והנה זה קרה רבותי

אני מנסה להבין מה מפריע לכם.

הבעיה היא שמישהו מעז לבצע שיר של אביב גפן, שהוא קדוש בשבילכם? או שזאת נינט טייב? אם זאת לא הייתה נינט טייב הייתה לכם בעיה? יצא לי לשמוע קאברים לשירים של אביב של אנשים מהפורום הזה וגם אני עשיתי כמה. כולם מצאו חן בעינכם? אני לא חושב שהקאבר שלה כזה נוראי. היא עושה קאבר לשיר של אביב כמו כל אחד אחר פה שעושה את זה, גם היא מאזינה שלו, שוב, כמו הרוב פה. מה לעשות שהייתה לה הזדמנות לבצע את הקאבר הספציפי הזה בהופעה וגלגל"צ החליטו שזה טוב לקו האומנותי שלהם. גם אני הייתי רוצה שקאבר של אביב שאני ביצעתי ישודר ברדיו, אבל אני לא נינט טייב. אז מה באמת מפריע לכם?

מעיין51

New member
אני

באמת חושבת שהביצוע שלה לשיר הזה היה מזעזע אין לי ממש בעיה עם קאברים אבל אם כבר להיות כנים כן יש לי בעיה עם נינט אני פשוט לא אוהבת אותה אבל בלי שום קשר אליה, גם אם כל אחד אחר היה עושה את הביצוע כמו שהיא עשתה. הייתי אומרת שזה מזעזע

שוב פעם לחזור על זה?../images/Emo24.gif

שתי דברים עיקיים: * נינט מייצגת בעייני את ההפך הגמור ממה שאביב פעם שר עליו בשירים שלו , אביב היה רחוק פעם מלשיר על מה שנוצצ וזהב , וסלבריטי , כמו הילד מגן החטאים למשל וואך ורק בגלל זה התחברתי אליו , בקיצור היא ממיצגת את ההפך הגמור מבחינתי על מה שאביב נהג ודאג לייצג , מין שוליים חברתיות שכה דאג להם ונינט טייב היא ממש הסוג ההפוך ואני לא מבין אייך פתאום אייך היא התחברה אליו ,,,,, * כל העניין לעוג בעייני עדיין כי אביב בהתחלה שידר סלידה מכל העסק סחור מכר שנקרא כוכב נולד לעג לה ולמה שהיא מייצגת ואחרי זה הלך אליה בצורה כנועה כי הבין שהיא ממה ששולט היום בשוק הנוער , הלך אליה והשתחווה למלכת הפפארצי הזולה והשטוחה שכלית ,,,,, זה הכל בנתיים ובערך תהיו חופשיים ותדעו: כסף זה לא הכל בחיים!

S h A b i T

New member
אני אגיד לך :)

קודם כל, איך שהיא התחילה את השיר. יש שיגידו שהיא זייפה, יש שיגידו שזה מתוכנן.. זה לא משנה, זה פשוט נשמע רע. היא צורחת כמו ילדה בת 12 במהלך כל השיר, זה לא נחשב שירה בעיניי. ו.. זה בכלליות פתטי שהיא בחרה דווקא את השיר הזה בשביל להראות כמה שהיא לא מאמי וכמה שהתדמית שהדביקו לה לא נכונה. היא נראתה ונשמעה מטופשת.

מעיין51

New member
אי אפשר לקרוא לזה צרחה

זה אילוץ קל לנסות להשמיע צרחה מיניטורית

hagzi

New member
הביצוע פשוט היה רע../images/Emo29.gif

בעיני... זה הכל...

Even In Death

New member
את האמת../images/Emo54.gif../images/Emo202.gif

אני בכלל לא ממתנגדי נינט באופן כללי, ז"א אין לי בעיה איתה או עם הקול שלה (למרות שאם הדרך בה היא מתנהלת כן.. אבל נו.) בקיצור למרות שאין לי בעיה איתה, כששמעתי את הביצוע לראשונה בעשור למכתב ממש לא אהבתי. אני חושבת שזה קצת בעייתי לתת לה לבצע את השיר הזה שהסיכוי להתקרב לקרסוליים של הביצוע המקורי הוא בערך בלתי אפשרי. אבל מפה עד למזעזע יש לדעתי מרחק גדול.. אומנם לא אהבתי אבל לדעתי הוא לא ע-ד כדי כך נוראי כמו שעשו ממנו.

אתם קצת מגזימים..

את מדברת בטח על הגירסא של נינט לשיר מהעשור ל"המכתב" והופעת בכורה ל"עם הזמן" (שמה אם אני לא טועה היא שרה את השיר). והביצוע סביר+

אני לא מבין מה אם עושים כזה סיפור...

אז היא ביצעה שיר של אביב אפשר לחשוב מי היא כבר... זה לא כזה עיינין

מעיין51

New member
גם אני שמעתי את זה...

היא שרה את זה גם באירוע של גאידמק מזעזע!! חברה שלי התחילה לשיר את זה פתאום ושאלתי אותה מאיפה היא מכירה את השיר ולמה היא שרה אותו ככה... אז היא עשה לי "שיר של נינט" אויי זה הביא לי ת'עצבים..

אחד הטובים

כוס אמו אני זוכר בהופעה הזאת מסביבי איזה 5 חמישה רולות נוטפות כולסטרול לא מפסיקות לקלל אותה בשיר..

למעלה