והנה קצת חיים לפורום....

והנה קצת חיים לפורום....

וגם נכיר אחד את השני יותר טוב... 1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? 4. מהו צבע העיניים שלך? 5. מהו צבע השיער שלך? 6. מה מעורר אותך? 7. מה מרגיע אותך? 8. ההרגשה הכי טובה היא... 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: 13. 3 תחביבים שלך: 14. 3 תכונות טובות שלך: 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: 16. זיכרון טוב שלך: 17. זיכרון רע שלך: 18. מה אתה שותה במהלך היום? 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? 20. מקום בו היית רוצה לבקר: 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: 22. מה יש לך מתחת למיטה? 23. האיבר הכי סקסי: 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? 25. ספר על רגע מאושר בחייך: 26. שתף בתקרית מביכה: 27. מעשה נועז שעשית: 28. מעשה טיפשי שעשית: 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... 34. אני מפחד/ת מ... 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? 38. המוטו שלי בחיים הוא: 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? 40. מהי המילה האהובה עליך? 41. מהי המילה השנואה עליך? 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? 44. מהי הקללה האהובה עליך? 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? 50. גלידה- בכוס או בוופל? 51. שוקו או וניל? 52. חוף או הרים? 53. לישון או לקום? 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? 56. קור או חום? 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 60. למי את/ה מתגעגע/ת? 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? דברים אהובים עליך: 62. צבע: 63. בעל-חיים: 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): 65. סרט: 66. שחקן: 67. שחקנית: 68. דיסק: 69. שיר: 70. מאכל: 71. מקום בילוי: 72. פורום אהוב: 73. עונה: 74: מקום להעביר בו חופשה: 75: רכב: 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? 79. זכית לחיוך? 80. הענקת מחמאה? 81. קיבלת מחמאה? 82. עשית משהו טיפשי? 83. פינקת מישהו/י? איך? 84. פינקת את עצמך? איך? 85. צחקת? 86. גרמת למישהו לצחוק? 87. התחרטת על משהו שאמרת? 88. בכית? 89. הסתפרת? האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? 91. נשארת ער/ה כל הלילה? 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? 93. פחדת מהחושך? 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? 95.נרדמת בשיעור? 96. מה היית משנה בעצמך ? 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? בהצלחה! חחחחחחחחחחחחח

