והפעם בפינת הביזאר - עשן נוזלי

salo22

New member
אגב שכחתי את האופציה הכי נפלאה לתוספת כזו

לגגל ולהכין את "קטשופ הפיטריות" של הסטון בלומנטל ולשמור בכלל כקונדימנט טעם ראשי בבית, הדבר הזה כל כך טוב, שהקציצה כבר לא תעניין יותר מידי &quot
פטריות בכלל דבר מופלא למשחקי טעמים והקטשופ הזה הוא דוגמא אדירה לאיזה דברים מיוחדים אפשר לעשות במטבח צמחוני דרך הירקות.
 

gs1234

New member
קלי קלות הקטשופ הזה

שמים בקערה פטריות קצוצות עם מלח ומשאירים לשעתיים.
מערבבים, מוסיפים תבלינים ומשאירים את זה יומיים בחוץ. מערבבים מדי פעם.
עכשיו מרתיחים את התערובת ומבשלים שעתיים על אש קטנה.
מסננים היטב ומוסיפים ברנדי. מי שרוצה יכול לצמצם את זה במשך שעה נוספת.
את הפטריות שנשארו מייבשים כמה שעות בתנור וטוחנים לאבקה.
קלי קלות לגמרי.
http://lostpastremembered.blogspot.co.il/2013/04/a-friend-of-mine-alerted-me-to-inspired.html
 
למעלה