודעת אם יצא מזה משהו, אבל נראה לי ששווה לנסות. לפחות עדיין לא איבדתי את האמון במין הגברי לגמרי...

חח אין צורך לאבד את האמון במין הגברי!

אני לא יודע אם את משתייכת לנושא של הפורום, אבל יש לך גישה מאוד בריאה וטובה לכל הנושא. את גם עושה רושם של אדם חברותי, ויחד עם העובדה שיש לך אומץ לגשת, לדבר ולהיות פתוחה באופן כללי... זה רק עניין של זמן (וזמן מועט) עד שתכירי מישהו.

חוץ מזה, אם הכרטיס שלך נכון ואת בת 19 אז העתיד ממש לפניך. כבר עכשיו יש לך ביטחון, זה מצוין! אני את החברה הראשונה שלי הכרתי רק בגיל 19 ובאמת שלא קרה לי כלום (והיינו שנתיים אחרי זה).

אשמח לשמוע התפתחויות! (גם במסרים מקסימום אם השרשור הזה יורד)

נ.ב. לגבי הבחור עצמו

לדעתי אין כל כך עתיד פה... נשמע לא סגור על עצמו ולא רציני ומגיע לך קצת יותר חח

מצד שני, אם זה רק למטרת השתפשפות (
) אז סבבה.. למרות שהוא נשמע לי ביישן ולא יוזם וזה די מבאס (בצד השני של הסקאלה, שלצערי גם תפגשי - אלו שהרבה יותר מדי דוחפים ומגעילים.. אבל אף פעם לא טוב להיות בשום קצה..)

בכל אופן שיהיה בהצלחה ואני בטוח שיהיה לך אחלה!

iba90

New member
אם הוא לא חרדי...אין סיבה שזה יהיה ככה...

אם יש לך את המספר שלו את תמיד יכולה להפתיע אותו ב"היי מה המצב?....הרבה זמן לא ראיתי אותך....מה שלומך?" ומכאן אפשר לתת לשיחה להתגלגל. אם ישלו רק כיפה סרוגה לא נראה לי שהוא יהיה עד כדי כך מחמיר...יש לי מישהו בעבודה שהוא עם כיפה סרוגה וזה נרא כאילו זה נמצא לו שם לקישוט..בכל מקרה אני מאחל לך לאזור מספיק אומץ וליצור איתו קשר ככה תוכלי להיות יותר בטוחה לאיפה נושבת הרוח ואם הוא "בעניין" :)

Nurikabe

New member
יש אנשים עם כיפה סרוגה ששומרים נגיעה

זה לא רק קטע של חרדים.
זה לא איזה סקאלה שחרדים הם הכי דתיים ומחמירים כיפות סרוגות פחות מחמירים, אחר כך מסורתיים ובסוף חילונים.

אבל אם אין ציציות זה סימן טוב.

חמוד1975

New member
לכי על זה ושיהיה בהצלחה:)

מסכים עם דברים שנאמרו כאן. חושב שכדאי לך "לצאת מעורך" ולהתקשר. ברור שזה לא קל, אבל באמת, כשחושבים על זה בהגיון, איזה נזק כבר יכול לקרות? אפילו אם לא יהיה מעוניין הוא בטוח ירגיש מוחמא. היו לי כמה מקרים כאלו ותמיד שמחתי על כך שלא נתתי להם להתפייד, אפילו אם התשובה היתה שלילית.

למעלה