והנה זה מגיע: רוצים אזרחות? הצהירו אמונים

והנה זה מגיע: רוצים אזרחות? הצהירו אמונים ../images/Emo70.gif

הצעת חוק: רוצים אזרחות? הצהירו אמונים ח"כ דוד רותם (ישראל ביתנו), הגיש הצעת חוק לפיה התנאי לקבלת אזרחות ישראלית יהיה הצהרת אמונים למדינת ישראל וכן התחייבות לשרת שירות צבאי או לאומי. סעיף נוסף בהצעה: לאפשר לשר הפנים לבטל את אזרחותו של אדם שלא שירת בצבא. ח"כ טיבי: "קצה נפשנו ממבול החוקים הפופוליסטי והגזעני הזה" על פי הצעת החוק, ייאלץ מבקש האזרחות להצהיר אמונים בנוסח הבא: "אני מתחייב להיות נאמן למדינת ישראל כמדינה יהודית, ציונית ודמוקרטית, לסמליה וערכיה, ולשרת את המדינה, ככל שאדרש לכך, בשירות צבאי". בדברי ההסבר להצעת החוק, עליה חתומים ח"כים נוספים מסיעת ישראל ביתנו, כתב ח"כ רותם: "הקשר בין האזרחות והנאמנות למדינה הוא קשר בלתי ניתן לניתוק. בשנים האחרונות התגלה כי האזרחים במדינת ישראל החייבים לנאמנות אינם נאמנים למדינה, לסמליה ולערכיה, והם משתמטים משירות צבאי או שירות לאומי. "הצעת חוק זו באה לקשור באופן בלתי ניתן לניתוק בין הנאמנות למדינה, לסמליה ולערכיה, לבין השירות הצבאי או הלאומי. מוצע כי לשם קבלת האזרחות הישראלית, יהיה המבקש מחויב להצהיר אמונים למדינת ישראל וכן יתחייב לשרת שירות צבאי או לאומי". ח"כ רותם אמר בשיחה עם ynet: "מדובר בהצעת חוק שמטרתה ליצור קשר אמיתי בין האזרחים של המדינה לבין המדינה, ולמנוע מצב שאנשים שאין להם שום קשר וזיקה למדינה, מקבלים אזרחות מבלי שהם חייבים דבר למדינה". שאלות ליושבי הפורום: א. יעבור מבחן בג"ץ או שלא יעבור
(מיותר לציין כי החוק די זהה לחוק בארה"ב, בה אזרחים נשבעים אמונים מדינה ולדגל, דבר שני, החוק ללא הבדל של דת גזע ומין ככה שכולם...אבל כולם...) ב. מי בעד החוק ומי נגד
(אם כן פרטו מהן הסיבות
) אזרחות שווה הזדהות ותרומה לנטל החברתי צבאי

אני לא רואה בזה בעיה

רק שונא ישראל כמו טיבי יכול להיות נגד זה כי זו דרישה מינימליסטית ממישהו שרוצה לקבל אזרחות להצהיר שהוא נאמן למדינה ואם אני לא טועה גם בארצות הברית עושים את זה ככה ש..

כן, ישן אבל חשוב...במקרה מצאתי..

גם כן YNET השמאלנים האלו מעלימים כתבות חשובות..

אלוהים ישמור

להכניס לכלא ומייד, מה זה הדבר הזה??? ידעתי שטיבי קיצוני, אבל ממש לא ידעתי עד כדי כך שהוא תומך ב"שהידים" ותראו איך הוא מחרחר מלחמה אין עונש מוות על זה? חבל שעוד לא השתמשו בחוק הזה

ואיך זה שלפחות לא שופטים אותו??

