יופי של מגנטים,ממש ליין מגנטי
Ƒ ƒan†a New member 4/3/06 #23 ממש מקוריים המגנטים אבל אני הייתי מסבה אותם לתיליונים, לפחות את חלקם הם יותר מידי יפים כדי להיות "רק" מגנטים
ממש מקוריים המגנטים אבל אני הייתי מסבה אותם לתיליונים, לפחות את חלקם הם יותר מידי יפים כדי להיות "רק" מגנטים
S silver and cold New member 4/3/06 #26 גם אני התאהבתי... הסגנון שלך מהמם.... והמגנטים חבל לבזבז אותם על מגנטים... הם צריכים פרסום בתור תיליונים
גם אני התאהבתי... הסגנון שלך מהמם.... והמגנטים חבל לבזבז אותם על מגנטים... הם צריכים פרסום בתור תיליונים
O Olivka New member 4/3/06 #27 יופי של מגנטים!!! גם אני בעד להפוך אותם לתליונים או אפילו לסיכה(אם הגודל מתאים). את יכולה לאפות את הצינורית של התליון בנפרד ואז לחבר עם סופר גלו, כנ"ל לגבי החלק של הסיכה.
יופי של מגנטים!!! גם אני בעד להפוך אותם לתליונים או אפילו לסיכה(אם הגודל מתאים). את יכולה לאפות את הצינורית של התליון בנפרד ואז לחבר עם סופר גלו, כנ"ל לגבי החלק של הסיכה.
G Ginger10 New member 4/3/06 #28 ../images/Emo41.gif יפים יפים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
א אופל כחול New member 4/3/06 #1 ענ2ת ../images/Emo140.gif עבודות מדהימות ויפהפיות . . .נפלא. . . מסכימה עם כולן שתהפכי אותן לתליונים או סיכות. . .
ענ2ת ../images/Emo140.gif עבודות מדהימות ויפהפיות . . .נפלא. . . מסכימה עם כולן שתהפכי אותן לתליונים או סיכות. . .
ש שרון אמיר New member 5/3/06 #34 פשוט מקסים../images/Emo23.gif ובהחלט בעד תליונים...אחרת זה יהיה בזבוז... פשוט מקסימים