והנה קצת חיים לפורום....

yanivtr

New member
אפשר גם?

. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? שוטף פנים 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מתקלח 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר?זין לללמוד עכשיו כימיה 4. מהו צבע העיניים שלך?ירוק/כחול/אפור (זה משתנה כל פעם חחחח) 5. מהו צבע השיער שלך?חום-שטני 6. מה מעורר אותך? שוקו, רד בול 7. מה מרגיע אותך? גלידה, שירים יפים ושקטים 8. ההרגשה הכי טובה היא...לדעת שסיימתי משהו 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא...לדעת שלא סיימתי משהו שהייתי צריך לסיים כבר ממזמן 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? משתנה... 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? עוזב את הארץ 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: ל אמרו... 13. 3 תחביבים שלך: מד"א מוזיקה ולא יודע עוד... 14. 3 תכונות טובות שלך:מצחיק(תלוי...לא כולם חושבים ככה;-D) אוהב לעזור וחכם(???) 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: נודניק, נודניק ומציק...וגם קצת ציני לפעמים 16. זיכרון טוב שלך: הידידה שכבר לא ידידה שלי 17. זיכרון רע שלך:שהיא כבר לא ידידה טובה שלי 18. מה אתה שותה במהלך היום?קולה, מיץ קינלי...הכל חוץ ממים, אני לא מסוגל לשתות מים. פעם הייתי מקיא אם הייתי שותה מים, עכשיו זה פחות חמור 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? ליקרים למינהים(שוקלוד וכל זה 20. מקום בו היית רוצה לבקר: ארה"ב 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:ארה"ב 22. מה יש לך מתחת למיטה?כלום... 23. האיבר הכי סקסי:פנים...חשוב לי פנים יפות
24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? נשיקה עם לשון! 25. ספר על רגע מאושר בחייך:אממ לא זוכר...שנסעתי לאילת עם 26. שתף בתקרית מביכה: היו מלא אבל לא זוכר....אני זוכר אחד ששמתי אוזניות באוטובוס ושרתי את השיר קצת חזר מדיי חחחחחח כל האוטובוס שמע 27. מעשה נועז שעשית:לא יצא לי לעשות מעשים נועזים 28. מעשה טיפשי שעשית: התרחקתי מידידה שלי.... 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: מכור לשוקולד 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: ירח מלא 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: לא עשיתי.... 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? רופא, אבל אני לא יהיה... 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...סבתא שלי 34. אני מפחד/ת מ...לא אומר 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? לדעת לצייר יפה או לשיר.... 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לעתיד 38. המוטו שלי בחיים הוא: תחייה את החיים 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? כן ולא בטוח 40. מהי המילה האהובה עליך? וואוו 41. מהי המילה השנואה עליך?שיגעון 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? ברכה, מחמאה 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? לא יודע 44. מהי הקללה האהובה עליך?כוס אמק 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?ציפורים 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?כלבים 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? מתמטיקאי 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? שלום משיח 50. גלידה- בכוס או בוופל? וופל! 51. שוקו או וניל?שוקו 52. חוף או הרים? הרים 53. לישון או לקום? לישוןכמובן 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? זריחה יום 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? גם וגם 56. קור או חום?קור ! 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשת 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? ריקה 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? לא אומר 60. למי את/ה מתגעגע/ת? נחשו... 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? נחשו שוב דברים אהובים עליך: 62. צבע:אדום 63. בעל-חיים:תוכי 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):לא קורא 65. סרט:מגרש השדים 66. שחקן:לא יודע 67. שחקנית:ניקול קדימן 68. דיסק:אמריקן לייף מדונה 69. שיר: אמריקן פאי 70. מאכל:שקשוקה, המבורגר 71. מקום בילוי: הכל טוב 72. פורום אהוב:
73. עונה: אביב 74: מקום להעביר בו חופשה: בית מלון 75: רכב: 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? בבוקר 79. זכית לחיוך?אתמול 80. הענקת מחמאה? שלשום 81. קיבלת מחמאה? ;-/ 82. עשית משהו טיפשי? כל הזמן 83. פינקת מישהו/י? איך?לא 84. פינקת את עצמך? איך?לא 85. צחקת?אתמול באקדמיה....אני תמיד צוחק 86. גרמת למישהו לצחוק?אתמול 87. התחרטת על משהו שאמרת? כל הזמן 88. בכית?מזמן לא 89. הסתפרת?לפני חודשיים האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? לא 91. נשארת ער/ה כל הלילה?כן..סיפרתי לכם המבחן במתמטיקה 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר?לא 93. פחדת מהחושך? פעם 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז?;-/ 95.נרדמת בשיעור?לא 96. מה היית משנה בעצמך ?שאני לא יודע לשמור על קשר 97. לא היית מסתדר/ת בלי ?מלא דברים 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?צבא...
99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך?לא... 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה?אם זה תלוי במורן אז אף פעם

