והנה זה קורה שוב...

pain is MY love

New member
והנה זה קורה שוב...

כיאה לרווקה נצחית ופרועה, בכל מקום שאני מגיעה אליו יש לי את "החתיך התורן...", האחד שאני נדלקת עליו ומשקיעה את מירב מאמציי וכוחותי בלנסות להשיג את המטרה... בקיצור, כידוע, הגעתי לבסיס חדש+תפקיד חדש+אנשים חדשים=מטרה חדשה.... מתוקף תפקידי החלטתי ברוב קולות שאני רוצה את השליש הגדודי...
סג"מ חמודי שנראה כמו איזה כלבלב מתוק שרק בא לחבק ולנשק ולא לעזוב לעולם... הקטע הוא שאני עובדת מולו די הרבה וגם בגלל שאני קצינה חדשה בלי חפיפה הוא כל הזמן מוודא שהכל בסדר איתי ומבהיר לי שאני יכולה לפנות אליו בכל שאלה ובקשה אפילו לשבת איתו אחרי שעות הפעילות... הבעיה היא שעוד מספר שבועות הוא יוצא להתנתקות ואחרי זה כנראה שהוא יצא להדרכה וכבר לא יחזור לבסיס... ככה שזמן הפעולה שלי הוא מאוד קצר וחוץ מזה כידוע... אנחנו בצבא, יש בינינו יחסים מקצועיים (טוב זה לא כל כך מקצועי לזיין את המשקית ת"ש... אבל הבנתי שהוא כבר הפסיק עם זה.) ופאדיחות בבסיס זה לא משהו שאני יכולה להרשות לעצמי... אז..... מה קיבינימאט אני עושה?!?!?!?!

להפך- אם הוא יוצא להדרכה

יש לך בדיוק את הזמן לכבוש אותו, לעשות אותו ולהגיד יפה שלום. אילו פאדיחות? הריי הוא כבר לא יהיה בבסיס, וגם אם כן פאדיחות, הכל עובר.

כמעט25

New member
וואי..

ממי העצה היחידה שאני יכולה לתת לך....היא דיי מניסיון אישי כשאני הייתי חיילת יצאתי עם מי שהתחשק לי מהבסיס (3 בנים) וועוד בסיס סגור וקטן ולהפתעתי הרבה... אף אחד לא דיבר!!! אני עושה מה שאני רוצה... שיקפצו לי כולם. אם מדברים עליך סימן שאת קיימת...חחחח ועל פי כמה וכמה שהוא עוזב את הבסיס!! אז מה אכפת לך?! אלא אם כן את בונה על הצבא כקריירה לכל החיים....

הממממ

בתור אחד שהיה אחראי של שני חדרי אוכל בבסיס גדול ביותר של חיל האויר.. אני יגיד לך רק דבר אחד... יש צבא ויש חיים פרטיים... אני לא יודע מה את מתכננת לעשות... אבל היואצלנו בנות שעברו בסיס רק בגלל זה שכל הבסיס ידע בדיוק באיזה תנוחה הם אוהבות את זה... אגב אני כמובן הייתי בין המפיצים הראשיים... נו בכל זאת הייתי צריך מרץ לתורנים שלי...(היו לי 6 בנים ועוד 7 בנות בתורנות כל יום) להגיד להם על מי כדאי שינסו את מזלם.. חוץ מזה ואת גם קצינה אז וואלה את גם צריכה להתנהג ככה.. זה לא שאת בת 15..

pain is MY love

New member
טוב רק כדי לעשות סדר בבלאגן!

אני לא רוצה לשכב איתו. אני רוצה אותו! יש הבדל... לא מדובר באיזה זיון חד פעמי שאחר כך כל הבסיס ידבר עליו.. אני לא עד כדי כך סתומה....

pain is MY love

New member
והשאלה הייתה

איך להתחיל איתו כדי שיתחיל לשים עליי סוף סוף. ולא איך לשכב איתו בלי שאף אחד ישים לב!

אוקיי...

