והנה סייבורג התייאשה

YardenBu

New member
והנה סייבורג התייאשה

מאז סיום ההשעייה שלה היא מבקשת קרב מול ראוסי. בהתחלה היא התעקשה שהקרב יהיה ב-145, אחר כך הציעה קרב ב-140 לא על חגורה (מן הסתם) ובסוף היא ניסתה להזיז עניינים כשהיא אמרה שהיא תילחם ב-140 מול ראוסי עם יד אחת מאחורי הגב. ה-ufc דווקא התחילו להתחמם לרעיון של קרב ב-140, אבל לא בעתיד הקרוב וסייבורג התייאשה, היא ביקשה שחרור מהחוזה מול זופה. לא ברור אם זה עוד ניסיון לקבל את ראוסי או אם באמת נמאס לה לחכות.
אני באופן אישי חושבת שזה צעד נכון. אין קרבות גדולים שמחכים לה ב-ufc. אם יש איזושהי יריבה שתתאים לה, דיינה לא יטרח אפילו לחפש אותה. אני חושבת שבאינוויקטה היא תמצא בית טוב יותר (אם היא תבחר להגיע לשם). צריך לזכור שהיא בחורה צעירה עדיין, לוחמת מאוד מוכשרת גם בלי קשר לסמים, היא לא נלחמה יותר משנה בגלל ההשעייה, לפני כן היא לא נלחמה גם תקופת זמן ממושכת בגלל שסטרייקפורס לא הצליחו למצוא לה יריבה.
אני ממש מקווה שהיא תגיע לאינוויקטה ואולי עוד אפשר יהיה לראות 3 קרבות שלה השנה.
http://bleacherreport.com/articles/1522538-cris-cyborg-asks-for-release-from-ufc-abandons-ronda-rousey-superfight

elvis18

New member
אחריי ההודעה הזאת .

הקרב הקרוב של ראוזי נגד קרמוש יהיה היחיד של הנשים בהיסטוריה של היואפסי עד שהם יקחו את הנושא ברצינות .

בעצם ההתייאשות של סייבורג סגרה את המחלקה שבמצב הנ"ל לאחר הקרב הקרוב של ראוזי , השאיר לה ולקרמוש עוד יריבה אחת , מתוך 3 לוחמות שהוחתמו בUFC .. בקרב הקרוב ילחמו 2 מתוכן . ואחת אני מניח תחכה למפסידה ? אולי בכלל למנצחת... אין לדעת, אולי לא יהיה בכלל .

אני חושב שעכשיו זה ניסוי כלים - מבחן קהל , נראה , אם הקרב יביא צופים אולי ישקיעו בנשים יותר . אם הפייפרוויו והקרב יכשל לחלוטין .. הדיוויזיה בת שלושת הלוחמות תסגר ולא נראה יותר נשים בUFC.

YardenBu

New member
אם הבנתי נכון ה-ufc החתימו גם את מקמן וגם את

טייט, אבל זה לא הרבה יותר טוב, אין שם באמת מחלקה. יאללה, שיסגרו את המחלקה הזו וישאירו את הלוחמות לארגון שבאמת מבין בזה. או מקסימום שאינוויקטה ישאילו ל-ufc לוחמות לקרב פעם בכמה אירועים וזהו.

BeniTaz

New member
האמת יצא לי לראות קצת קרבות

באינוויקטה.. צצו ביוטיוב ככה קרבות באיכות גבוהה אז אמרתי ננסה, דיי נהנתי, עושה רושם של ארגון מאוד מקצועי. הארגון הזה ריווחי? או שיש איזה משקיע שחושב שבעתיד זה ישתלם לו?

YardenBu

New member
כן, אני לא מוצאת מילה אחת רעה להגיד

על הארגון. מובילות אותו 2 נשים סופר מקצועיות כל אחת בתחומה שבאמת הצליחו לעשות מהפכה בעולם הזה של קרבות נשים.
לגבי הרווחיות, מן הסתם הלוחמות שם רחוקות מלקבל חוזים של מיליונים, אבל הלוחמות שמביאות את הסחורה יכולות להרשות לעצמן רק להתאמן או לעבוד במכון כושר בתנאים נוחים שזה לא משהו מובן מאליו אחרי שנה אחת בלבד שהארגון הזה קיים. רק באירוע האחרון התחילו לגבות כסף על הצפייה וגם אז הייתה בעיה עם השידור וישר אינוויקטה פתחו את השידור והחזירו את הכסף לכל מי ששילם. הקהל שצופה בזה מבין שבונים שם משהו מיוחד והמון אנשים ביקשו שלא יחזירו להם את הכסף ושיתנו אותו ללוחמות. אני לא מכירה את כל הפרטים הכלכליים אבל לפי כמות האנשים בעמוד הצפייה ובעמוד של אינוויקטה בשידור שהיה בתשלום זה לא נראה כאילו הם מפסידים שם כסף.