דנה,זה לא בא בחלקים? חחחח

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר?-----> מפעילה מוזיקה..פינק 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?----->כפיפות בטן,קוראת תהילים 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר?----->שיום שישי היום ואראה את בייבי.. 4. מהו צבע העיניים שלך?----->חום 5. מהו צבע השיער שלך?----->צבוע לחום :) 6. מה מעורר אותך?----->מינית?
7. מה מרגיע אותך?-----> לחבק את בייבי.. 8. ההרגשה הכי טובה היא...-----> לחבק את בייבי.. 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא...-----> להתגעגע לבייבי... 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?-----> עם בייבי... 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ?----->מתחתנת עם בייבי... 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את:-----> לא אומרת,לא מחמאה גדולה... 13. 3 תחביבים שלך:-----> בייבי,טיוי, ספרים 14. 3 תכונות טובות שלך:-----> לא מעידה על עצמי... 15. 3 תכונות פחות טובות שלך:-----> אין כאלה..חחחחחח 16. זיכרון טוב שלך:-----> ילדות קסומה.. 17. זיכרון רע שלך:-----> פרידה אחרונה כואבת נורא.. 18. מה אתה שותה במהלך היום?-----> רק לא מים.. 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)?-----> סמירנוף אייס.. 20. מקום בו היית רוצה לבקר:-----> כל מקום,עם בייבי.. 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:-----> רמלה? חחחחח 22. מה יש לך מתחת למיטה?-----> אין כלום, ניקתי היום! 23. האיבר הכי סקסי:-----> חזה,שפתיים.. 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך?-----> סקס על החוף .. סקס מאהבה! 25. ספר על רגע מאושר בחייך:----->לא זוכרת ספציפי..יש המון.. 26. שתף בתקרית מביכה:-----> חחח הגלבתי מול לירן !!! 27. מעשה נועז שעשית:-----> לא בחורה נועזת.. 28. מעשה טיפשי שעשית:-----> לא בחורה טיפשה.. 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך:-----> יש לי מהון סטיות,אחת מהן זה שחולצים לי נעליים..פשוט עושה לי את זה! 30. תופעת טבע שמקסימה אותך:-----> קשת בענן . . 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:-----> התאהבתי,לא מספיק מטורף? 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה?-----> מורה ! 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...-----> קרן רווח, ולאנוס אותה או משהו.. 34. אני מפחד/ת מ...-----> מהחושך.. וחולדות שחורות וגדולות בחושך! 35. אילו שפות את/ה דובר/ת?-----> עברית 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר?-----> ציור. 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?----->אחורההה!!!! 38. המוטו שלי בחיים הוא:-----> מילים עפות ברוח !!!!! 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? -----> כה כה כה ! 40. מהי המילה האהובה עליך?-----> pink וכל מה שהיא כוללת 41. מהי המילה השנואה עליך?-----> "מותק" 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?-----> לא הרבה. 43. מה "מכבה" (turn off) אותך?-----> התנהגות מגעילה.. 44. מהי הקללה האהובה עליך?-----> סחתק. 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?-----> צחוק ילדים,ציפורים. 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?-----> את הפלא שלי מצלצל.חחח 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות?-----> עבודה סוציאלית. 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות?-----> מנקה.. 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?-----> "הנה אחת שהלוואי וכולם היו כמוה, ידעה לחיות זאתי...," חחחחחח 50. גלידה- בכוס או בוופל?-----> גביע אמריקאי, זרקו ת'גילדה ותאכלו ת'גביע ! 51. שוקו או וניל?-----> פסיפלורה כאילוווווווו. 52. חוף או הרים?-----> חוף. 53. לישון או לקום?-----> כ"כ לישון! 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום?-----> לילההההה שקיעותתתתת. 55. בזבזן/ית או חסכן/ית?-----> בזבזבזבזבזבזבזבנית. 56. קור או חום?-----> קור! 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות?-----> מאגניב ! 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה?-----> מלאה בהחלט.. 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?-----> לחזור שעה אחורה, לבייבי שלי. 60. למי את/ה מתגעגע/ת? -----> למישהו שלא מגיע לו שאתגעגע אליו. 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד?-----> לא את בייבי,כי היא מציקה לי,אבל ספרים בהחלט.. דברים אהובים עליך: 62. צבע: ----->ורודדדד!!! 63. בעל-חיים:----->אופס, נו אולי ציפורים. 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):----->"ואל אישך תשוקתך" 65. סרט: ---- 66. שחקן:---- 67. שחקנית:----->אלישיה מור.. חכו..היא תהיה... 68. דיסק:----->try this 69. שיר:----->love song 70. מאכל:-----> הכל, בעיקר ג'אנק.. 71. מקום בילוי:-----> לרקוד!! 72. פורום אהוב:-----> זה זה זה 73. עונה:-----> חורף. 74: מקום להעביר בו חופשה:-----> לא משנה,בקטע זה עם מי. 75: רכב:-----> חיפושית זה הכי אחי.. 76. מישהו שמאוד השפיע עליך:-----> אני על עצמי, פשוט אופטימית. 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: -----> אני דואגת להגיד.. מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת?-----> קודם,עם בייבי. 79. זכית לחיוך?-----> זכיתי לראות אותה מחייכת אליי. 80. הענקת מחמאה?-----> כל שניה מהפגישה... 81. קיבלת מחמאה?-----> גם.. 82. עשית משהו טיפשי?-----> מרחתי קרם ידיים,ככה פתאום.. 83. פינקת מישהו/י? איך?-----> יואו אני לא מהמפנקות כ"כ.. 84. פינקת את עצמך? איך?-----> חחח את עצמי, תמיד ! 85. צחקת?-----> עם בייבי. 86. גרמת למישהו לצחוק?-----> בייבי צחקה..המון...עליי !! 87. התחרטת על משהו שאמרת?-----> מתחרטת על דברים שלא אמרתי,אבל אומר! 88. בכית?-----> אוף,מתי לא \: 89. הסתפרת?-----> יואו שנים! האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה?-----> כולי ילדה טובה. 91. נשארת ער/ה כל הלילה?-----> המון... 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר?-----> יש לי מיטה נפתחת,אי אפשר...חחחחחח 93. פחדת מהחושך?-----> כל לילה.. 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז?-----> יצאתי, שכבתי, מה שתרצו,הייתי זבל נו... 95.נרדמת בשיעור?----->לא,אבל בהחלט שמעתי פינק בדיסקמן :) 96. מה היית משנה בעצמך ?----->רוצה רק יותר סקסיות. 97. לא היית מסתדר/ת בלי ?-----> בלי השירים של פינק. 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?-----> מי יודע? בקבר אולי.. ואולי נשואה עם ילד :) בע"ה.. 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך?-----> בייבי,מן הסתם. 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה?-----> הנה מאמי, נגמר קוריני אני אוהבת אותך בייבי שלי !

