והנה קרן כצפוי מנסה להתנער מאתי

שאפולי

New member
והנה קרן כצפוי מנסה להתנער מאתי

אל מול הבנים. קרן לאורן: "אני אוהבת אותה ומשקיעה המון אנרגיה ולפעמים אין לי הערכה, ואני רוצה לפזר את האנרגיות יותר" כצפוי- היא עכשיו מפיצה שבעצם זו הקרבה שלה לאתי שעלתה לה מחיר גבוה.

שאפולי

New member
של פאקינג מה?

רק אותי זה מעצבן לראות אותה מיתממת ובוכה? אחרי שכל רצח האופי על ליז בנוי על זה שהיא מתמסכנת ובוכה לבנים??????????????????????????????????

לונדרון

New member
אז ככה

בהתייחס לשאלת ההשוואה - אני לא יודעת מה יותר גרוע, לשבת בבית עם 8-9 בנות שאת מרגישה שלא אוהבות את התנהגותך והתנהלותך, או להבין שבחוץ אלפים ואולי עשרות אלפים ואולי יותר, לא אוהבים את זה.

שאפולי

New member
ועם זאת אם את שומעת אותה

היא מאשימה את כל העולם חות מעצמה. את הקירבה לאתי את זה שבבית ההומור שלה אולי לא מצחיק (הרוע היא התכוונה) את ליז שמוציאה אותה כלבה את זה שהן 3 ובנות מקמאות בזה. רק קרן לא אשמה.

לונדרון

New member
מתרחשים כאן תהליכים פסיכולוגיים מורכבים, ראו

הכחשה – מאפשרת לתוכן המאיים לעלות למודע, אך מלווה אותו בטענה המציינת שהתוכן אינו נכון. אידיאליזציה והאדרה (במקרה הזה עצמית) - ככל שאובייקט נהנה מלכתחילה מאידאליזציה הרי שברגע שבו ייחשף ב"מערומיו" הריאליים כך ייתפש כנחות וחסר ערך. הפנמה – תהליך שבמסגרתו נחווים רגשותיו של אחר כאילו הם נובעים מן העצמי. השלכה – האדם המשליך חווה תחושות פנימיות כאילו הן שייכות לאחר. יש עוד כאן: http://he.wikipedia.org/wiki/מנגנוני_הגנה

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif כן!

אולי במקום להגיד את המובן מאליו ולחזור על הדבריו של המטופל, תהיה לאיריס פינה קבועה בתוכנית שבה היא מנתחת את הבעיות הפסיכולוגיות של כל משתתף בתוכנית

זה מעצבן

אבל אני רוצה לראות אם זה אמיתי. ז"א, אם מאחורי הגב היא תמשיך להתנהג כמו שקרן יודעת.

שאפולי

New member
וואו כמה טיפש אורן.איזה טיפשים הבנים.

בחורה יפה (אפשר להתווכח על זה) מקשקשות להן במוח והם בולעים כל מילה. כל מילה. אתם לא תאמיני לשמוע עכשיו את קרן!!!!! היא לא משחקת משחק, ולא אכפת לה מה חושבים במקרה היא עושה חשבן נפש במקביל להעפה שלה "אי]ה קרן? הלכת לאיבוד?" היא באה לבדוק שהבנים לא שמעו מה צעקו להם באוזן- והיא מקבלת אישור שהם עדיין סתומים.

easternstar

New member
היו שוב צעקות? הילדים החמודים מבת ים בחופש

ילדים מתוקים. כואב להם לראות אי צדק.

טלומרז

New member
צעקו אחרי השידור אתמול

"איתן, יא הומו, יא קוקסינל, למה העפת את עדי? אתי תחזרי הביתה כבר". רק שלישיית הרשע ואיילת שמעו.

למעלה