והסינגל הבא של מקפליי הוא....

DesertRose7

New member
והכי רע זה..

שאפילו התחילו להמר עליהם שהם יתפרקו ב2006.. עם כל הרצינות שזה - ממש כסף!! הביקורות נהיות רעות יותר ויותר מסינגל לסינגל.. הם לא היו צריכים לשחרר את הסינגל האחרון בכזה שבוע קשה!! ואת I WANNA HOLD YOU לא היו צריכים לשחרר בכלל!! זה מתחיל להפחיד אותי

ThatGirl

New member
לאלאלאלא

אר אני שונאת שמדברים על זה ובכלל שמזכירים את זה :\ אני זוכרת שהיה על זה שרשור באתר הרשמי והרוב שם נתנו להם עד 2006-2007 וזה עשה לי רע =[ כלומר אני מודעת לזה שבסוף כל להקה מתפרקת אבל אוף לא רוצה

D4Ever

New member
כה ראסמי..

גם הקונספט של IWHY בכלל לא משהו, הם חייבים עכשיו משהו מפציץ,אני מקווה שIGY יהיה טוב ונקווה שTCFC יצא.. אגב,מה עם SFA\ML?? לא אמרו שגם זה יצא??

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo45.gif

הם צריכים לעשות קליפ טוב, ממש טוב. אחד עם עלילה או משו, שימשוך את כולם לראות אותו.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif בלו../images/Emo10.gif

גם אני הכי אוהבת את WSG. כל המעריצים שלהם אמרו להם שכדאי להם להוציא את זה, ובכל זאת הם לא עשו ככה. אני מניחה שיש גם שיקולים של חברת התקליטים [קיץ צריך שיר מקפיץ, זה מה שהלך אז במצעדים וכו'], אבל הטעות הכי גדולה שאמן יכול לעשות זה לא להקשיב למעריצים שלו. וחוצמזה - זה WSG!!!!
ובקשר למה שכתבת על מקפליי, גמאני מקווה שהם יבינו מה הם צריכים לעשות. באלבום הקודם הלך להם טוב עם השירים השטותיים והכיפיים והכל, אבל עכשיו הם התבגרו לא מעט, וגם המעריצים, ובאופן כללי כל סצנת המוזיקה השתנתה. הם לא יצליחו כמו באלבום הקודם אם הם לא יתנו לשאר העולם לשמוע מה באמת יש להם להציע.

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| אם כבר שירים מקפיצים

הם היו צריכים להוציא את איי וואנה נואו

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif או את באק איט אפ

[אני רוצה אותם שוב
]

DesertRose7

New member
אבל ..

בתקופה של האלבום הראשון והשני..
ודאנקן מוציא במרץ אלבום

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo2.gif!!!

באמת?! יואו שחר, עשית לי את הסופשבוע
!

L u L i1

New member
../images/Emo45.gif

וגם את נוטינג הם חייבים להוציא כסינגל!!
ולפי דעתי..את נוטינג צריכים אפילו לפני TCFC..כי כבר יש את הבלדה שהוא שיר שקט..אז...קצת גיוון....

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo45.gif

TCFC זה כרגע השיר היחיד שלהם שאני לא שונאת (תסקלו,תסקלו
)

למעלה