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אמאאאאאאאאאא מה קרן רווח עכשיו מההההההה???????? חחחחחחחחחחח ואני מתה לראות מי יצליח לספור כמה בייבי היא כתבה שם.... יאללה תתחילו לספור...

יאללה תור הנסיכה....

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר?מחייכת...אם לא אז מקללת אבל זה נדיר ביותר כי זה לא קורה הרבה 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?מתפללת אבל אם שוכחת(וזה קורה הרבה בזמן האחרון) אז..ממממ...לא 'דעת 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר?"איפה אמא?..." אני חולה בכול זאת..... 4. מהו צבע העיניים שלך?ירוק-אפור 5. מהו צבע השיער שלך?שחור משחור 6. מה מעורר אותך?מעורר רע-שקרים וגזענות מעורר טוב-חיבוקים נראה לי... 7. מה מרגיע אותך?אמא מורנדה....חיבוקים..ליטופים ונשיקות 8. ההרגשה הכי טובה היא...חיבוק 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא...מכה 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?תלוי..פעם ככה פעם ככה...בד"כ בתי קפה ולהסתלבט בגינת הירח כמובן:) 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ?נותנת חלק לאבא ואמא וחלק לאחי.... 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את:לאבא שלי..המון!! 13. 3 תחביבים שלך:מוסיקה,ציור וכתיבה. 14. 3 תכונות טובות שלך:טוב נו נחמיא לעצמי קצת... יודעת לאהוב,נאמנה ויודעת להקשיב(?) 15. 3 תכונות פחות טובות שלך:תמימה,רגישה מידי,יכולה להיות תלותית 16. זיכרון טוב שלך:ההופעה הראשונה שלי:) 17. זיכרון רע שלך:הלוויה של מרום החבר הכי טוב שלי 18. מה אתה שותה במהלך היום?מים קולה ושוקו-המון שוקו 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)?בננה בנשי ויין אדום מרלו חצי יבש 20. מקום בו היית רוצה לבקר:ממממ מצריים...הודו....ותאילנד 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:הכי רוצה לחיות בישראל אבל גם ניו יורק זו אחלה אלטרנטיבה בשבילי 22. מה יש לך מתחת למיטה?נעליים---המוווווווון נעליים. 23. האיבר הכי סקסי:בי?....כתפיים ועיניים בבנות בכלל-הכול!!!!! 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך?להגיד שאני אוהבת אותה... לעשות סקס מאהבה(אמא גנבתי חחח) וסקסי-שהן אונסות אותי גרררררר 25. ספר על רגע מאושר בחייך:וואי אני אקצר...כשנולדה בת הדודה הראשונה שלי.....אני די חזיתי שזו תהיה בת וזה היה מקסים בגיל 10....חחחחחחח 26. שתף בתקרית מביכה:חוצמזה שהייתי שיכורה פעם בעעע....כבר סיפרתי לכם על תקרית השירותים בגדנע וקופסאת הסיגריות שלי.... 27. מעשה נועז שעשית:לא בנאדם נועז 28. מעשה טיפשי שעשית:ויתרתי על דברים טובים בשביל בנות.... 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך:לפעמים...בד"כ בטיולים כשאני ממש עייפה...אני מוצצת אצבע.... 30. תופעת טבע שמקסימה אותך:לראות את העולם מסתובב....עזבו בחיים לא תבינו דברים כאלה אצלי... 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:חרטתי את השם שלה על היד עם סכין יפנית...אבל תשכחו את זה מהר מהראש שלכם.... 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה?פרפורמרית 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...סבא שלי ללא ספק. 34. אני מפחד/ת מ...הכול. 35. אילו שפות את/ה דובר/ת?אנגלית עברית וקצת מכול דבר. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? לא כישרון....תכונה-אומץ. 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?לשנות השישים...שבעים או לעתיד לראות את עצמי בעוד 10 שנים בערך... 38. המוטו שלי בחיים הוא:יהיה טוב בע"ה(?)..... 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? באלוקים ברור. 40. מהי המילה האהובה עליך?