Rich Gang - Tell Em (Lies) יאנג ת'אג
ע ערן1987 New member 17/10/14 #22 Fergie - L.A.LOVE (la la) חמוד, טיפשי, דבילי, קליט.. לא טוב, לא רע. משהו כזה שלא בטוח ואשמע שוב מבחירה אבל אם אתקל בו אז לא אעביר תחנה. כנראה.
Fergie - L.A.LOVE (la la) חמוד, טיפשי, דבילי, קליט.. לא טוב, לא רע. משהו כזה שלא בטוח ואשמע שוב מבחירה אבל אם אתקל בו אז לא אעביר תחנה. כנראה.
Y YEEZUS New member 17/10/14 #25 James Blake - Building It Still https://www.youtube.com/watch?v=dUDg3CAPPUs
Y YEEZUS New member 17/10/14 #28 Frank Ocean - Sweet Life The best song wasn't the single, but you weren't either   איך אני מת על המשפט הזה.
Frank Ocean - Sweet Life The best song wasn't the single, but you weren't either   איך אני מת על המשפט הזה.
ע ערן1987 New member 18/10/14 #35 שיר סופר חמוד! אני זוכר שאהבתי אותו כבר בשמיעה הראשונה לפני יותר מדי שנים חח
R Rud3 Boi New member 18/10/14 #36 Taylor Swift - Out Of The Woods אהבתי ממממממששששש מזכיר לי את פלורנס קצת...
ע ערן1987 New member 18/10/14 #38 אני שומע את ההשפעות הפלורנסיות, מסכים איתך מעניין אותי לשמוע איך זה היה נשמע אם היא הייתה שרה את זה.. בכל מקרה, שיר חמוד
אני שומע את ההשפעות הפלורנסיות, מסכים איתך מעניין אותי לשמוע איך זה היה נשמע אם היא הייתה שרה את זה.. בכל מקרה, שיר חמוד
ע ערן1987 New member 18/10/14 #39 Aretha Franklin Sings The Great Diva Classics יש סטרימינג של האלבום כולו ב-Amazon!