אם עבר שבוע והוא לא התקשר
ואני כמובן מניח שלא רק את לקחת את המספר שלו אלא גם הוא את שלך... אז יש 3 אופציות:
1) הוא נקניק.
2) הוא סטלן.
2) הוא לא מעוניין בקשר.
(*4) בונוס: מטאור נפל לו על הבית)
שבוע זה המון זמן ובחור רציני ואף לא רציני כבר היה צריך ממזמן להתקשר אם הוא רוצה משהו רומנטי, כי כידוע לך בחורות צעירות ומגניבות בת"א מקבלות יותר הזמנות לצאת מבחורים מאשר סטודנטים באוניברסיטה מקבלים הצעות לקבל את "הארץ" בחינם (ואלוהים יודע שמקבלים).
כמו שזה נשמע לי סטלן הוא לא, מה שמשאיר אותנו עם (1) או עם (3). קצת קשה להבין ממך אם הוא עובד איתך או לא. בכל מקרה זה לא רלוונטי לעצה שלי: אני חושב שבשלב הזה את יכולה לנפנף אותו בלי למצמץ, אבל אם בא לך בכל זאת לתת לזה צ'אנס אני ממליץ לשלוח הודעה שנוסחה כדלקמן:
"היי יצחקי, זאת נועה. נפגשנו לפני כמה ימים בבית פלאפון והערת הערות מתחכמות על הספר שלי. רציתי לדעת אם אתה מתכוון להזמין אותי לקפה כדי שתוכל לסיים את הפלפולים שלך או מה."
הודעה יותר פחדנית יכולה להיות:
"היי יצחקי, זאת נועה. נפגשנו לפני כמה ימים בבית פלאפון (דיברנו על "מלחמה ושלום"). אם אתה רוצה לשבת ולדבר עוד קצת תרים צלצול."
אני ממליץ לא ללכת על קו פחדני יותר מזה, חשוב להפגין ביטחון עצמי וגם חשוב ועדיף לך שיהיה רמז עבה (כי אנחנו לא מבינים רמזים דקים (ובינוניים)) שהכיוון הוא רומנטי (אם הוא כזה knuckle-head שלא מבין שבחורה לוקחת ממנו את המספר ממניעים רומנטיים...).
אם הוא בעניין, הוא יתקשר. אם הוא בעניין והוא סלמי מעושן הוא ישלח הודעה. אם הוא לא מעוניין יכול להיות שהוא גם ישלח הודעה שיגיד שלא מסתדר לו (כנראה שזה אומר חברה.. למרות שפלרטוט כזה מבחור דתי עם חברה - לא סביר).
בהצלחה ועדכני מה נסגר בסוף.