אור 41. מהי המילה השנואה עליך?שנאה 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?קשה לענות על זה מממ נשים יפות...שמש....החברים שלי הסביבה....אהובתי... 43. מה "מכבה" (turn off) אותך?קללות וצעקות..וריבים 44. מהי הקללה האהובה עליך?אני מקללת בכול קללה אפשרית אז...הכול 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?קול של ילדים...ים...ציפורים... גיטרה תופים....מוסיקה בכלל...... 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?צעקות...ריבים...קולות של סבל 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות?כלום 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות?כול דבר שלא קשור לבמה או מוסיקה 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?"עכשיו את שלווה" 50. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 51. שוקו או וניל?שניהם 52. חוף או הרים?חוף 53. לישון או לקום?לקום חבל לפספס*מדברת הילדה שקמה לבצפר ב11 בבוקר* 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום?שניהם תלוי במצב"ר 55. בזבזן/ית או חסכן/ית?ב-ז-ב-ז-נ-י-ת 56. קור או חום?קור 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות?תלוי במצב"ר 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה?לא יודעת לא מעניין 'תי 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?באילת עם....
60. למי את/ה מתגעגע/ת? ליותר מידי אנשים...בעיקר מרום ז"ל 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד?קשה לי לבחור בנאדם אחד דברים אהובים עליך: 62. צבע:תלוי במצ"בר 63. בעל-חיים:דולפין וסוס 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):שתי שלגיות 65. סרט:בינה מלאכותית 66. שחקן:מל גיבסון 67. שחקנית:ג'וליה רוברטס 68. דיסק:בתור מוסיקאית אני מתנצלת...לא יכול להיות לי מועדף קצת קשה לבחור....אני אדלג 69. שיר:שוב...הנ"ל 70. מאכל:אבא שלי שף....גם פה קשה לי לבחור 71. מקום בילוי:ג'יי אנד ג'יי(שעשקו אותנו פעם שעברה יא בני *ונות) וגינת הירח כמובןןןןןןןןן 72. פורום אהוב:נשים בלבד פינק ועל כוס קפה 73. עונה:אביב וחורף 74: מקום להעביר בו חופשה:לא משנה לי כול כך 75: רכב:מטוס...בלי מכוניות 76. מישהו שמאוד השפיע עליך:מורנדה ועדיין משפיעה 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: לא חושבת שקיים הבנאדם שיש לי אליו הערכה והוא לא יודע מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת?היום בארוחת ערב 79. זכית לחיוך?כמעט כול יום 80. הענקת מחמאה?כמעט כול יום 81. קיבלת מחמאה?היום...מכמה אנשים 82. עשית משהו טיפשי?בכול פעם שאני חולמת עליה 83. פינקת מישהו/י? איך?אני כול הזמן מפנקת 84. פינקת את עצמך? איך?לא זוכרת 85. צחקת?היום בארוחת ערב...הכול תודות לסבא 86. גרמת למישהו לצחוק?כול יום 87. התחרטת על משהו שאמרת?כול הזמן 88. בכית?היום 89. הסתפרת? לפני כמה חודשים האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה?אני לא מהמסתכנים 91. נשארת ער/ה כל הלילה?הרבה פעמים 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? חחחחחחחחחחחחח כאילו זו אני....הרבה פעמים 93. פחדת מהחושך?עדיין פוחדת:\ 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז?כשהיו לי יחסים פתוחים 95.נרדמת בשיעור?כן :\ 96. מה היית משנה בעצמך ?הייתי רוצה להיות יותר אמיצה.. 97. לא היית מסתדר/ת בלי ?מוסיקה 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?השם יודע 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך?לא אכפת לי 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה?הופס! נגמר

