והערפדית השבועית היא..

אחרי מחשבה-

מה החלום שלך?
יום חם עם בריזה קרה או יום קר עם רוח חמימה?
יום בקיץ/יום בחורף
לילה בקיץ/לילה בחורף
מתי לאחרונה היו לך רגשות חזקים כלפי מישהו?
האים את ישירה?
מתי פעם אחרונה אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת לזה?
אם היו נותנים לך את האפשרות להציץ בלבד לזמן כלשהו בעתיד שלך- למתי זה יהיה?
אם היו נותנים לך את האפשרות להציץ בלבד לזמן כלשהו בעבר שלך- למתי זה יהיה? זה מה שיש לי עכשיו... אני מקווה שיעלו לי עוד רעיונות

מיטללל

New member
../images/Emo13.gif

מה החלום שלך? למצוא אהבה אמיתית.
יום חם עם בריזה קרה או יום קר עם רוח חמימה? יום חם עם בריזה קרה אין דבר דוחה כמו רוח חמה.
יום בקיץ/יום בחורף לא יודעת. אני יותר אוהבת תחורף, האמת.
לילה בקיץ/לילה בחורף לילה בחורף.
מתי לאחרונה היו לך רגשות חזקים כלפי מישהו? בימים אלו.
האים את ישירה? לעיתים
מתי פעם אחרונה אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת לזה? מזמן. אם היו נותנים לך את האפשרות להציץ בלבד לזמן כלשהו בעתיד שלך- למתי זה יהיה? לעוד 10 שנים לראות מה נהיה. אם היו נותנים לך את האפשרות להציץ בלבד לזמן כלשהו בעבר שלך- למתי זה יהיה? לגיל 6 כזה..

אממ...

סוג מוזיקה אהוב? להקה/אומן אהובים? הזמן הכי ארוך שהיה לך במערכת יחסים? סופגניות או אזני המן? איך ניצלת את חופש פסח? הדבר שאת הכי אוהבת לעשות במחשב? מאושרת?

מיטללל

New member
ככה:

סוג מוזיקה אהוב? להקה/אומן אהובים? אין לי כוח לענות על זה:)
הזמן הכי ארוך שהיה לך במערכת יחסים? 9 חודשים.
סופגניות או אזני המן? לא אוהבת את שניהם
איך ניצלת את חופש פסח? לא ניצלתי
הדבר שאת הכי אוהבת לעשות במחשב? אהמ. להיות בפורום. באייסיקיו. ולכתוב סיפורים.
מאושרת? יו. השאלה הכי חדה וחושפנית שבעצם נשאלה פה. בשיא הכנות, בימים אלו, אני לא ממש מאושרת.....

yardenj

New member
באייסיקיו?ממתי?

ועכשיו לשאלות: מקס ברנר,יום שלישי-שעה שמונה או 9 וחצי? ופל או סופלה? קרם ברולה או פונדו זוגי? מרק שוקולד או שוקולטה איטלקית? אצלי או אצלך?

מיטללל

New member
מתוקוקוקי

מקס ברנר,יום שלישי-שעה שמונה או 9 וחצי? לכשתרצה.
ופל או סופלה? סופלה.
קרם ברולה או פונדו זוגי? פונדו זוגי.
מרק שוקולד או שוקולטה איטלקית? שוקולטה איטלקית.
אצלי או אצלך? אצלי. יום שלישי יש בית ריק :)) -יש לך מזל שעכשיו חזרתי ממסעדת הספגטי ואני מפוצצת עד תום. לא יודעת מה הייתי עושה לך אם הייתי קוראת את ההודעה הזו על בטן ריקה.

HyPeR SoNiC

New member
שאלות.........

למה סירבת בהתחלה להיות ערפדית? מה הפנטזיה שלך? איך ואיפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? מה לעזאזל נהיה מהפורום הזה!?!?!? איפה כולם!?!? והכי חשוב...... התגעגעת אלי?

