והנה מה שהכנתי מבצקובי - קלצונה

מוצרלה

New member
אדוני,מתחצף אלי???? אדוני רוצה

לאכול ביסקוויטים כל ימי חייו? אדוני יעזוב את המקום, כל טוב לאדוני. (איזה עוגה מדהימה אני הולכת לאכול, יאמי,יאמי) והקלצונה????אחחחחחחחחחח

מוצרלה

New member
נירה מדובר על העוגה של מירבלי עם

השוקולד-פיסטוק. אממה, העוגה הזו עומדת להגיע לקיבתי הצנומה והשדופה, ויש כאלו שלא יספיקו לראות אותה מצולמת. והמבין יבין!!!!!

נירהמ1

New member
נשמע טוב - יש שם איזה 20,000../images/Emo39.gif

קלוריות, אבל שווה כל ביס.
סחתיין,

r66

New member
מוצצצצמוצ-מוצ-מיצ-מיצי ה...

גועשים.. יאםםםםםם... קצת הלכתי ואת עושה כאלה חינגות
דורשת בירור בפני בורר עליון
.. מתי לבוא?????????? או ש... כמו שאני מכירה אותך, "לא נשאר"
אבל.....מגיע לי, היה לי שבוע מוטרף...ראש מפוצץ ממספרים, אקטואליה, סעיפים...נכון?!
(קצת רחמים, מה כבר ביקשתי
)

מוצרלה

New member
העיקר,,,,,,,,

סיימת את המבחנים לעונה זו?????? פעם הבאה כשאני אעשה אני אמלא את הקלצונה במעט פיפו וליפו (זוכרת מה זה?? רמז: הנה"ח). וקצת חשבון מסחרי. ואז הכל יסודר אצלך בראש.

r66

New member
סיימתי לתמיד!! מפגרת ../images/Emo13.gif

בואי נחשוב - מה יהיה פיפו? הקלצונות הראשונות שיוצאות מהתנור - אליי!!! האחרונות לא איכפת לי
לפי ליפו - הקלצ'ונות האחרונות שנכנסות מגיעות אליי!!! הראשונות - לא איכפת לי. מסקנה - גם לפי FIFO וגם לפי LIFO ----> הכל אליי
מה עם ממוצע משוקלל וממוצע נע??????

מוצרלה

New member
אחרי ממוצע משוקלל ואחרי שתאכלי

את קלצונת הפיפו, החישוב יהיה לפי שבר עשרוני ולפי החישוב של המאזן בוחן אחרי אכילת הליפו נשאר עם זכות וחובה לטובת השומן בצומת ה-T. ותחשבי על זה. (הולכת להמשיך לבשל
)

r66

New member
אבל...

את הצמתים את ועדידוש סחבתם
והשומן?????? אם נעשה לו חשבון
- אפילו חישובים מסחריים לא יתנו לנו פתרון הולם
ומה את מבשלת? (איזה כיף לחיות בקיבוץ
)

מוצרלה

New member
טוב, אז אני אביא לך אשל דל שומן,ככה

לא תצרכי לספור קלויות ולעשות מאזן בוחן לפני בורא עולם. מה אני מבשלת? (איזה כיף לך בקיבוץ) כרגיל: מרק תימני קובה ממולא בפטריות,חזה עוף ובצל עוף צלוי עם תפוחי אדמה מתובל אורז (עוד לא החלטתי איזה) פיתות של לורד קובנה. ג'יזרי (שזה תפוח אדמה מתוק, מבושל במעט מלח וכמון, ואז בערב מכניסים לתנור יחד עם הקובנה ללא מים עד הבוקר. מעדןןןןן. לסיס וביצים קשות לבוקר של מחר. מה עוד? הא,עוגיות של לישר. עוגה כבר יש (קנויה
אין לי כח להכין) סלטים. אני חושבת שזהו.

nani nani

New member
הלוווו הלווווווו עד כאן!!!!!!!!

אני עדיין לא סיימתי מבחנים, וגם לי יהיה פיפו ליפו ממוצע משוכלל נע ועוד הרבה דברים נחמדים עד אוקטובר הנושא הכלכלי מוקצה!!!!!

מוצרלה

New member
תגידי,../images/Emo12.gif בכל מקום את צצה????../images/Emo12.gif

כל פורום שאני נכנסת אליו, אני רואה מציצה משם. תנוחי, ותלמדי כבר למבחנים הכלכליים שלך.

nani nani

New member
יש לי זמן עד סוף ספט', אז הם יתחילו

וחוץ מזה אולי זה להיפך? את נמצאת בכל מקום שאני נמצאת בו?! וחוץ מזה מה זאת אומרת "אני רואה מציצה משם" את כמה שידוע לי את כאן ה"מוצצ"....
יאללה יאללה לכי להכין קובה

../images/Emo24.gifרנה ומוצי

אולי תפסיקו כבר לקלל באינטרנט? פיפו וליפו? מי אלה? מה אלה? סוג מתכונים חדש? או אולי תבלינים? מוצי, עברתי מקודם ליד בית שמש ,ואם היה לי את הטלפון שלך, לא היתה נשארת קובה לרנה... חגית.

מוצרלה

New member
../images/Emo12.gifתתביישי לך, אמא של שירי9

כל כך קשה להשיג את הטלפון שלי??????????. דרך 144 לבקש כל סוכנות דוגמניות מבוקשות ושם תבקשי את הטלפון שלי. זאת ממש לא בעיה. חבללללללללל. דוקא היה טעים.

gabizon79

New member
מה הבעייה? הטל' של של מוצה../images/Emo70.gif

04-.......... חחחחחחח....הייתם מתים

מוצרלה

New member
השתגעת?????../images/Emo46.gif למה פירסמת אותו??

אני אראה לך.............חחחחחחחחחח

r66

New member
פיפו לופי הם מושגים של חישוב עלות

מלאי בעסק.. פיפו - פירסט אין פירסט אאוט---> הפריט הראשון שנכנס הוא הראשון שיוצא מהמלאי וליפו ----> לאסט אין פירסט אאוט כלומר, הפריט האחרון שנכנס למחסן המלאי הוא זה שיוצא --- כמו ערימת חצץ שמוציאים חומר מסוף הערימה ולא מתחתיתה... בכל אופן, אם בא לך ללמוד את החומר המשעמם הזה, את מוזמנת
והכל בהקשר להנהלת-חשבונות, מקצוע שמוצי למדה ונטשה (עשתה בשכל
)

למעלה