והפעם בחידון

טיראן מ

New member
לסיגל יש גם ציפור יפהפיה על שמה....

Seagull לא ??? אולי נעברת את שמה ל'שחף' ???

timon1

New member
השמורה לא נחשבת

היא שימשה בעיקר כמתחם לבידודה של אלונה, זה שהאחראי שכח לגדר אותו ואת ההמשך אנחנו כבר מכירים זה כבר סיפור אחר לגמרי...

alonaski

New member
אהה... ../images/Emo13.gif)) אריאל, אתה מתחיל איתי?

או שרק נדמה לי?!?!!?....
כי אולי לא שמעת... אבל יש עטלף אחד בשם אריאל (!!!!) = עטלף חרקים שמסתובב, אוכל חרקים ומוצץ דם לפרות!!!!!!!!!!!
בללללעעעע.... להלן הציטוט מתוך המאמר של הממוחה הכי גדול בארץ לעטלפים דר' בני שלמון: "4. עטלפון אריאל (P.ARIEL) מין קטן הידוע רק ממצריים וסודן, בארץ נמצא פרט בנחל צאלים שבמדבר יהודה". להלן הקישור למאמר המקורי!!!
ואגב, אלונה פרידמן - בניגוד לאלונה-בוטבול... היתה דוגמנית מצליחה!!!

timon1

New member
טוב, זו לא הקונוטציה החיובית היחידה

לשמי, אריאל זה גם שם נרדף לירושלים והכי חשוב=בת הים הקטנה=מי מסוגל לגבור על זה????

alonaski

New member
אה... ../images/Emo13.gif אפרופו בת-הים הקטנה...

מזכיר לי... שפעם באמת ראיתי אותך בפורמט של איזה בת-ים קטנה...
נדמה לי... = הים השחור!!!...
חחחחחחחחחח....

gotlib

New member
אתה יודע ת'תשובה?

מרכיבה רבת שנים אחרי (בדר"כ ללא קשר עין) כותב החידה, יש לי יסוד סביר להניח כי ממילא הוא ממציא את התשובה- כמו גם מספר רב של דרכים וכיוונים ברחבי הארץ. נסו ותהנו.....

IlanShacham

New member
ישראל, תמונות זה דבר טוב ויפה

אבל ספר קצת איך היה (חוץ מזה שגם שם פגשתם את אלונה).

imeilik

New member
קפריסין ../images/Emo63.gif

אז מכיוון שלא ניחנתי בכשרון סיפורי כמו חלק מחברי הפורום, אתן בעיקר תמצות של הטיול ומספר תובנות / מסקנות. המסלול שעשינו היה מסביב לרכס הטרודוס שהוא הרכס המרכזי בקפריסין (פסגה ~1950מ) ביום הראשון הוקפצנו לראש ההר (1700מ) ומשם התחלנו להקיף ... ביום האחרון (השישי) רכבנו באזור החוף ליד לימסול, חוף אקרוטירי. בקישור של הטיול לקפריסין יש פירוט של המסלול לכל יום ופרופיל מרחק - גובה

imeilik

New member
הכבישים ../images/Emo73.gif

תשתית הכבישים בקפריסין במצב טוב מאוד והכבישים במרחק של כ 60ק"מ מהערים הגדולות נטושים
אולי זה בגלל שהיינו מחוץ לעונה התיירות, אבל ממש לא פגשנו רכבים על הכבישים ישנם גם דרכי קק"ל למיניהם (בסגנון נוף כרמל) גם הן במצב טוב מאוד

IlanShacham

New member
תצטרך לעבוד קצת יותר קשה... ../images/Emo8.gif

עוד לא שמענו אם נהנת מהטיול, איך הנופים, איזה ימים ומקומות היו יותר מעניינים מהאחרים וכו'. ובסיכומו של דבר - האם היית ממליץ לאחרים על טיול דומה? האם נראה לך שעדיף להיות מלווה ברכב ולעשות מסלולים באזורים מסוימים?

למעלה