elvis18

New member
הדף של המחלקה באתר הUFC .

http://www.ufc.com/fighter/Weight_Class/Women_Bantamweight

לא יודע עד כמה מעודכן ... לעיונך

YardenBu

New member
אין לי מושג מה הולך שם

אני מקווה שהדף פשוט לא מעודכן. לא אכפת לי לחכות עם קרב חוזר של ראוסי מול טייט, אבל אני רוצה לראות את מקמן מקבלת את ההזדמנות שלה.

YardenBu

New member
נצל"ש לעצמי, הקארד של אינוויקטה 5 נראה טוב

קרבות שתפסו לי את העין - יאנג נגד נונס ב-135, ג'וליה באד נגד אדין גומז ב-145 שלדעתי יקדם את גומז, שרה קאופמן סוף סוף חוזרת ותילחם מול לזלי סמית. חוץ מזה אפשר יהיה לראות שם גם את בק האייט שהרשימה באירוע האחרון, זוילה פרוסטו, יסמין דיוק שהפתיעה באינוויקטה 3 עם ארמבר מוזר ואת רוז נמיונאס שאני מאוד מחכה לראות. בנוסף יהיו 2 קרבות על חגורה, אחד הגנה של 105, ג'סיקה פנה נגד מישל ווטרסון (לצחי ששאל איפה הכוסיות, ווטרסון גם דוגמנית), השני יהיה קרב ראשון על החגורה של ה-125, בארב הונצ'ק נגד ונסה פורטו שלדעתי יהיה מעולה. אינוויקטה ממשיכות לתת הזדמנות לעוד לוחמות חדשות, הציפייה לראות כשרונות חדשים כבר הפכה לחלק גדול מהציפייה שלי לאירוע. בתקווה שלא יהיו פציעות עד האירוע.

AmitNHB

New member
חבל, ראוסי מול סייבורג עם מכונת השיווק של ה

UFC היה יכול להיות מיין איבנט ב PPV ולעשות היסטוריה. אני מוכרח להודות שאני גם מופתע לסייבורג. לבחורה עם מבנה גוף כמו שלה לא צריכה להיות בעיה להתחרות ב 135. אם דומיניק קרוז יכול, גם היא יכולה.

YardenBu

New member
להכניס הרבה כסף כן, לעשות הרבה באז - גם כן

אבל אני בטוחה ב-75% שהקרב יגמר מהר מאוד בצורה אלימה מאוד וב-100% שסייבורג תנצח. לא יודעת כמה אפי הקרב הזה יהיה, אבל זה לא מוריד מהציפייה שלי אליו.
אי אפשר להשוות בין בנים ובנות בחיתוך משקל, גם ככה בנות לוקחות יותר סיכון בנושא וסייבורג באמת על הקצה שלה מבחינת אחוזי שומן. איך לא תהיה לה בעיה? רוב הלוחמות ב-135 הן 5.5-5.7, סייבורג 5.9. יוצאות הדופן הן לזלי סמית' שנראית כמו שרוך וקונן שנלחמה שם תקופה ואני באמת לא יודעת איך היא עשתה את זה. אין שום סיבה לסייבורג להתעקש סתם על 145. אם היא הייתה יכולה הרבה קרבות חדשים היו נפתחים לה (אני בטוחה שהיא כבר ממש רוצה להילחם אחרי תקופת היובש שהייתה לה), היא הייתה נכנסת ל-ufc לחוזה עם הרבה יותר כסף ממה שהיא רגילה אליו וגם היא הייתה יכולה להשתיק את ראוסי סוף סוף. ה-140 יגיע על חשבון שרירים, אבל אי אפשר לדרוש ממנה להגיע כמו סומלי (סמית', אווינג'ר) לקרב. זה כמו שידרשו מג'ונס לחתוך לקרב עם סילבה כשסילבה נלחם גם בlhw, זה מגוחך.
איזה מרמור יצא לי...