יניב

בוא נתחתן זהו...אני החלטתי...הבנאדם נראה טוב....הוא מכור לשוקולד.... הוא אוהב נשיקות עם לשון זהו.

yanivtr

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo3.gif (נשיקה עם לשון)

אמממממ רעיון טוב חחחחחחח אבל רק אם מורן תרשה!!(פליססססססס)

yanivtr

New member
ואיייייייי תודה חחח

אבל אני עדיין בעלך...לא לשכוח
אמממ ושוב סליחה חחחחח חשבתי שאת כתבת את הסקר חחחח הניק שלכם כ"כ דומה

yanivtr

New member
רגע רגע רגע רגע!!...

עכשיו כשאני חושב על זה שוב------- ככה את מוותרת עליי בקלות כזאת??????????? נעלבתי!

אפילו במילקי השחור למטה!!!

אבל מזה קשור מאמוש?...חחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרה עליך כשאת קמה כול מסובבת אה?...חחחחחחח

יניב..אמר.. ש .. .ש...

אם זה היה תלוי בי הסקר לא היה נגמר מה אני קשורה? את כתבת את הסקר !!!!! וזהו! וחוץ מזה שגם בפול את השחור מכניסים אחרון !

טוב טוב

יאללה לכי לכי שימי קרם ידיים יא שחורה חחחחחחחחחחחחחחחח אוי איך אני מטורפת עליך אמא...נראה לי יעצר אותנו יום ראשון...מסכנים התל אביבים מה נעשה להם ראבק.....

yanivtr

New member
אהההה אופס חחחחחחחח

חשבתי שאת כתבת את הסקר.... הניק שלכם ממש דומה!!!

