והנה הם עשרים ומשהו לאקים חדשים שקניתי
פ פיבי הרטי New member 25/6/10 #27 מי ביקשה סווטצ' ולא קיבלה אז החלטתי להפקיר את צפורני לטובת המדע הצבע של הלק משתנה בין ירוק לכחול תלוי בתאורה
מי ביקשה סווטצ' ולא קיבלה אז החלטתי להפקיר את צפורני לטובת המדע הצבע של הלק משתנה בין ירוק לכחול תלוי בתאורה
פ פיבי הרטי New member 25/6/10 #28 ועכשיו הצבע הכחול כמובן התאורה משתנה ואני לפני הניקוי של השאריות על היד
1 1Unicorn1 New member 25/6/10 #39 הוא מהמם ../images/Emo99.gif יירכש ברגע שאמצא מקום שמוכר את לה צ'ט תודה!
U Ultra marine New member 24/6/10 #14 הכחול והצהוב נראים מדליקים! יופי של רכישה! ולגבי קטע ה"התמכרותי" אני חושבת שכל עוד זה משמח אותך וזה לא עולה לך יותר מידי בחודש בעיני לפחות זה לא נקרא התמכרות גם אם תקני 2 בקבוקים כל יום. זה תחביב ממש כייפי שכמעט דורש שינוי תכוף.
הכחול והצהוב נראים מדליקים! יופי של רכישה! ולגבי קטע ה"התמכרותי" אני חושבת שכל עוד זה משמח אותך וזה לא עולה לך יותר מידי בחודש בעיני לפחות זה לא נקרא התמכרות גם אם תקני 2 בקבוקים כל יום. זה תחביב ממש כייפי שכמעט דורש שינוי תכוף.
פ פיבי הרטי New member 24/6/10 #7 איזה אריזה מתוקה מה לעשות אריזות עושות לי את זה לפעמים יותר מהמוצר. לא יכולתי לעמוד בפניהם מה גם ששניהם מהם עלו לי ביחד 10 שקלים חדשים
איזה אריזה מתוקה מה לעשות אריזות עושות לי את זה לפעמים יותר מהמוצר. לא יכולתי לעמוד בפניהם מה גם ששניהם מהם עלו לי ביחד 10 שקלים חדשים
פ פיבי הרטי New member 25/6/10 #49 זה לא המייבש הוספתי שבנוסף ללאקים של שיק קניתי מייבש אני די מרוצה ממנו