פשוט התחלת את הקטע בזה שאמרת כראוי לרווקה פרועה נצחית.. טוב נו אז לא הבנתי אותך כמו שהתכוונת.. אל תהרגי אותנו.. וואלה הייתי מציע לך מראש לוותר על זה כי במילא הוא הולך להתנתקות ואחרי זה עוזב תבסיס.. אבל נו אם כבר שאלת.. אמרת שהוא הממ עוזר לך עם כל הניירת וכל החארטה לא..? אז תבקשי ממנו עזרה באיזה משהו ווואלה תנסי כבר לדבר איתו לראות מה ומו.. אין דרך לגרום לו להידלק עלייך זה צריך לבוא לבד.. אני אישית במבט ראשון בלי לדבר בכלל ותוך 2 שניות יודע אם נתפסתי חזק.. אני נגיד אם בא לי לנסות להוביל לכיוון מסוים אני תמיד מתחיל לדבר על מזלות משם אני יכול לנווט את השיחה ואת מצב העניינים ובכלל את המצב לאיזה כיוון שרק בא לי.. כמובן שתמיד טוב לי שאני עקרב... וחוץ מזה תאמת זאת שאלה שאין לי תשובה לתת לך עליה.. אז סתם ניסיתי לחרטט פה משהו.. מקווה שעזרתי ולו טיפה..

pain is MY love

New member
אוווווווף

תודה על הניסיון... אבל זה לא עוזר לי במיוחד. כל הקטע בשליש זה שהוא מסוג האנשים האלה שמביאים הביתה לאמא! הוא כזה מאמי... אין דרך לגרום לו לשים עליי... ותאמינו לי שכבר חשבתי על כל השאלות האפשריות שאני יכולה לשאול אותו ונאי מציקה לו לא מעט... אפילו התחברתי עם הקצין שיושב משרד לידו כדי לבקר אצלו יותר! אבל שום דבר לא עוזר.. כנראה גורלי גוזר עליי חיי רווקות נצחיים מלאים בכדורגלנים כושלים ולא מעבר לזה...

רק הערה.

כדורגלנים, מעצם היותם כדורגלנים - הם כושלים. אז מיותר להגיד כדורגלנים כושלים. כמו שלא אומרים 'כושי שחור'. יום טוב.

pain is MY love

New member
לא מסכימה איתך....

בתור חובבת כדורגלנים ידועה אני חייבת להגיד לך שהם ממש ממש לא כושלים! שחקנים שנותנים את כל החיים שלהם למען מטרה אחת שחשובה להם... יש בזה משהו מאוד יפה... בייחוד שחקנים של מכבי תל אביב שמתקדמים ופורצים ומצליחים... אני לא רואה בזה שום דבר רע... להיפך, זה אומר לעשות כסף מהדבר שאתה הכי אוהב לעשות ולהינות מהחיים במקביל....

בודדים עושים מזה משכורת טובה.

וגם אלה מסיימים את הקריירה שלהם בגיל 35-40 מקסימום. ומה אז? אה? אין מקצוע, אין לימודים, אין המון כסף לפנסיה כי זה לא בחוזה. זהו. מעכשיו הכל בירידה וזה מחורבן. שלא נדבר על כאלה שלא מצליחים בגדול או כאלה שנפצעים באמצע הקריירה. מה גם שעם כל הכבוד זה לא הספורט הכי אצילי או אינטיליגנטי. כמו שאמרו פעם במערכון "22 מפגרים רצים אחרי כדור". "נותנים את כל החיים שלהם למען מטרה אחת שחשובה שלהם". תראי, זה משפט ממש יפה שאומרים אותו ככה סתם. אבל בחיים יש הרבה מעבר ל"מה שחשוב לך" או מה שאתה אוהב. בן אדם חייב למצוא איזון בין אהבה, שאיפות ומטרות לריאליות מסויימת, פרקטיות ואיך להביא כסף הבייתה למען איכות חיים ולמען הילדים שלו. אז אם אתה ממש כוכב אתה תרוויח טוב(וגם זה לא משהו מטורף) עד גיל 30-35. ומה אח"כ? תלך לאמן ילדים קטנים? עוזר מאמן בליגה כלשהי? מאמן כושר? תסכימי איתי שלא מדובר על עבודות עם המון כסף ומעבר לזה...זה כבר לא לעשות את מה שהם הכי אוהבים כמו שאת אומרת. כדורגל זה יפה עד גיל מסויים. בשבת, עם החבר'ה לשחק זה מצויין. כיף גדול. צחוקיה. לזרוק זין(שלחו לי על הביטוי) על הלימודים שלך(תסכימי איתי שיש יותר מדי שחקני כדורגל חסרי בגרות או אפילו 12 שנות לימוד) ועל כל שאר הדברים החשבוכים ולהפוך את המשחק הזה למקצוע חיים? או שאתה משוגע, או שאתה טחון, או שממילא אין לך סיכוי בשום מקצוע אחר או ששטפו לך את המוח או שאתה פשוט לא ריאלי. בכל אחד מהמקרים אתה טמבל אלא אם אתה במקרה טחון ואז אולי לא. (לא, אין לי שנאה לשחקני כדורגל. סחבק שיחק עד גיל מסויים ומכיר פה ושם אז לא לקפוץ). אוף. הודעה רצינית מדי. טוב זה מה יש - תתמודדו. :)