Ma E

New member
הבטחתי אז אני יקיים../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? בודקת הודעות במחשב ושמה מוסיקה
2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מנשקת את התמונה של אנג'לינה שמעל המיטה שלי... 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? ואללה לא זוכרת.. 4. מהו צבע העיניים שלך? ירוק\כחול 5. מהו צבע השיער שלך? בלונדיני 6. מה מעורר אותך? משהו מצחיק.. 7. מה מרגיע אותך? enigma 8. ההרגשה הכי טובה היא... להיות מאוהב ונאהב 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... לא להיות נאהב 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? לצאת עם חברים לדפוק גלבות ולצחוק הרבה
11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? קונה אוטו 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: פינק (כן כן), עומר ברנע ועופר שכטר.. חחחחח לקחתי את זה כמחמאה
13. 3 תחביבים שלך: מוסיקה,בנות,מחשב 14. 3 תכונות טובות שלך: מצחיקה, חמודה, מפגרת 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: מפגרת, סתומה, בלונדינית.. (אנעעעערףףףףף) 16. זיכרון טוב שלך: נשיקה טובה 17. זיכרון רע שלך: יש כל מיני.. 18. מה אתה שותה במהלך היום? פטל, קולה.. רק לא מייייייםםםם 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? אמממ.. כל הסמירנופים למינהם 20. מקום בו היית רוצה לבקר: הבית של אנג'לינה.. או ניוזילנד הודו תאילנד 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: תאילנד.. 22. מה יש לך מתחת למיטה? עוד מיטה. חחחחחחח 23. האיבר הכי סקסי: עיניים שפתיים
24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? שוב סקסי? אישה יפה.. או גבר גברי כזה.. גרר
רומנטי..? כמעט כל דבר קטן שעושים מאהבה אחד לשני 25. ספר על רגע מאושר בחייך: שאני יקבל תעודת בגרות וההורים יעזבו אותי כבר.. 26. שתף בתקרית מביכה: נפילות.. ואין טעם להרחיב 27. מעשה נועז שעשית: כמעט עשיתי בנג'י. חחחחח אבל אני עוד יעשה 28. מעשה טיפשי שעשית: כל אחד מ3 דברים אצלי ביום יום.. אה אחד טוב.. אמרתי למורה שלי שהבן שלה הומו.. חחחחחחחחחחח 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: סטייה..? יש הרבה.. ורידים בידים.. 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: כוכבים לילה... 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: עוד לא עשיתי.. 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? יותר גדולה 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... רבין.. 34. אני מפחד/ת מ... עכבישים... לא ממש מפחדת אבל שיהיה 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? אנגלית בקושי עברית גם בקושי ורוסית כמה מילים בשביל הצחוקים.. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? ציור 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לתקופה הזאת של זינה.. הכי שווה
אה אבל לא היה הרבה לסביות... אז לשנת 3000 38. המוטו שלי בחיים הוא: אין לי מוטו אני פשוט חייה 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? גורל.. 40. מהי המילה האהובה עליך? פאק, פיל חחחחחחחחחח מילה מצחיקה 41. מהי המילה השנואה עליך? מוצלח.. 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? הרררבה דברים.. 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? הרבה דברים. חחחחח 44. מהי הקללה האהובה עליך? לכו קיבינימטטטט
חחח באנגלית FUCK 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? של אהובתי.. 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? של מורות ואנשים שיש להם קול ציפציף 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? איזה מקצוע יש לי? 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? מורה.. גננת.. 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? עם שוט ובגדי עור.. 50. גלידה- בכוס או בוופל? כוס וגם בכוס.. חחחחחחח 51. שוקו או וניל? וניל 52. חוף או הרים? הרים שונאת חול.. 53. לישון או לקום? לישון 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? שקיעה.. לילה 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזנית 56. קור או חום? קור.. כי זה יותר כיף אבל הבגדים של הקיץ יותר יפים 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגששששששתתתתתת
רוצה שיהיה אחת נורמלית כזאת כבר בארץץץץץץ
58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? מלאה 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם מישהי במיטה
60. למי את/ה מתגעגע/ת? למישהי.. 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? אנג'לינה פינק ומישהי.. שיהיה מעניין דברים אהובים עליך: 62. צבע: אדום, שחור, ירוק 63. בעל-חיים: כלב, אוגר 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): לא קוראת אותם 65. סרט: Tomb Raider 66. שחקן: בראד פיט, טום קרוז, ג'וני דפ... 67. שחקנית: אנג'לינה ג'וליייייייי
68. דיסק: עברי לידר - יותר טוב כלום מכמעט 69. שיר: זה תקופות.. 70. מאכל: סיני.. אוכל סיני.. 008 חחחחח 71. מקום בילוי: בית קפה, סתם בעיר.. 72. פורום אהוב: אנג'לינה ג'ולי... 73. עונה: אביב גם חם גם קר 74: מקום להעביר בו חופשה: לא משנה.. 75: רכב: פג'ו 206 CC 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: שירה 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אמרתי לפני כמה ימים
מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? בביצפר 79. זכית לחיוך? בביצפר 80. הענקת מחמאה? לא זוכרת 81. קיבלת מחמאה? היום
82. עשית משהו טיפשי? כל הזמן 83. פינקת מישהו/י? איך? אין לי את מי
84. פינקת את עצמך? איך? נתתי לעצמי אורגזמה? חחחחחחחח 85. צחקת? כל היום בביצפר 86. גרמת למישהו לצחוק? כל היום בביצפר חחחחחחחח 87. התחרטת על משהו שאמרת? לא מתחרטת על דברים שאני עושה.. (בדרך כלל) 88. בכית? לפני כמה שנים טובות.. 89. הסתפרת? לפני איזה שלושה חודשים האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? עוד לא
91. נשארת ער/ה כל הלילה? כל החופש 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? חחח כבר לא עושה את זה.. אימא מגלה.. 93. פחדת מהחושך? אף פעם 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? אף פעם 95.נרדמת בשיעור? לפני שנה בהיסטוריה
96. מה היית משנה בעצמך ? את הרגליים.. יותר רזות טיפה
יותר סקסית גם הייתי רוצה להיות.. 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? מוסיקה 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? נראה לי שבצבא.. כן
99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? על הזין שלי.. אני נהנתי
100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? בעזרת האנג'לינה נגמר עכשיו

למעלה