והנה מה שהכנתי מבצקובי - קלצונה

מוצרלה

New member
והנה מה שהכנתי מבצקובי - קלצונה

כולם מכירים את המתכון, ואין לי חשק לרשום אותו מחדש. אבל הנה התמונות. מצד אחד - פיצה מצד שני - ממולא בבצל מטוגן ועגבניות בעשבי תיבול וזעפרן ומהצד הרחוק - פיתה עם זעתר. יווווו כמה שזה טעים. עדי, לצומת ליבך

pickit

New member
../images/Emo12.gif

:-
P
(פרוש: וזה נראה טעים! בול מה שתפור עלי עכשיו!!! אוי כמה שבאל לי!!
)

מירבלי

New member
מוצי../images/Emo99.gifמתי לבוא לאכול?

דברים כאלו טעימים ויפים פה למה פה ולא במתכונים?
את עושה בשושו ומחביאה? נראה מעולה ומגרה מאוד

liat ליאת

New member
מוצרלוש, איזה רוטב פיצה את מכינה?

נהייתי רעבה פיתום... מעניין למה

מוצרלה

New member
ליאתי, לא נעים לי מהשפים פה,אבל

את הרוטב פיצה קניתי במו ידי, רוטב פיצה של אוסם. (פדיחה הא???)

gabizon79

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifהלוווווווווו../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

למה להגניב לי ת'קיבה בשעה כזאת למה?! תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב
את בניגוד אלי,יש לך מושג מה את עושה במטבח,אז אם את חושבת שתקבלי איזה עוגה כי לא יצא לך לטעום...תמשיכי לחלום...עוגה מגיע לאנשים מפגרים\מסכנים כמוני,שאין להם ברירה וצריך להאכיל אותם(סטייל תמגוצ'י),אחרת אנחנו מתים. אם את רוצה לקחת תאחריות אז סבבה,אחרי זה שלא יגידו שהקלצונה לא היה כתוב על הקיר... יום טוב לגבירתי.

alexit

New member
גביזון,אין כמוך.מוצי,תאכילי אותו,

אחרת מה נעשה בלעדיו?

נירהמ1

New member
חחחחח-מוצ'י-גביזון ההומור שלכם../images/Emo39.gif

כל כך מתאים. כמעט כמו תאומים. אשר - אתה באמת נראה כמו תמגוצ'י. לאיפה כל האוכל נכנס? - אם אני הייתי אוכלת כמויות כאלה לא הייתי יכולה לעבור בדלת. מספיק שאני רק מסתכלת על אוכל וכבר אני משמינה
סתתאאאםםם - אני מתה על ההומור שלכם.

נירהמ1

New member
מוצי - כנסי, כנסי../images/Emo39.gif../images/Emo25.gif

אפילו התגובות שלך כמו שלו. הוא כתב "אוהבים אותך נירה", ואת ישר אחריו בדיוק אותה הודעה. מאוד מוזר שאתם לא מכירים.

מוצרלה

New member
נירה חחחח תאומים?? חחחחח הרגת אותי

אולי אנחנו תאומים לא זהים,ולא מאותם הורים, עדה,יבשת או לאום. ולאן כל האוכל שגביזון נכנס? אני אסביר לך: הוא אוכל, המזון יורד לקיבה מתעכל בקיבה, עושה סיבוב, מגיע לקטטר תלת-פאזי. המזון החלבי יורד לרגל ימין, הבשרי לרגל שמאל, והנוזלים נשארים בגוף כדי לשמור על שיווי משקל ויציבות..

adidushim

New member
סליחה מוצה אבל אמרת

קטטר תלת פאזי!!. רגל אחת חלב רגל שניה בשר והרגל השלישית (והדקיקה שבינהן) מה?.. פעארווע? ויש גם שקוראים לזה עירוב של בשר... וחלב
תתעלמי..

מוצרלה

New member
אכן אמרתי תלת פאזי, המומנט השלישי

מחובר להרקה. שיהיה מחובר למציאות קצת האיש.

למעלה