pain is MY love

New member
ושוב אני לא מסכימה...

תסלח לי אבל להגיד שכדורגל זה "22 מפגרים שרצים אחרי כדור" זה ממש מפגר... כדורגל זה ספורט! ספורט זה גם סוג של עבודה! על פי הגישה שלך אין צורך בספורטאים! כי כולם יגמרו את הקריירה שלהם מוקדם וישארו מטומטמים! אין צורך בכדורגלנים, כדורגסלנים, טניסאים, מחליקים על הקרח, מתעמלים, אצנים, שחיינים, מתאבקים... קיצר הבנת את הפואנטה... מעבר לזה בתור אחת שבאמת קצת מבינה בזה... שחקן ספסל בן 20 בליגה השנייה מקבל 5 אלף שקל לחודש... משכורת לא רעה בזמן שאני מקבלת 396 שקלים...! אותו שחקן כעבור שנה בליגה הראשונה מקבל בסביבות ה-10 אלף שקל לחודש, כמו כלום! וזה בלי לדבר בכלל על כל המענקים והבונוסים שהם מקבלים, על הדירות שלעיתים הקבוצה מספקת, על המכוניות שהיא רוכשת להם ועל כל הפרסום והתהילה שהם זוכים לה בין אם הם רוצים ובין אם לא... אז נכון, כדורגל זה לא מקצוע לבני 50. אבל שום מקצוע לא יישאר לנצח וגם בגיל 35 אפשר להתחיל ללמוד... חוץ מזה באמת שלא כל הכדורגלנים דפוקים ולא כל הדפוקים כדורגלנים ככה שחבל להכליל סתם. אני לא חושבת שהחיים של הכדורגלנים כל כך קשים... אחרי הכל הם עושים חיים, עושים כסף וזוכים להסתובב עם קצינות בלונדיניות...

ChilD SouL

New member
תסלחי לי אבל...

בתאוריה שלך, שחקן כדורגל שפרש או שסתם הפסיק לשחק בגיל 35 הולך ועושה תואר. לאיזו עבודה בדיוק הוא יתקבל בגיל 40
מעט מאוד מקומות עבודה מוכנים לקבל לעבודה גבר בגיל 40, רוב מקומות העבודה כיום מחפשים צעירים שיכולים להתפתח ולתרום.

Piren

New member
אני גם מסכים בתכלס

שאין עתיד לספורטאים בארץ... בחו"ל עוד מילא אתה יכול להרוויח מיליונים ולהסתדר לכל החיים עד גיל 30 (למי שרוצה, שיראה "נשות הכדורגלנים" ביס+ ... מדברים על זה שם). בארץ? 10 אלף לחודש זה ממש לא מספיק אם את מסיימת את הקריירה בשנות ה-30 .. איפה הפנסיה? זה כיף, אבל הם צריכים להביא בשיקול את זה שאין להם עתיד בארץ. ספורטאי חכם, הוא זה שישקיע בלימודים, ובמקביל למשחקים שלו, יעשה תואר. אגב, למי שמעוניין לדעת, אריה מליניאק ומיקי ברקוביץ' שניהם (בנפרד) נעשו סוכני ביטוח

