והנה, עוד רגע

היילידי

New member
המון הצלחה

בדרכך החדשה. מקווה שתעשי חיל ותפיקי את המירב ממה שקראת לו ובצדק - מתנה מתוקה. המון הצלחה!!

חדשוטק

New member
בהצלחה, חבִּיבְּתִי

חבל - עד שלמדנו להכיר אותך, ועד שהיה נראה שאת הולכת להשתלט פה על הכל ולהפוך את העולם (או את האתר) למשהוא אחר... אפילו הקוטרים כבר מתגעגעים! בהצלחה בערוץ 10 - כולנו נראה את התוכנית מעיניים של עורכים עכשיו.

seymore butts

New member
טל שיהיה לך המממון בהצלחה

אם התקבלת לג'וב הזה, כנראה שאת באמת בחורה מוכשרת. כל הכבוד לך !!! אם נפגעת מדברים שאני או אחרים כתבו לך כאן אז אני מתנצל בשמי ובשמם. כנראה שעפו עלייך לא מעט ריקושטים שלא באשמתך. זה נבע כמובן מהשינויים בבלוגיה שנעשו למורת רוחם של מרבית הבלוגרים. אני מקווה שבמסגרת החפיפה תצליחי להעביר למחליפה שלך את הצורך הדחוף בהשבת המצב לקדמותו. אני מקווה שאת מסכימה איתי שיש בנוגע לזה קונצנזוס גורף בקרב הבלוגרים, לפחות כפי שזה משתקף כאן ובאינספור רשומות מחאה שנכתבו על כך. מעבר לזה - יש מצב לאיזכור הבלוג שלי אצל ליאור?
סתם סתם.. מקווה שתצליחי להמשיך לתפקד גם כ"בלוגרית רגילה", למרות שאני בספק - עבודה על 5 תכניות אירוח בשבוע בטח תגזול ממך כל דקה פנויה. שיהיה לך בהצלחה !!!

שמים1

New member
טל יקרה עד מאוד ../images/Emo23.gif

למען האמת לא קראתי בפורום בשבועות האחרונים צר לי שבאווירה זו היית צריכה לעזוב אני יכולה לאמר מנסיוני האישי שהיית מנהלת בלוגיה מיוחדת קשובה , עניינית , רצינית יודעת מתי לאמר את המילה האחרונה יודעת מתי למתוח את הקו האדום. יש לך סגנון אישי כובש של נחרצות ורכות כאחד את נמרצת ומאוד מאמינה בדרך שבה את הולכת. אני רוצה לברך אותך בדרכך החדשה בהצלחה רבה שאין לי ספק כי תגיע בכל דרך בה תבחרי תמיד. השמים הם הגבול לבחירות שלנו בחיים ואנשים טובים תמיד מקבלים הצעות טובות . ולגבי מילים שנאמרו כאלה או אחרות ... הכל זורם לים ונשטף זכרי אותנו באהבה רבה כפי שאזכור אותך תמיד. ואם את כאן בבלוג אשמח תמיד לבקרך בחיבוק חם ובהערכה רבה מרגלית .

glitter8

New member
בהצלחה ותודה על כל הקידומים

לעמוד הראשי, ו"בחירת העורך" אני מאחלת לך המון הצלחה, אכן נראה חלום מתוק לערוך בטלויזיה, כל טוב, ענבל

טל יקירתי

שלמדתי להכיר אם כי בחפוזה. אני מעריכה אותך על כל מה שעשית פה עבורנו. תמיד יהיו מלינים. זה טבע האדם. מאחלת לך שתצליחי בענק ענקית כזו. והעיקר שתהיי פה בקשר איתנו. אלינוער

צשייר

New member
דרך צלחה ותודה ענקית

על כל העבודה הנפלאה שלך בבלוגייה, ושסבלת את הבקשות של כל כך הרבה בלוגרים... עצוב להיפרד, אבל שיהיה לך רק בהצלחה בהגשמת החלום שלך, זה מגיע לך יותר מכל.. :)

tomeriko t

New member
עצוב לי :(

טל יקירתי... המון הצלחה בתפקיד החדש... תפוז וגולשיו הפסידו, ערוץ 10 ואדון שליין הרוויחו! מבטיח לעקוב: ) תומר!

Electric E

New member
עדיף מאוחר מלעולם לא?

אומנם לא יצא לנו להכיר באופן אישי אך אני מאחלת לך המון בהצלחה בתפקיד החדש.

למעלה