והנה סייבורג התייאשה

moriarty

New member
הגזמת

אני לא מאמין שדיינה ווייט לא ראה קרבות שלהן, ולא מאמין שהוא לא מבין כלום.
תגידי מה שתגידי, האיש אוהב את התחום ומכיר לוחמים.

yair_bar

New member
מנהל
ואוהב נשים...

כמדומני היה ראיון עם אמא שלו שאמרה שהוא נותן בנערות הצד.

כמו שאני מכיר אותו אני לא אתפלא שזו אחת הסיבות שהוא מביא לוחמות לארגון.

אוף, הוא כל כך מזכיר אותי הקרח השמנמן הזה

YardenBu

New member
זה מילים שלו. באוגוסט טייט נלחמה

מול קדזי והוא פרסם בטוויטר "עכשיו אני יודע מי זו ג'ולי קדזי". בראיונות סביב אותם הימים הוא התגאה בזה שהוא מכיר רק את ראוסי ואת וקאופמן. הוא אמר יותר מפעם אחת שמבחינתו המחלקה היא ראוסי. לא בדיוק מעודד.

yair_bar

New member
מנהל
חמודה...

מבחינה עסקית עדיפה אלופה דומיננטית שאין לה תחרות.

את רואה את הדברים מבחינת ערך ספורטיבי וכו' - זה לא מעניין.

תסתכלי דרך ה-$

YardenBu

New member
תודה חמוד, אבל למה אני צריכה

לדאוג לכיס של דיינה? אני מבינה שככה זה הולך כי הוא האיש שמחזיק את כולם בשחלות, אבל זה לא אומר שאני צריכה להיות מרוצה מזה.

BeniTaz

New member
אני מסכים איתך ספורטיבית אבל אנחנו מדברים

על פירסום, חשיפה וכסף ולכן המותג. לגביי הספורט יכול להיות אינוויקטה טובה יותר כרגע.. אני לא מתווכח איתך על זה בכלל, אבל זה כמו שלזמנו סטרייקפורס היו טובים יותר למשקל כבד. כי פשוט ה-UFC לא השקיעו. אין לדעת כמה זמן אינוויקטה תשרוד.. אבל ברגע שה-UFC ירצו הם יקנו אותו או שפשוט ימצאו דרך להשמיד אותו. בגלל זה עניין ההשאלות ממש לא ריאלי.. את רואה את ה-UFC משאילים מארגון אחר? הם יקנו אותם ועוד יזרקו להם עצמות. כרגע מחלקת הנשים ב-UFC היא בגדר נסיון, לדעתי הם רוצים לראות כמה האירוע של ראוסי ימכור. בינתיים כבר נקבע עוד קרב נשים.. ואף אחד לא אמר ה-UFC לא ישקיעו במחלקה. כרגע זה עדיין לא קורה.. זה נכון וגם אותי מעצבן שיש קרב אליפות לפני מחלקה (ובכלל מעצבן אותי שיש מחלקת נשים ב-UFC, באמת הייתי מעדיף שיהיה להן ארגון נפרד כי זה שונה לגמרי מקרבות גברים לדעתי).

אבל אם חוזרים לדיון של פירסום וחשיפה (כסף!) אז אם ככה בהערכה גסה ותקני אותי אם אני טועה באופן בוטה, צופים באינוויקטה 200,000 איש אז באירוע של ראוסי יצפו מעל 10 מליון צופים (לא קניות PPV, אנשים). אין כאן בכלל מקום להשוות.. עם כל הכבוד, וההבנה שה-UFC לא רציניים וכו' הכסף הגדול בסוף מדבר.