pain is MY love

New member
נשות הכדורגלנים

היא הסדרה האהובה עליי! בכל מקרה כדורגלן שהוא באמת טוב יצליח גם בארץ וגם בחו"ל וגם בתור מאמן והוא לא ירעב ללחם... שחקן שהוא לא באמת טוב יהיה מספיק חכם כדי לעשות גם תואר (למרות שזה ממש קשה בין כל האימונים והמשחקים) ושחקן שהוא גם לא יודע לשחק וגם מזניח את הבגרויות שלו הוא ממילא אחד שיותר מדיי כבר לא יצא ממנו...... אבל שוב! זה לא קטע של כסף! זה קטע של נשמה! זה כמו שזמרים עושים מוסיקה גם בלי להרוויח בזה מיליונים! וכמו שרקדנים רוקדים וציירים מציירים... וכ'ו.. לא עושים את זה בשביל הכסף! עושים את זה בשביל החיים!

זה עדיין לא משתלם.

גם אם הוא עושה 10 אפילו 15 אלף בחודש - לא שווה. כי הוא יגמור את הקריירה בגיל 35. בלי מקצוע ביד, בלי תואר, בלי ניסיון במשהו פרקטי(מכירות, ניהול, משהו) והכי חשוב - בלי פנסיה. מה שכן הוא כנראה יקבל נכות בברכיים לכל החיים. (ובזה אני מבין הרבה יותר ממך. במקרה הפזיותרפיסט שלי הוא גם הפיזיותרפיסט של מכבי חיפה ככה שיוצא לי לפגוש שחקנים ולדעת איזה פציעות נפוצות להם ואיזה לא). אני לא מכליל ואומר שכל הכדורגלנים דפוקים. קחי למשל את אלון מזרחי. באמת, אני מעריץ את הבן אדם הזה. אחד שיכל בקלות להיות ד"ר לפיסיקה גרעינית אבל בחר דווקא בכדורגל. כבוד ועוצמה. אבל מה לעשות שאם נעשה ממוצע פסיכו' של ההרכב הראשון של הפועל חיפה לא נקבל תוצאה שתרשים שום אוניברסיטה. שוב, לא כולם שם דבילים/טיפשים/דפוקים/חסרי ידע - אבל רובם כן. תתווכחי כמה שאת רוצה. כמו שאמרו לך...באירופה אם אתה כוכב(ויש להם שיטות ויכולת לגדל כוכבי ספורט פי 1000 מבארץ הקודש) אתה יכול להרוויח כמחליף צעיר סכום שלא יבייש איש הייטק עם תואר שני בישראל. אבל המצב של הספורט בארץ הוא לא מזהיר כמו באירופה ולכן, להפוך ספורט למקצוע בצורה אבסולוטית זה טיפשות. ותסלחי לי כל הביטוי. ושוב, זה לא משנה בכלל אם זאת אהבת חייהם(מה גם שלרובם זה נטו שטיפת מוח, בדומה מאוד לדוגמנות, אגב). אז כמו שאמרו לך - שחקן חכם ישלים בגרות קודם כל. יעשה פסיכו'(כן, יקח הפסקה חודשיים כדי ללמוד כמו שצריך) ואח"כ ירכוש מקצוע(תואר, קורס מקצועי ברמה גבוהה, משהו). זה שחקן עם שכל. לשלב כדורגל(או כל ספורט אחר) עם לימודים ומקצוע לחיים. כי אז שהוא יפרוש בגיל 35 יהיה לו מה לעשות עם עצמו. כל מה שכתבתי נכון גם לגבי כל ספורט אחר שתבחרי בישראל.

twigy

New member
את הדיון הזה כבר עברתי בכיתה ד'

בערב כיתה של יום שישי דיברנו על זה והחלטנו שמשתלם להיות שחקן כדורגל רק אם אתה מצליח. זה מסכם בערך לא ?

אלא אם אתה האייל ברקוביץ הבא...

לא, זה לא משתלם. גם אם אתה מצליח...זה רק אומר שאחרי שתפרוש יהיו לך עוד כמה חודשים/שנים שתוכל להרשות לעצמך להתבטל. ואלהים יודע למה היו לכם דיונים מעמיקים בערב כיתה בגיל 10.

למעלה