AmitNHB

New member
כן, אבל לג'ונס יש אפשרויות אחרות. מבחינת

סייבורג זה לפמפם פחות בחדר כושר ולרדת ל 135 או להילחם בארגון נידח או לעשות לראוסי צ'ל סונן בטוויטר עד שראוסי תישבר ותסכים ל 140. היא גם יכולה להסכים ל 135 ולהגיע 140 ולספוג ת'קנס (ואת hate talk של דיינה) רבל לפחות תיהיה לה הזדמנות לפרק לראוסי את הצורה.

YardenBu

New member
למה ארגון נידח? אם היא לא תיכנס ל-ufc

אני בטוחה שאינוויקטה ישמחו לקחת אותה ואני באמת מאמינה שזה יהיה המקום הכי טוב בשבילה. היא תופעה, אבל באינוויקטה מפתחים גם את המחלקה של ה-145 ומגיעות לשם הרבה לוחמות רעבות. אם לסייבורג תהיה יריבה ראויה אינוויקטה הן אלו שימצאו אותה. אין לסייבורג לאן לעלות והמחלקה הכי מפותחת של 145 זה באינוויקטה, למרות שיקח קצת זמן לבנות שם עניינים.
באמת מוזר שהיא לא עשתה את הטריק של להסכים ל-135 ולהגיע 140, היא כבר אמרה שהיא מוכנה לא לקבל כסף על הקרב הזה. אולי ה-ufc רצו להכניס בחוזה שאם היא עוברת את המשקל הקרב מתבטל או משהו. חבל גם שטיטו אורטיז לא עושה בשבילה "סונן" לראוסי, למרות שבדיבורים ראוסי מס' 1 p4p.

הרסת אותי עכשיו

את משווה את אינוויקטה לUFC?
לא שאני מזלזל באינוויקטה ובאמת שיהיה להם בהצלחה אבל ההבדלים בין חוזה עם הUFC לבין חוזה עם אינוויקטה הם שמיים וארץ בכל מובן שהוא (כסף, חשיפה, ספונסרים וכו'..)
בטח ובטח אם מדיבר על קרב מול ראוסי במיין איבנט.

YardenBu

New member
חלילה משוה, מבחינת רמת הקרבות שהיא תקבל

באינוויקטה עדיף לה פי אלף. מה-ufc היא תקבל גג את ראוסי ואז יתנו לה שוב להתייבש שנה וחצי בלי קרבות כי לא בא להם לפתח מחלקה אמיתית, כמו שקרה לה בסטרייקפורס. מבחינת כסף, התשלומים שמקבלים באינוויקטה לא גדולים, אבל גם התשלומים ללוחמות ב-ufc רחוקים מאוד מהתשלומים לגברים, אני בטוחה שאין לה אשליות שהיא תקבל את המשכורת של ראוסי, שגם היא בטוח מקבלת פחות מהגברים. מכל הבחינות ההחלטה הכי חכמה שהיא יכולה לעשות זה ללכת לאינוויקטה.

BeniTaz

New member
אבל הפירסום שם יביא לה כסף

והפירסום של ה-UFC גבוה פי כמה.

YardenBu

New member
יופי, פרסום של קרב אחד ואז מה?

היא תתייבש עוד שנה-שנתיים עד לקרב הבא? ימרחו לה חוזה של 3-4 קרבות לשלוש שנים?אלו השנים הכי טובות שלה ובינתיים הן מתבזבזות.

BeniTaz

New member
ימצאו לה יריבות.. זה הבעיה של ה-UFC?

לא יודע כמה הן יאתגרו אותה אבל אם היא תרצה להילחם ולא תהיה פצועה אז אין סיבה שהיא תתייבש.
ואין מה לעשות.. ה-UFC זה פסגת ה-MMA, זה מותג, זה עסק שמגלגל מאות מליונים.. עם כל הכבוד לארגון הנשים, אין כאן בכלל שאלה. גם את היית בוחרת ב-UFC.

