והסינגל הבא של מקפליי הוא....

Hip Hop star

New member
והסינגל הבא של מקפליי הוא....../images/Emo12.gif

I'VE GOT YOU 13/02/05 CD1 1 I've Got You 2 Silence Is A Scary Sound (live) CD2 1 I've Got You 2 The Ballad Of Paul K (acoustic) 3 On My Own (from Northsound1 Live Lounge) 4 I've Got You (instrumental) I've Got You (video) DVD I've Got You (audio) On My Own (audio) I've Got You (video) Behind The Scenes Of Just My Luck (10 mins)

מה הסינגל?! לא הבנתי.. ממש..

אי אפשר פשוט ליכתוב את שם הסינגל בלי כל מיני דברים לא קשורים1. ואיך אפשר לישמועעע אותו? אלוהים ישמור כמה תלונות.. יש לי פשוט להגיד תודע וזהו!!! אז דאגי!שלי.. כפרעלייך תודעעעעע

אה.... זה....ידעתי..

לא מיקודם חשבתי שזה זה אז הורדתי את זה ושמעתישיר מוקר וחשבתי שזה לא זה.... ולא לא היה קשה דאגי תודעעע!!!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo7.gif

תעשו טובה ותוציאו את TCFC. [כמו שבלו לא הוציאו את when summer's gone ומשם התחילו ליפול. לא שאני חושבת שזה מה שיקרה למקפליי... לפחות לא בשנה הקרובה, אבל עדיין].

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אממ |מבולבלת|

אם את שונאת את TCFC [איך אפשר בכלל?
], למה הגבת
להודעה שלי?

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

גם על החלק של בלו!! כששמעתי שהם מוציאים אם זה כל כך שמחתי! ואז הם ייבשו אותי ולא הוציאו אותו.. שיר מדהים
אחד הכי אהובים עלי שלהם ובקשר למקפליי.. אני מקווה שזה עוד ישתנה.. הבנים אוהבים את הפתיחה של השיר ובגלל זה כל כך מתלהבים ממנו.. ץאני מקווה שהם יבינו שהגיע הזמן להראות לכולם את החומר היותר בוגר (ומדהים) שלהם!!

למעלה