והנה זה מגיע: רוצים אזרחות? הצהירו אמונים

../images/Emo45.gifמסקרן גם אותי

"הקיפוח" של מוחמד5 וחבריו הלאומנים זה רק בראש שלהם, יש הרבה קבוצות במדינה (חוץ מהלאומנים הפלסטינים) שהן מקופחות ולא בצדק - שכן על קבוצות אלו אפשר לומר שהם דווקא כן נאמנות למדינה היהודית. מי שמקופח במדינה זה אלו ששומרים עליה בגופם ובדמם, כדי שמוחמד וחבריו לא יזכו "באמת" לעצמאות פלסטינית שהם כה מייחלים לה... משמע עוני, שחיתות, חיים בפחד, וכנופיות טרור ברחובות ומשפטי שדה במקום חופש ביטוי.

חוק טיפשי למדי...

והנוסח פרט ללעורר אנטגטניזם לא עושה כלום. ת'כלס, כל הציפיות שיש לי מפלשתינאי ישראל זה קודם כל להיות נאמנים לחוקי המדינה, כלומר לא לעבור עליהם. דבר שני וזה לא תלוי בהם אלא תלוי יותר במדינה שתאסור גילויי לאומנות פלשתינית ע"י אזרחי ישראל (פלשתינאים ככל שיהיו). וכן אני מצפה שפלשתינאי ישראל שישלימו ויפנימו עם העובדה, "לא צודקת" ככל שתהיה, שישראל היא מדינה יהודית-ציונית, לא, הם לא צריכים להזדהות איתה, לאהוב אותה, להבין אותה, אלא רק להשלים עם המציאות ובשום פנים באופן לא לחתור תחתיה. אני לא מצפה מפלשתינים באשר הם להזדהות עם דגל שיש מגן דוד, אני לא מצפה מפלשתינים באשר הם לשיר את ההמנון אשר יש בו את המשפט "נפש יהודי הומיה". לגבי שירות צבאי או לאומי, אמרתי בעבר את דעתי, כל אזרחי ישראל מתוקף אזרחותם חייבים או בשירות צבאי או לאומי, לכשיבוטל חוק טל והחרדים יעשו שירות לאומי, החובה חייבת להיות גם על ערביי ישראל, כרגע, זה לא רלוונטי כל עוד קיים חוק טל. ניתן להגיד שכרגע ובפורמט הזה אני נגד החוק, נגד "הצהרת אמונים", אי אפשר לכפות נאמנות, נאמנות נבחנת במעשים, ומי שיפעל נגד המדינה פשוט צריך להענש ומבחנתי דיי בכך.

gogi000

New member
חחח תתחיל להביא דברים חדשים

כל החדשות שאתה מביא הן מה זה ישנות, תנסה להתעדכן יותר מהר אחי, וגם המלצה לא כל הבל שמוצאים ברשת צריך להביא לכאן, כולה ח"כ גזען אלמוני אמר משהו יעני לא צריך להתרגש יותר מדי.

respecta1

New member
כה אה..ממש גזען

מרוב שהוא גזען הוא חושב בגזענותו שכל אזרחי המדינה אמורים להיות נאמנים לה, גזענות לשמה!

respecta1

New member
תראה למה הגבתי וההקשר

בכל מקרה גזען? לא בטוח..אבל בהחלט לאומן פלסטיני וכל המשתמע מכך

fifanowftw

New member
אתה כזה חמאר

מה קשור גזען? בחייאת תגיד לי מה. אתה וכל האלה שקוראים לכל מי שלא מסכים לרצוח מתנחלים גזענים, את כולכם לעזה

fifanowftw

New member
אני יודע. אני תמיד צודק. אגב, אני ממליץ לך

על השיטה שהמלצתי לרספקטנה. ההבדל הוא שאיתו סתם צחקתי, לך אני באמת ממליץ על זה.

gogi000

New member
אני אקח את זה לתשומת ליבי../images/Emo140.gif

בינתיים עד שאעבור לעזה אמליץ לך ללכת לשחק פרו איבולושיין 2008, משחק ברמה

fifanowftw

New member
אני מעדיף call of duty 4, מומלץ.

הידעת שאם אתה תשחק במשך 3 ימים או יותר ברציפות במחשב אתה יכול למות? תחשוב על זה..תעשה את זה

איזה בעסה שMGS4 יוצא רק בPS3

שיקמבנו גם לבעלי PS2, גזענים...תאמין לי. לא כל אחד הולך לשפוך 4K על משחקים...

gogi000

New member
למה ניסית את זה?../images/Emo6.gif

לצערי אני לא חובב משחקי מחשב, תנסה ותגיד לי אם זה עובד

למעלה