YardenBu

New member
לא נראה לי שאינוויקטה ימכרו, הן כבר קיבלו

הצעות לא מעטות. באמת מדובר בנשים שמנסות לקדם את הספורט. הן אפילו מפרסמות בדף שלהם את האירוע של ה-ufc עם ראוסי וקרמוש כדי לתמוך.
להרוס את הארגון, זה לדעתי מה שהם עושים עכשיו, ברור לי שהלוחמות יתפתו ללכת לשם וברור לי שדיינה ידפוק להן ייבוש כשהוא יראה שצריך לעשות שם עבודה, בגלל זה אני כל כך אנטי לגבי לוחמות ב-ufc. אם זה יעבוד זה יהיה לתקופה קצרה מאוד ואח"כ יהיה צריך לבנות הכל מחדש, ולא בטוח שאינוויקטה ישרדו עד אז, במיוחד לא אם ה-ufc יקחו את כל הלוחמות הטובות.
מבחינת פרסום, חשיפה וכסף אין מה להשוות, אני מסכימה לגמרי, אבל רק המחלקה של ה-135 ברמה מספיק טובה כדי שהיא תוכל לרוץ רק על זה, וגם שם אני בטוחה שהמאצ'אפים יהיו גרועים גם כי ה-ufc עושים קרבות עם ערך בידורי יותר מספורטיבי וגם כי בכנות אין בזופה מישהו שמכיר בכלל את הלוחמות. לסייבורג בכל מקרה אין מה לחפש שם עכשיו. היא לא יכולה להריץ מחלקה שלמה בדיוק כמו שראוסי לא יכולה.

Luke R

New member
היא לא יכולה לעשות טריק כזה

גם להגיע 136-7 היא לא יכולה, כי זה קרב על חגורה, ויכריחו אותה לרדת למשקל המדויק, כמו שעשו לנייט דיאז.

YardenBu

New member
אני בכלל לא מבינה את העניין הזה של לרדת מחלקה

גם ככה נדיר שלוחמים/לוחמות אשכרה רוצים להילחם במחלקה שמתאימה להם ולא לרדת כדי לקבל יתרון בקרבות.

AmitNHB

New member
הם לא יבטלו את הקרב. הקרב פשוט לא יהיה על

החגורה ודיינה יקלל תאמא של טוויטר אבל הקרב יצא לפועל.

YardenBu

New member
ככל שאני חושבת על זה יותר, העקיצה

הזו מוצאת חן בעיניי יותר. אם לסייבורג יהיה אומץ לעשות כזה דבר אני חושבת שאני אמות מצחוק.

Luke R

New member
מה יצא לה מזה

בין השקילה לקרב יהיה עליה לחץ אדיר להמשיך לרדת במשקל, מה שיגרום לה להרגיש רע מאוד (פיזית ונפשית), ואם היא לא תגיע למשקל ותנצח, אז הנצחון יהיה שנוי במחלוקת, וחצי מהאנשים יגידו שהיא לא ספורטיבית, ועשתה את זה בכוונה, וחסרת כבוד, ולא ניצחה בזכות, ובלה בלה בלה, ושמה יפגע, ובסוף היא גם לא תקבל את החגורה. אפשרי אמנם, אבל לא מהלך משתלם לדעתי.
כ"כ יותר כדאי לה פשוט לוותר על קצת מסת שריר, ולהגיע למשקל.

אגב, מישהו יודע על כמה היא מסתובבת ביומיום?

YardenBu

New member
ביום יום 170 בערך. לקרבות היא מגיעה בערך 165

לפחות היא תוכל לפוצץ את ראוסי, עזוב אותך ספורטיביות

YardenBu

New member
תיקון, ראיתי סרטון מאתמול

היא אומרת בו שהיא שוקלת 152-154. לי זה לא נראה הגיוני, במיוחד אם מתחשבים בעובדה שהיא אף פעם לא הגיעה לקרב פחות מ-165 והיא לא נראית כאילו היא הורידה שרירים אבל ככה היא אמרה. אם היא לא התבלבלה אין שום סיבה שהיא לא תגיע ל-135 בחיתוך.

mbenyaacov

New member
אני לא. הסימום שלה זה כבר להשתין מהמקפצה

מוגזם בעיני, וגם לא הוגן.
כמות הטסטוסטרון שיש לה בגוף מתחרה בזו של אוברים. לא לעניין.

YardenBu

New member
קונן חוזרת באינוויקטה 6

ככל הנראה לקרב על החגורה של ה-145. אני חושבת שהיא תקבל את המנצחת בין גומז לבאד. לדעתי מוקדם מדי לקרב על חגורה במחלקה הזו, אבל אני שמחה שהיא חוזרת.
קונן-סייבורג 2 נראה קרוב מתמיד

למעלה