והנה הם

ביוטי קאר

לא יותר מדי מילים רק שלוקח לזה שנים להתייבש אבל לא עמדתי מול הצבע

iefrat

New member
יש לי את הטורקיז

הוא מיוחד, לא יודעת אם אלבש אותו שוב אבל...הוא מזכיר את השנל שחיפשתי (השנל איפה יותר מעודן)

ניו יורק

לא שמעתי עליהם בכלל אבל מה לעשות שמציעים לק ב10 ש"ח ועל זה יש עוד מבצע 5+5 אז מצאתי ל10 כאלו מכורה כבר אמרתי

angell4

New member
מאיפה קנית אותם?

אשמח גם אם תעדכני איך הם מבחינת מריחה, עמידות וכו'..

angell4

New member
מעולה המון תודה

אני כנראה אהיה מחר בעיר אז אני אקנה שם טוב לדעת אבל שיש גם בזהב..

תולי01

New member
איזה יופי !!! ../images/Emo13.gif

איזה מגוון ! איזו צבעוניות ! הוווו, כן, יקירתי.......רואים שאת מכורה אמיתית
תתחדשי ! הכל מקסים

iefrat

New member
יש לך טעם מעולה!!!

במיוחד כי שיש לנו טעם דומה? את הטורקיז של ביוטי קייר קניתי, וגם את הירוק בקבוק, מתוכנן לסופ"ש. 259 אני מתה כבר לקנות אותו (כדי למרוח על הרגליים?) וגם את הטוריז של ל'ה צ'ט (קוראים לו חמלה...) את הבקבוקונים בצורת פרח- הייתי קונה ולו רק לקישוט על המדף. אני בדרך לקניון לקפה לכבוד יום הולדתי (שהיה) עם חברה. אקפוץ לשם לבדוק אם גם בסניף ירושליים קיים. אוי הפורום המהמם הזה גומר לי את הכסף גם בלי להשתמש בכרטיס האשראי (דרך אגב התאכזבתי קשות מהסגול מט של אורלי...)

צריך להתחבר למאט

אני למשל קצת מאוכזבת מהכחול כי הוא לפעמים נראה לי כמו ליכלוך על האצבעות גם לי נגמר הכסף מזל שזה עדין זול ואני עדין מחפשת תחליפים ללאקים מחו"ל בקרוב מתכננת להגיע לנייל סטודיו בתל אביב אחרי המבחנים

danra

New member
../images/Emo99.gif ממש יפה. תתחדשי!

בגדול אני לא מחובבות המאט, אבל שלושת המאטים של אורלי שיצאו (שחור, כחול, סגול) פשוט מהממים לדעתי!

iefrat

New member
תודה, גזר דין - הוא נשאר

שמתי עליו TOP - יצא טעות. שמתי עליו נצנצים - מייד רצתי לאציטון. מסקנה: נשאיר אותו ליום שיתאים למצב רוח - כי הוא מאוד מיוחד. זו פעם ראשונה שנתקלתי בלק שמקבל מרקם מאט אמיתי - מה גם שאני חולה!!! על סגול

גם לי יש קריזות עם המאט

יש פעמים שהוא נראה לי הכי יפה ומיוחד בעולם ויש פעמים שפתאום הוא נורא סתמי ואז אני מוסיפה טופ שהופך אותו לקרם טיפה גלוסי... עם קרמים כבר אין לי בעיה
ואגב, יש מצב לסווטצ' של ה-259?? הוא נראה מהמם!!

למעלה