סיימת את המבחנים לעונה זו?????? פעם הבאה כשאני אעשה אני אמלא את הקלצונה במעט פיפו וליפו (זוכרת מה זה?? רמז: הנה"ח). וקצת חשבון מסחרי. ואז הכל יסודר אצלך בראש.
את קלצונת הפיפו, החישוב יהיה לפי שבר עשרוני ולפי החישוב של המאזן בוחן אחרי אכילת הליפו נשאר עם זכות וחובה לטובת השומן בצומת ה-T. ותחשבי על זה. (הולכת להמשיך לבשל
לא תצרכי לספור קלויות ולעשות מאזן בוחן לפני בורא עולם. מה אני מבשלת? (איזה כיף לך בקיבוץ) כרגיל: מרק תימני קובה ממולא בפטריות,חזה עוף ובצל עוף צלוי עם תפוחי אדמה מתובל אורז (עוד לא החלטתי איזה) פיתות של לורד קובנה. ג'יזרי (שזה תפוח אדמה מתוק, מבושל במעט מלח וכמון, ואז בערב מכניסים לתנור יחד עם הקובנה ללא מים עד הבוקר. מעדןןןןן. לסיס וביצים קשות לבוקר של מחר. מה עוד? הא,עוגיות של לישר. עוגה כבר יש (קנויה
אולי תפסיקו כבר לקלל באינטרנט? פיפו וליפו? מי אלה? מה אלה? סוג מתכונים חדש? או אולי תבלינים? מוצי, עברתי מקודם ליד בית שמש ,ואם היה לי את הטלפון שלך, לא היתה נשארת קובה לרנה... חגית.
מלאי בעסק.. פיפו - פירסט אין פירסט אאוט---> הפריט הראשון שנכנס הוא הראשון שיוצא מהמלאי וליפו ----> לאסט אין פירסט אאוט כלומר, הפריט האחרון שנכנס למחסן המלאי הוא זה שיוצא --- כמו ערימת חצץ שמוציאים חומר מסוף הערימה ולא מתחתיתה... בכל אופן, אם בא לך ללמוד את החומר המשעמם הזה, את מוזמנת
והכל בהקשר להנהלת-חשבונות, מקצוע שמוצי למדה ונטשה (עשתה בשכל