YardenBu

New member
ufc זה פסגת mma לגברים, לא לנשים

מבחינת נשים זופה לא הוכיחו כלום חוץ מניהול כושל של מחלקות, מאצ'אפים משעממים וחוסר עניין בבנייה. מסתבר שלמצוא לה יריבות זו כן בעיה, אני מסתמכת על שנה וחצי שהיא ישבה בבית אצל סטרייקפורס כמובן, אבל גם עכשיו לא נראה שממהרים לפתח מחלקות, לא של ה-135 שאמורה להיות המחלקה הראשונה והמייצגת ובטח ובטח לא ב-145. המחלקה של ה-145 מתה פחות או יותר מאז ההפסד של קראנו לסייבורג והתחילה להתעורר רק עכשיו כשאינוויקטה התחילו להריץ אותה. איפה זופה היו 3 שנים? המחלקה הזו הייתה פתוחה בסטרייקפורס, למה לא בנו לה יריבות? למה לא הביאו דם חדש? למה לוחמות כמו קונן היו צריכות לרדת מחלקה רק כדי לקבל קרבות? התשובה כמובן היא שבארגונים מעורבים הבנות תופסות חלק מאוד קטן, כל המחלקות שלהן ביחד תופסות נפח קרבות קטן יותר ממחלקה אחת של גברים, איפה יהיה להם זמן להביא לוחמות חדשות ולהתנסות? במיוחד כשכל קרב של בנות חייב להיות עם זיקוקים, אחרת עד האירוע הבא כולם ידברו על כמה שצריך להוציא נשים מ-mma. ב-ufc יוציאו לפועל רק קרבות שמכניסים כסף. כמה קרבות נשים יהיו? 1 באירוע ולא בכל אירוע? אתה ברצינות אומר שאפשר לבנות ככה לוחמות או שאתה מתכוון שהם צריכים להביא לה רק בובות שיקבלו ממנה מכות ואז שוב ניכנס לסחרור של "סייבורג יוצאת דופן וכל שאר הלוחמות לא שוות כלום"?
סייבורג באמת תופעה וגם באינוויקטה אני לא רואה מישהי שתצליח לנצח אותה גם 3 שנים מהיום, אבל זה שיש מישהי דומיננטית אחת לא אומר שאפשר להתחמק מלבנות מחלקה. כמו שאנשים פה אוהבים לפנטז על איך סיבה הולך להפסיד או מי יהיה זה שיצליח להתקרב לג'ונס.
פתרון אפשרי הוא שאינוויקטה ישאילו מדי פעם זוג לוחמות ל-ufc לאיזה קרב, ככה ה-ufc יקבלו את הקרבות שהם מחפשים, הלוחמות יקבלו חשיפה שברור לי שהיא פי כמה וכמה גדולה יותר מהחשיפה בארגון של נשים בלבד וגם אינוויקטה יכולים להרוויח צופים חדשים שיאהבו את מה שהם ראו וירצו להמשיך לעקוב אחרי הלוחמות. מצב כזה יהיה לדעתי אופטימלי, אבל מצב של מחלקה ב-ufc שיהיו תלויות ברצון הטוב של דיינה נראה לי מטופש.

ודרך אגב, ל-ufc יש שם גדול יותר אצל הנשים כי בגלל שעד עכשיו לא הייתה להן כניסה לשם כולן רוצות להוכיח שהן יכולות. בכל זאת זו עדיין בחירה רעה מאוד בשבילן כי "מחלקה" ב-ufc תיפול מהר מאוד במתכונת של מחלקה מלאה וסביר להניח שהביקורת על הרמה תיפול על הלוחמות עצמן ולא על הארגון שלא מספק להן את התנאים לצמוח. אני לא הייתי בוחרת ב-ufc.

yair_bar

New member
מנהל
את מפספסת משהו מהותי

ה-UFC לא מתעסקים בבנייה. הם מתעסקים בקטיפת הפירות

YardenBu

New member
חחח, אבל זה מה שאמרתי!
זאת בדיוק הבעיה שלי

עם נשים ב-ufc. דיינה ראה את ראוסי ועלו לו דולרים בעיניים, אבל הם לא מבינים שם כלום בלוחמות. דיינה מכיר את ראוסי, טייט וקדזי (מהקרב האחרון בסטרייקפורס) וקרמוש (שאני לא בטוחה שהוא טרח לראות אפילו קרב אחד שלה בכלל). אנשים כאלה יתנו לסייבורג תחרות? אנשים כאלה ימצאו פנינים כמו קלדרווד? בגלל זה עדיף לסייבורג ללכת לאינוויקטה. כל השאר על מחלקות והשאלות ל-ufc זה סתם בגדר חלומות שלי

למעלה