איך יכול להיות שהוא עושה מה שבא לו דורך ודורס את חוקי המדינה מצהיר הצהרות אנטישמיות תומך ברצח של מעל 1000 איש תומך באויב המדינה..ובעצם חלק ממנו ועדיין אף אחד לא חשב על להאשים אותו לדין על מה לא חסר, יש עונש מוות על בגידה במדינה, יש עונש מוות על חרחור מלחמה, אבל עזבו עונש מוות- כולה שלחו אותו לעזאזל ושיפסיק להיות ח"כ בישראל שתומך ב"ג'יאהד" וגאה בזה שהשהידים הראשונים יצאו בעצם מהמלגה אליה הוא שייך, פת"ח.. רע"ם-תע"ל זה כנראה סתם שלוחה .. למבקר יש זמן לדבר על השחתויות של אולמרט.. אבל זה שיש ח"כים שבוגדים במדינה לא יזכיר מילה אה, והעיקר החלאה הזה יודע לצעוק על כל חוק שקשור לנאמנות גזענות גזענות

עכשיו אתה מבין למה לא תהיה להם מדינה.

גם אוטונומיה משלהם לא מצליחים להחזיק, תמיד כיוונו גבוה גבוה, והחטיאו לא אחת. סרבו לתוכנית החלוקה, ואיבדו חצי מדינה. תקפו ושוב איבדו ושוב ושוב ושוב שילמו באדמה. והנה קיבלו בחזרה, ועזה לא יכלה להיות דוגמא יותר טובה. למה לעולם לא יהיה איתם שלום ולדעתי גם לא יזכו בסוף למדינה. הרי הציעו להם מדינה, רוצים גם את המדינה השנייה. לא פלא, שהם 60 שנה פליטים - לא אתפלא אם ישארו 60 שנה נוספות פליטים וזו רק באשמתם. אם היו רוצים מדינה ורוצים שלווה ושקט, כבר מזמן הייתה להם מדינה.

מוחמד5

New member
חחח החוק הכי מצחיק שקראתי עליו

קודם כל שהאדון יהיה נאמן לדברים יותר פשוטים, שיהיה נאמן למצע הבחירות שלו. חחחחח מצחיק אחד. דבר שני, כנראה שהוא לא חי בארץ, כנראה שהוא לא מבין ולא יודע שמזמןןןןןןןןןןןןןן המילה ציוני לא אומרת כלום לחלק גדול מהאוכלוסיה היהודית. פרטי יצירת קשר אמיתי בין המדינה לאזרחיה נמצא כבר במגילת העצמאות,שילך ויקרא אותה. בינתיים מי שלא נאמן זו המדינה לאזרחיה,ואני לא מדבר כאן רק על המיעוט הלאומי אלא על שאר המיעוטים.

מוחמד, תרשום: אתה ערבי, "פלסטיני" לא?

לכן הינך קשור לאדמה, אדמת אבותיך נכון? אני מכבד זאת, נולדת כאן. ולכן אתה ודומיך, תישארו קשורים לאדמה, ואך ורק
לאדמה. ולא למדינה הציונית הנהדרת שקמה עליה לא מסובך. תושב, ולא אזרח, על כל המשתמע מכך. וכתושב, לא אכפת לי שתהיה לאומן זימבבואי, גרוזיני, ארמני ו-פ-ל-ס-ט-י-נ-י, יחדיו. אבל לא אזרח ישראלי.

מוחמד5

New member
נכון

אני פלשתיני,לא רק אדמות אבותי אלא אדמות אבות אבות אבותי .חעל חלק גדול מהאדמות האלה אפשר למצוא כמה וילות יפות בקיסריה, ועל חלקן לע מעט מדשאות של קיבוצים. כן למשפחה היו הרבה אדמות שהופקעו. אני ישראלי ,אזרח ישראל יותר מהמון ישראלים יהודים, אזרח ישראל שתורם ועושה למען המדינה (ולא במסגרת צבאית),שומר חוק.. אפילו דו"ח תנועה אין לי.

