והנה קרן כצפוי מנסה להתנער מאתי

easternstar

New member
קרן קוראת את המפה. היא לא טיפשה

הטירוריזם של אתי ושלטון הפחד שלה המליכו את קרן בווילה אבל גם הרחיקו ממנה את הצופים.. היא הבינה שהקהל שלח לה רמז עבה..

שאפולי

New member
בא-רור (כמו שאתי אומרת)

זה היה הכי צפוי. מיד אחרי ההעמדה כתבתי כאן שנראה כמה זמן יקח לקרן לנתק את עצמה מאתי. היא פשוט כלבה.

היא לא עושה בחכמה

קודם כל שתעשה שינוי בעצמה, שלא תרחיק את חברה שלה, הרי אתי אוטומטית גם תרגיע את עצמה בעקבות קרן.. ואם היא לא תרגיע את עצמה, רק אז אולי קרן צריכה להתרחק ממנה.

easternstar

New member
בא ר ו ר../images/Emo11.gif היא מוסיפה חוסר נאמנות לחברה

לרשימת התכונות של קרן נוספה חוסר נאמנות לחברה הטובה. עד עכשיו לפחות היתה לה נאמנות לחברים. היא מסתבכת יותר ויותר..

אני מצפה ממנה לעשות בדק בית

להסתכל פנימה בתוך עצמה, ולא לחפש מסביב מי אשם בכמה שהיא כלבה. בינינו, התובנה היחידה שהיא תקבל זה אולי להרגיע את עצמה. אבל בפנוכו לא יהיה שום שינוי. כשאתה מתנהג כמו שאתה מתנהג בכזו קיצוניות, זה רק אומר שהרבה מזה בא ממך, והסביבה(אתי) זה הטריגר.

easternstar

New member
אצלן זה:"מצא מין את מינו"

כל אחת בנוסח שלה. קרן בנוסח הביצ'י של חיקויים מאחורי הגב ולעג כדי שהחבורה תנדה את הקרבן(החיקויים הליליים בפרלמנט הלילי ולפעמים לעוד בנות) אתי בצעקות על הקרבן החלש והפעלת טרור.. same same השאלה אם זה לא האופי שלהן והן יכולות להשתנות..

ליאורי13

New member
נכון מאוד

קרן לא יכולה להאשים את הסביבה, היא טוענת שליז מוציאה ממנה רוע, אם לקרן לא היה רוע הוא לא היה יוצא ממנה כנ"ל לגבי רכילות, לא סתם היא התחברה לאתי יש מכנה משותף ביניהן אם במהות של קרן יש רק כוונות טובות היא לא הייתה נכנסת לכל הבלאגן, (ראו את ענת, רואים שהיא חכמה מספיק כדי לא להכנס למקומות שטיפשים נכנסים אליהם ומשם קשה להם לצאת) קיצר קרן לא כזאת חכמה כדי להימנת מלכתחילה להיקלע למקומות לא רצויים

הכל פקה-פקה...הנה עכשיו הפרלמאתי התכנס

וקרן אומרת :"הכי חשוב האהבה ביננו, העיקר שאנחנו אוהבות ומקבלות אחת את השניה גם בדברים שאנחנו לא מסכימות עליהם..." אקיצר,אני לא רואה את קרן מתרחקת מאתי...

רינתי77

Active member
היא תנסה לתהרחק מאתי, אבל

היא תנסה לעשות את זה בצורה מאד הדרגתית ובעדינות ואני אישית חושבת שזה לא ממש יצליח לה. אתי לא תמהר לשחרר אותה.

שאפולי

New member
קרן משקשקת אתי ת מחק אותה

אז מה היא עושה? (כאילו אחנו לא רואים) מורחת את הבנים ומהצד השני מורחת את אתי. ברור ששום דבר לא אמיתי.

למעלה