והנה קרב קשה בשבילכם

איזה מוזר../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

בד"כ הם מפחדים פחד מוות מפיצוצים של בלונים.... ומפיצוצים בכלל......

טוב

קראתי עד נקדה מסויימת. לא יכולתי להמשיך. אני מעריצה את האיש הזה מכף רגל ועד ראש מאז שהייתי פיצי. ומסכימה איתו ב 100% ויותר, בכתיבתו, בהופעותיו.. בכל דרך חייו. ובדיוק היום כתבתי למישהו מכתב וציינתי בו, כי למרות המשחק המעולה של סלים .. יש בסדרה הזו משום זילותם של הערבים הן בעיניי הצופים היהודים, והן בעיניי הצופים הערבים, ואויי לנו בנוגע לצופים אחרים. * זה כמו משהו שהגיע לידיי במקרה או שלא במקרה לפני שבועיים בערך. אמרתי לבחור הזה.. מי עשה את זה ? הוא הודה בגאווה שהוא, ואחר כך שלח לי עוד חומר... הוצפתי בשנאה כלפיי האסלאם מצידו, וכששאל אותי אם אני צוחקת , אמרתי לו בגאווה - שלא..*

אומנם יש משו בדבריו

אבל אני לא יכול להסכים איתו כי התכנית עוד בהתחלה ואף אחד לא ראה את הסוף אם היית רואה את הפרק האחרון היית מבין שהתכנית עוד לא התחילה בפרק האחרון אמג'ד התחיל להבין את זה שהוא ערבי בן של ערבי ולא צריך שיחשבו שהוא יהודי עם כל הסיוטים של אנחנו כאן והם שם או אנחנו שם והם כאן

עד עכשיו היא לא מייצגת

אבל יודעת מה היא דווקא דיי מייצגת אלה החיים במציאות ככה הערבים באמת חיים אולי לא כולם אבל הרוב למה שלוקחים משו מהמציאות הערבית ישראלית אומרים שזה סריאוטיפים ולא יודע מה אלה החיים שמחמד בכרי רק ידע שאנחנו לא אמורים לחיות כמו שחיים בג'נין זה מעצבן שעד שיש משו שמדבר על המציאות באמת הרבה האנשים מתנגדים אליו היא מייצגת ועוד איך מייצגת

1000 דולר? קצת הרבה בשביל

אנשים ש"אין להם אוכל מזון חשמל מים חימום" ושאר ירקות.. אבל עזבו 1000 דולר? גם אני פליט פלסטיני !!!!!!! איפה זה אל עריש אפשר לסחוב עד אילת כה?

למעלה