אבות אבותיך, לא מדוייק, בכל מקרה למה להיות

קטנוניים, בוא נפתח את הקוראן
בניגוד אלי שמחובר רק למסורת היהודית המקובלת בישראל, ולא ממש לדת, אני מניח שנשארה בך מעט אמונה לדתך (האיסלם, אם שכחת, אז אני מזכיר
) לא חולק על הוילות בקיסריה, על הקיבוצים, על החתימה שלי
הכל טוב ויפה (או שלא ממש, בהקשר שלך...) אבלללללללל קמה כאן המדינה היהודית, אם תרצה או שלא היא עובדה קיימת גם אם אינך מכיר בה כיהודית, או ציונית זה לא משנה, היא כאן. ולכן, זכותך לגור על האדמה וכל עוד אתה אדם נורמטיבי לפי אמת המוסר במערב, לא חושב שאף אחד יגרש אותך חלילה. לא טענתי מעולם (חלילה וחס) שאתה פושע או עבריין... פשוט אם אינך חלק מהמדינה מחובותיה וזכויותיה ורואה עצמך פלסטיני לכל דבר, אתה תישאר (ובאותו הסדר
): מוסלמי, ערבי, פלסטיני תושב קבע א(ל)דוולת א(ל)איסראיל ולא אזרח א(ל)דוולת א(ל)איסמעיל... החוק במתכונת זו או אחרת יעבור לדעתי. גם השמאל הציוני, הזוי ככל שיהיה ברובו לא יתן ידו למדינת כל אזרחיה. או חוק קק"ל עבר קריאה או 2... אל תזלזל בשמאל הציוני יא מוחמד, אולי בעינייך, נראים פאתטיים וקצת רכרוכיים. דע כי בחלקם אינם רוצים שלום כלל אלא פשוט "פחות" ערבים כולל השטחים. להזכירך, את הנכבה והכיבוש השני לא הביאה הנהגת ה"ימנונים" על הערבים, גם לשמאל הציוני התנחלויות משלו שאותן יפה גם יפה, בעצמך ציינת. אם מנסה/מגרש יהודים מביתם שמאל זה, בשם החופש הלאומי שלו... אז די לחכימא ברמיזה כמו שאומרים.

קיצר...אתה אומר חוק מצחיק.

סבבה, אז אין ללאומנים פלסטינים מה לדאוג, נכון? חוצמזה סתם מסקרנות, אם לי יש יותר חובות משלך, למה לך מגיע יותר זכויות ממני

THE WIZARD 55

New member
לבטל את האזרחות

של אדם שלא שירת בצבא? חוק קצת מפגר...לא? זה כולל גם את הדוסים? הבחורות הדתיות? או שיעשו איפה ואיפה.. ממש לא יעבור החוק הזה

כולם, ולא רק חרדים וערבים.

ללא הבדל של דת גזע ומין צריכים להצהיר נאמנות למדינה. מי שלא אז שלא, רק שלא יבוא לקלפי שלא יבחר ולא יבחר. ה"פלסטינים" הלאומנים בתוך הריבונות הישראלית טוענים שהם קשורים לאדמה, ל"כאן". סבבה, אף אחד לא יגרש אותם, אבל יש הבדל בין המדינה שקמה לבין האדמה שהם קשורים אליה. לכן שישארו קשורים לאדמה בלבד, כלאומנים כפויי טובה למדינה, ושלא יתערבו בעינייני המדינה שממילא אינם מכירים בה כיהודית, ציונית, ודמוקרטית.

THE WIZARD 55

New member
אבל, ואבל מאוד חשוב

חייב להיות שיוויון מלא, בניה של ערים ערביות פיתוח כפרים.ובכלל כל האפליה חייבת להסתיים. אתם צריכים אזרחים שבאמת יהיו נאמנים למדינה ויתנדבו לשירות לאומי, תפעלו למיגור הקיפוח. הקיפוח הזה והתחושה של הערבים, שהם אזרחים סוג ז' לא עוזרת כאן בכלל.. תתנו תקבלו...מי אמר את זה?

fifanowftw

New member
מעניין..ספרי לי על הקיפוח אותו את מרגישה

ואני מתכוון=קיפוח שאת מרגישה, לא אחרים

למעלה