לולו המשוגע
New member
והפעם בפינת הביזאר - עשן נוזלי
(liquid smoke)
מישהו משתמש בזה? אני מכינה בורגר טבעוני וזהו אחד המרכיבים במתכון, בעברית זה גם נקרא "תמצית עישון" ולפי גוגל יש בארץ של מותג "היקורי"
זה אמור להוסיף עומק למאכלים/תבשילים שאמורים להיות עם איזשהו טעם עמוק מעושן
מישהו ראה את זה פעם בחנות? ויש כאן מישהו שמשתמש בזה במקרה ויכול לספר עד כמה זה ממש נותן טעם שונה ועמוק יותר?
תודות!
(liquid smoke)
מישהו משתמש בזה? אני מכינה בורגר טבעוני וזהו אחד המרכיבים במתכון, בעברית זה גם נקרא "תמצית עישון" ולפי גוגל יש בארץ של מותג "היקורי"
זה אמור להוסיף עומק למאכלים/תבשילים שאמורים להיות עם איזשהו טעם עמוק מעושן
מישהו ראה את זה פעם בחנות? ויש כאן מישהו שמשתמש בזה במקרה ויכול לספר עד כמה זה ממש נותן טעם שונה ועמוק יותר?
תודות!