מיטללל

New member
התעגעתי אליך המון ../images/Emo24.gif

לא סירבתי אף פעם.. פשוט חיכיתי שתבקשו שאני אהיה.. שראיתי שזה לא קורה, הבנתי שאין מה לעשות. חובה לתפוס שליטה :)) הפנזטיה שלי.. אישית כזו
סוטה כזה :\ עוד 10 שנים.. 28..... וואו.. נשואה.. עם שני ילדים... פסיכולוגית... הלוואי. כולם נטשו אותי

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

חחחחחחחח ביאסת עכשיו עם הפנטזיה...... כמו שביאסת כששאלו אותך אם את מעדיפה להיות למעלה או למטה, וכששאלו אותך אם את מתנזרת או לא
חפיף, את ביישנית כזאת בקטעים האלה... אני כבר התרגלתי לזה
ואל תדאגי אני אנסה להביא לפה את הותיקים

יש לך טעות!!!

אני הערפדית!! הכרזתי על זה שבוע שעבר!!! תשאלי את ששי קשת!! זה לא פ'ר!!!

numerw

New member
2 גמלים יצאו לדרך...בים בם....בום?

קצת שאלות לפני היציאה:) 1.כשאת חושבת על אוכל ...מה עובר לך בראש:)? (גפילטע-פיש או קפעלך) 2.בירה או וודקה?:) 3.מועדון או פאב? 4.תאילנד או פרו? 5.יש חיה כזו שנקראת רוק ישראלי? 6.טיול שטח....נגב או הגליל? 7.ואם כבר טיולים:) ברגל או ברכב? 8.אחרי הצבא ישר לאוניברסיטה או טיול? זהו לבינתיים:).

מיטללל

New member
קר קר קריר

כשאת חושבת על אוכל ...מה עובר לך בראש:)? (גפילטע-פיש או קפעלך) שיפודים על האש.. מי יתן שיהיה כבר לילה... בא לי!
בירה או וודקה?:) לא אוהבת ולא אוהבת:)
מועדון או פאב? מועדון, ברור.
תאילנד או פרו? אהמ. תאילנד מסוכנת, לא? :p פרו.
יש חיה כזו שנקראת רוק ישראלי? הוכחדה מזמן. וגם שהייתה-לא באוזניי.
טיול שטח....נגב או הגליל? בנגב.
ואם כבר טיולים:) ברגל או ברכב? ברכב. רק ברכב:)
אחרי הצבא ישר לאוניברסיטה או טיול? מי מעיז לחשוב בראש על "אחרי הצבא"? (יום ראשון הבא, ארבע חודשים
) בכל מקרה, אם פעם הצבא יגמר... אז אין מצב שלאחריו ישר אני אתחיל ללמוד. אני אעבוד המון ואז אטוס לטיול ארוך.

מוסיף כמה שאלות

מצטער שרק עכשיו, פשוט לא הייתי בפורום בימים האחרונים כי אני חולה
אה ואני גם מקווה שלא שאלו חלק מהשאלות האלו, כי אין לי כח בשעה כזאת לקרוא את כל התגובות
1. חוסר דברים משותפים יכול להפריע לך במערכת יחסים? 2. כמה טונות של חרא כבר הספקת לבלוע בצבא? (לא כולל את האוכל שאכלת שם) 3. שיר עברי אהוב ושיר לועזי אהוב? 4. מהו הספר האחרון שקראת? ושאלה חסרת טעם לקינוח: 5. רינגו, ג'ון, פול או ג'ורג'?

מיטללל

New member
תשובות לאורי

1. יכול להפריע. יפריע. אבל אני טובה בלהתגמש. תלוי כמה ההבדלים מהותיים. 2. אפשר לאמור שהסבל נגמר שהקורס נגמר. (עד אז סבלתי ובטירוף). כעת אני נמצאת באמת באחלה יחידה, עם מפקיד מדהים עם אנשים שאני דיי אוהבת. (לא יכל לצאת יותר טוב..) 3. על זה אני צריכה לחשוב..... 4. שטן או מלאך\שרה אנג'ל. - סוף מעצבן- 5. ג'ון.דה.

למעלה