והנה זה קורה שוב...

pain is MY love

New member
שכחת דבר אחד...

השחקנים שאני מכירה הם חבר'ה צעירים בני 20-23. הם עוד לא צריכים תואר!!!!! כל בחור נורמאלי בגיל הזה עדיין משרת בצבא או דופק את הראש בהודו. הם בזמן הזה מגשימים את החלום של החיים שלהם...

twigy

New member
אז את טוענת שאני לא נורמלי ?

[אהמ אהמ סיימתי תואר ראשון שבוע שעבר ואני בן 20]

liontamer

New member
וואו!

איזו מטרה נעלה בוא נרוץ עם עוד 21 סתומים אחרי כדור ניחא בשבת עם החבר'ה... אבל בין זה לבין מטרה חשובה לחיים? אפשר לחשוב שלא נדבר על זה שלרוב זה סתם אוסף של גמדים שחורים שלחברות שלהם יש עגיל בפופיק. לאון פולו זה ספורט נעלה!

pain is MY love

New member
איזה הגזמות!

מי אתה שתחליט איזה מטרה חשובה ואיזה מטרה לא?! יש כאלה שהמטרה שלהם בחיים זה להיות הרמטכ"ל, יש כאלה שהמטרה שלהם בחיים זה להיות רופא ויש כאלה שרוצים להיות ספורטאים. זכותם. תאמין לי שכדורלנים מוותרים על המווווווון דברים בחיים שלהם בגלל האימונים והמשחקים. הם מקריבים כמעט כל דבר שיש להם למען האהבה שלהם וההצלחה שלהם. במה הם שונים מאיש עסקים שמזניח את כל החיים שלו למען העסקים?...

Cobe Anan

New member
ואני אומר..

עזבי אותך מהשילשול הגדודי... טויגי פה נשמע כאילו הוא ימות מגודש-יתר בבלוטת הערמונית אם הוא לו יראה אישה בקרוב...

Lancelot99

New member
מרינה.. ומה יהיה עם הכדורגלן שלך?

pain is MY love

New member
איזה מהם... ? ../images/Emo12.gif

הכדורגלן הנצחי שלי עסוק כרגע באימונים במכבי תל אביב (כבוד, כבוד, כבוד!) האמת היא שבינתיים יצאתי עם כדורגלן אחר מהפועל חיפה...
אבל עזוב אותך שטויות... כדורגלנים הם עם קשה...

למעלה