והנה מה שחשבתי על האחרון של וויקלף

DJ$upreme

New member
והנה מה שחשבתי על האחרון של וויקלף

לרוב אני כותב ביקורות טובות, אבל לפעמים דברים מספיק מקוממים אותי כדי שאכתוב גם ביקורת רעה.

tomoshe

New member
תראה

זה לא שהתהליך שאתה מתאר לא קרה [התפזרות כשרון לכל עבר עד דילול] אבל כמה דברים: 1 - קרניבל הראשון הרבה יותר טוב ממה שאתה חושב - בהחלט נכנס לרשימת חמישים אלבומי ההיפ הופ הטובים של שנות התשעים [שזה הרבה יותר טוב מאלבומי ההיפהופ של שנות ה2000] 2 - בכל אלבום שלו מאז, גם בחלשים שלו, יש לפחות שניים שלושה שירים נהדרים באמת, נוטפי כישרון ויצירתיות. 3 - היפהופ קראולה 101 הוא אלבום נהדר בעיני. 4 - כן, הוא כותב להיטים יוצא דופן [שאקירה, סנטנה, ויטני ועוד] מה שגורם לו, ובכן, לכתוב להיטים - אבל בניגוד לויל איי אם, שנכנס למצב של "אני כזה מוכשר שאני יכול לכתוב להיט תוך שעה אבל היו לי רק חמש דקות אז הנה בכל זאת ננסה", ויקליף שומר על רמה סבירה פלוס גם שהוא כותב להיט בשרותים. לסיכום - כן, הוא מתפזר ומתברדק לפעמים, אבל זה כל כך מעצבן רק בגלל שהוא באמת מוכשר נורא, ליגה מעל ויל איי אם או אנדרה 3000 או מין כאלה מוכשרים למדי ולא הרבה יותר מזה שהשתן עלה להם לראש.

Killo Vat

New member
מעל אנדרה? קצת מוגזם...

אנדרה (כחלק מאאוטקסט ולבד) מעולם לא ירד לזנות כדוגמת Hips Don't Lie להיפך - הוא כמעט ומעולם לא איכזב. הוא רק הולך ומשתבח ולדעתי הוא לא נופל מוויקלף אם לא עולה עליו.

tomoshe

New member
זה לא שאנדרה רע

הוא טוב. אבל : 1 - ויקלף באמת מהיוצרים הגדולים בהיפהופ 2 - אנדרה התמלא בעצמו כל כך שהוא חושב שהוא פרינס או משהו. והוא לא.

esvee

New member
וויקלף צריך להבין

שהוא לא מצחיק. כמו שWILL I AM צריך להבין שהוא גרוע בפריסטייל.

חולוני

New member
כרגע אין הופעות.

ממה שהבנתי הם מקליטים בימים אלו ממש את האלבום השני.

HapoHell

New member
קרניבל הראשון אלבום נהדר

וגם האלבום הזה לא רע בכלל. וויקלף תמיד היה מקורי ושונה, ונכון שלפעמים זה עובר את גבול הטעם הטוב אבל בגדול לדעתי הוא שומר על עניין לאורך האלבומים שלו. לאנשים יש נטייה להסתכל על אומני מיינסטרים בצורה אחרת. אם MIA הייתה עושה את hollywood meet bollywood התגובות היו הרבה יותר מפרגנות.

DJ JuVi

New member
אמת ויציב.

ועוד קצת - אני חושב שהאלבום החדש הוא המשך ישיר להתפתחות ולשינוי שוויקליף עובר מאלבום לאלבום. בעיניי (אוזניי?) זה נראה כמו קו ישיר ורציף. לא ציפית למשהו אחר, גם כי אני לא חושב שציפיתי למשהו באלבום הזה, כי למדתי פשוט לחכות בשקט לכל אלבום (ולעותק מקורי). "קרניבל 2" זה אלבום שגדל עליי מהאזנה להאזנה. ואני ממש לא מסכים עם הביקורת בוואיינט, כמובן. וויקליף שולט.

dune d

New member
חצי מסכים איתך

בגדול אני מסכים עם טומאס. קרניבל הראשון הוא בהחלט קלאסיקה עבורי, אלבום מעולה, אלבום מאומן חדש דאז שהראה שהוא יכול גם בלי השלישיה ועשה מעשים מדהימים באלבום הסולו הראשון שלו. מאז באמת לא היה הרבה מה לשמוע ממנו, במיוחד הפקות פה ושם, או שיר פה ושם אבל בהחלט לא משהו רציני, כולל אלבומים בינוניים. האלבום הזה כמו שחשבתי שהוא יהיה כשראיתי את רשימת השירים לפני כמה חודשים. כמות האורחים פשוט הורסת את האלבום. כל שיר שיש כאן כמעט הוא זוועה, מלבד 2-3 שירים אין כאן כלום בעצם. גם הפקות בינוניות מאוד , כתיבת שירים נמוכה במיוחד והכי מקומם הוא שם האלבום שפוגע בצורה נחרצת בקלאסיקה הראשונה שלו. שישאר מפיק פופ, הוא טוב בזה ועושה יופי של עבודה.

omerr8

New member
אאוצ'..

לא ראיתי כל כך הרבה טוקבקטיסטים זועמים בוואינט מאז הטור של אמנון לוי לחפותו של עזמי בשארה..

חולוני

New member
אחד האלבומים הגרועים של השנה.

אני חושב שאפילו יצאת לארג' איתו, מגיע לו כוכב וחצי בלחץ.

למעלה