ארררררר!ארוך

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר:מכבה תשעון מעורר 2.מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?:עוצמת עיניים. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר?:מתי אישתי תקום! 4.מהו צבע העיניים שלך:כחולות 5.מהו צבע השיער שלך?חום 6.מהו צבע השיער שלך?שעון מעורר של הפלא שלי!זה לא מעורר זה מקפיץ! 7.7. מה מרגיע אותך:כמובן שלחבק את אישתי אבל הרבה זמן לא סתם לדקה.. נו היא מבינה.. 8.ההרגשה הכי טובה היא:להגיד לאישתי שאני אוהבת אותה 9.. ההרגשה הגרועה ביותר היא :..... .10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?ברור שעם אישתי בכל מקום חחח אפילו עזובות 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה :משקת את אישתי 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את:כה..תמיד אומרים לי כל פעם למישהו אחר.. 13. 3 תחביבים שלך:אינטרנט,סרטים,ולהיות עם אישתי . 3 תכונות טובות שלך:פחחחחחחחח "תכונות טובות"תשאלו את אישתי ,אחרי היום אין מצב שהיא תירשום משהו.. 15. 3 תכונות פחות טובות שלךלהציק לאישתי,להציק לאישתי ולהציק לאישתי... הכל ביגללה! . זיכרון טוב שלך:לא נזכרת במשהו ספציפי כ 17. זיכרון רע שלך "כרגע אישתי לא דיברה איתילמשך 20 דקות וזה שיגע אותי 18. מה אתה שותה במהלך היום:קולה19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב:סן פרנסיסקו . מקום בו היית רוצה לונדון הופעה של פינק עם אישתי-מושלם 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:עזה 22. מה יש לך מתחת למיטה:נדה ! 23. האיבר הכי סקסי: שפתיים 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך: אישתי 25. ספר על רגע מאושר בחייך..... 2626. שתף בתקרית מביכה...לא זוכרת 27. מעשה נועז שעשית:נשקתי מישהי מול חברה שלה28. מעשה טיפשי שעשית:אותו מעשה"שנישקתי תבחורה" 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך:..... ! 30. תופעת טבע שמקסימה אותך שמש חזקה31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:לא משהו מיוחד..לפחות לא עד עכשיו 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/השחקנית סטייל הווליוד משהו בסיגנון נראה כבר..! 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את:אף אחד 34. אני מפחד/ת ....! 35. אילו שפות את/ה דובר/ת?- עברית,אנגלית,ספרדית 36. אילו ניתנה אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר:לשיר 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?הייתי נשארת 38. המוטו שלי בחיים הוא:תחייה את חייך ותיתן לאחרים ליחיות 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ברור 40. מהי המילה האהובה ג'ונם כרגע..טוב זה לא חוכמה ביגלל אישתי 41. מהי המילה השנואה עליךלא עולה לי בראש..אה שאישתי אומרת לי שהיא שונאת אותי" 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית:לא יודעת 43. מה "מכבה" (turn off) אותך:שקרים 44. מהי הקללה האהובה עליך?לך תזדיין. 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/תת?את הקול של פינק 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?את הקול של המורה שלי 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות שחקנית. 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות:רוצחת שכירה 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן:אהלן אהלן! ח 50. גלידה- בכוס או בוופל?> גביע ! 51. שוקו או וניל-----> שוקו. 52. חוף או הרים?> חוף. 53. לישון או לקום? לקום! 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? לילה. 55. בזבזן/ית או חסכן/ית:בזבזנית 56. קור או חום:חום 57. סערות סערות ברקים - מפחיד ! 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? מלאה 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה:להתחבק עם אישתי 60ולא משנה איפה . למי את/ה מתגעגע/ת? לאישתי. 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? פינק וכה נו גם את אישתי חחח דברים אהובים עליך:אני אהובה על עצמי 62. צבע: כחול 63. בעל-חיים:כלבים 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחדענארף 65. סרט: מונסטור 66. שחקן:---- 67. שחקנית:אנג'לינה.. 68. דיסק MISS...שיר:JUST LIKE A PILL. מאכלהכל חוץ מבשר71. מקום בילוי:שאנטי בר 72. פורום אהוב:פינק דההההה!73. עונה:קיץ. 74: מקום להעביר בו חופשה":אישתי העברתי איתה את פסח חחחח. 75: רכב: אין לי פאקינג של מושג אבל בעיקרון אדום עם גג נפתחהכ76. מישהו שמאוד השפיע עליך:אמא 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אמא מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת:מתי לא?בעיקרון אני שעה מציקה לאישתי וצוחקת אבל זה לא חוכמה כי היא כועסת... 79. זכית לחיוךבכוח!!אותה . 80. הענקת מחמאה:ברור!כפרה על אישתי המושלמת 81. קיבלת מחמאה:יאפ82. עשית משהו טיפשי:לא אני חכם 83. פינקת מישהו:לא עולה לי כרגע איך?-----> יואו אני לא מהמפנקות כ"כ.. 84. פינקת את עצמך? כמובןחחח את ! 85. צחקת:ברור. 86. גרמת למישהו לצחוק:לא בדיוק יותר גרמתי לעצבים פה87. התחרטת על משהו שאמרת:לא 88. בכית:לא 89. הסתפרת:! לא... 90. עשית משהו מסוכן? קפצתי מעזריאלי אבל לא קרה לי כלום חיחיח 91. נשארת ער/ה כל הלילה יאפ92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר:כן חחח אחרת.. 93. פחדת מהחושך:לא אבל אישתי כן אז אני רוצה לחבק אותה כל לילה שהיא לא תפחד חחח94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז?אמממממ נאקסט95.נרדמת בשיעור:ברור חחחחח 96. מה היית משנה בעצמך ?בגרות 97. לא היית מסתדר/ת בלי ה'. 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים:הווליוד י99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך:כן אישתי והילדה וחסר להן שלא! 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה?עכשיו ברוך השם! אישתי המושלמת אני כ"כ אוהבת אותך ומתגעגעת

אמא 2!!!!!!!!!!!!!!

כפרה עליךךך חחחחחחחחחחחחח חייבת לציין ג'ונם1 וג'ונם 2---הפתעתן אותי לטובה. קבלו ח"ח על התשובות המקסימות שלכן!!! *ילדה מקבלת פלאשבקים מהגדנ"ע...* כולי נשמעת כמו איזה ג'יימס בונג\ד "ג'ונם 1,ג'ונם שתיים..." וואי וואי עליי...חימבז'לו אני כנראה ממש עייפה....

איזו איכסה את! שעה את מודה

שאת מציקה לי וזה,טוכששואלים אם את מתחרטת על משהו שאמרת את כזה "לא".. יפה לנו.. קוריני אני אוהבת אותך בייבי מושלמת ומעצבנת שלי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה זוג מאסחיק אתן בחיי...חחחחח הרגתן אותי טוב מדברות בטלפון "די קורין..." "די מורןןןן..." "אני שונאת אותךךךךך" "למה אמרת לה ככה?" כול היום מכות!!!!! טוב שלאאאאאאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאצחיקות אתן....

כי היא שונאת אותי!!היא כל היום

רבה איתי! איזה אישה ! אבל אבל אני אוהבת אותה!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מתחרטת שצחקתי על אישתי שפיתאום הוציאה קרם יידים והתחילה לימרוח.. זה היה הורס! וחוץ מזה על כל ההצקות שלי.. אבל נו את יודעת שזה סתם בצחוק תשומת לב וכאלה אני אוהבתתתתתתתתתת אותך! יפה שלי!

למעלה