והפעם מחלקים לכם את הסינגל החדש של דני

והפעם מחלקים לכם את הסינגל החדש של דני../images/Emo70.gif

סינגל שני לדני רובס "את לא כאן איתי"
רוצים לזכות בו
דני לא ישן כל הלילה ויוצא מדעתו כי "...את לא כאן איתי
." ספרו לנו מה מוציא אתכם מדעתכם, עד 3 דברים, ואולי תזכו בסינגל
ניתן להשתתף בתחרות עד יום שישי בחצות

1mayush

New member
מנסה..

מוציא אותי מדעתי- שוטרי תנועה ובכלל שוטרים שעוברים על החוקי תנועה!! זה מטריף אותי לראות את זה! נותנים לאזרחים קנסות גבוהים ונקודות והם, להם "מותר" הכל!!!! שונאת את זה כ"כ .. עד שפעם אחת ששוטרת ממש אבל ממש עיצבנה אותי הגשתי נגדה תלונה ! כמובן שצילמתי את הרכב שלה והיא תקבל קנס. על דברים כאלו אני לא עוברת בשתיקה!!! נ.ב. אני מחכה להתחיל ללמוד נהיגה (למרות שיש לי כבר 17) ולסיים את המלווה.. ושאני אהיה על הכביש אני אכניס את כולם למשמעת ויצפצף כמה שצריך! כולם יכירו את הרכב שלי וילמדו
זהו אין לי עוד לכתוב פה למרות שכל הזמן אפשר למצוא

1mayush

New member
הנה עוד אחד-

זה באמת מעצבן אותי ... אבל מממששש !!
http://news.walla.co.il/?w=//1237361 תגובות כמו אלו על הומואים !!! זה מרגיז אותי! עלק הרעידות אדמה בגללם .. שילכו לא יודעת לאיפהה!! אני מכירה כמה הומאים ולסביות ואין לי שום בעיה איתם! הם בני אדם בדיוק כמונו! "איש איש באמונתו יחייה" ככה הם נולדו! הם לא יכולים לשנות את הרגשות שלהם !!! זה כמו שאני עכשיו יגיד לבניזרי הזה שיהפוך לחילוני! אפילו לא! כי זה אפשרי ברגשות מהסוג הזה אי אפשר לא צריכים להיות כאלו קיצוניים! זה גועל נפש לדעתי!!!

מה מוציא אותי מדעתי? יש מליון דברים../images/Emo178.gif

1) הכי אבל הכי מחרפן אותי - רעש שאנשים עושים כשהם אוכלים!!$# זה כזה אהעעעעעעעעעעע. אני פשוט לא מסוגלת לשבת ליד בם אדם שעושה מליון קולות כשהוא אוכל
זה משגע אותי. ממש אבל!@$# 2) אלה שמתבכיינים שעות לפני המבחן שהם לא יודעים כלום, ואחר כך הם מקבלים מאיות. יש לי כלכך הרבה כאלה בכיתה , וכלכך בא ליל הכניס להם איזו כאפה לפעמים!@#$% 3) כשמגיבים לי באדישות במסנג'ר/איסיקיו/וואטאבר. אני באה לבןאדם בשיא ההתלהבות, והוא מגיב באדישות מטורפת >< זה כלכך מעצבן!#
בהצלחה

idanias

New member
מוציא אותי מדעתי ש...

אנשים מתקשרים אליי לבית ושואלים אותי איפה אני

יש דברים...כןןן...

מוציא אותי מדעתי שכל שבוע (ויש שיסכימו איתי) אני לא זוכה בפורום הזה(טוב נו חוץ מפעם אחת)...זה פשוט מוציא אותי מדעתי
אממ..מוציא אותי מדעתי לחכות לדברים שמבטיחים לי....היום המורה שלי לאנגלית הבטיחה לי ציון בתעודה מסויים אם אקבל במבחן מעל 85 והיא לא קיימה...איך זה הרתיח אותי!... מוציא אותי מדעתי כשנקרע מיתר בגיטרה או שאני מקבלת בדואר סינגל מתפוז והדואר דואג להביא לי את הדיסק חצי שבור כי לא היה לו שיט בשביל להתיחס יפה לחבילה שלי
ובלי קשר: !!!!!מוציא אותי מדעתי שאפשר לכתוב עד 3 דברים

tamir r

New member
../images/Emo6.gif

גמאני קיבלתי את הדיסק של אייקון חבול ושבור

tamir r

New member
עוגמת*../images/Emo122.gif

אני דורש שהדוורים ישלמו ממיטב כספם דיסקים חדשים!! זה לא ייתכן! או שישלחו לי כבר את הכסף, חבל לבזבז אותו על דיסקים

לאא לתקן אותייייי!!!!!!!! אהה ווו......../images/Emo3.gif

שמתי לב לשגיאה אבל לא כתבתי תיקון כי זה דיי מיותר,את הכוונה הבינו....אז אתההה כותתתבב לי את התיקוווןןן??? וכןןןן גם אני בעד חחח....בוא נתבע אותם נרוויח מליונים ונסע לאוואי...מה אתה אומר?

tamir r

New member
הוואי*../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif פעם שלישית ../images/Emo135.gif

אבל למה ניסע להוואי? אפשר לקנות במיליון שקל 2 מיליון בזוקות
נראה לי עדיף

ברגע זה סימתי לדבר איתך../images/Emo11.gif

בא לי להגיד אוואי אז אני אגיד אוואיייי!!! אני מושפעת עזוב אותך....זהו..שיחתנו הסתיימה פה!

tamir r

New member
נכון../images/Emo9.gif

אז אמרתי פעם שלישית
כשתהיה פעם שלישית את תהיי חייבת לי גלידה נהנהנהנהה

itoosh2

New member
כל כך מוציא אותי מדעתי...

שאני צריך לענות על שאלות כמו אלה, שאתה בטוח שתמיד יהיה לך מה לענות עליהם, ואז אתה חושב וחושב, ושום דבר לא עולה. בלאק אאוט. וזה תמיד מגיע בזמנים שאתה הכי לא צריך את זה... (למשל שאתה מנסה נואשות לזכות בסינגל של דני רובס...) כמה שזה מוציא אותי מדעתי...

Paranoid Eyes

New member
מוציא אותי מדעתי

לקוחות אינטרנט שלא יודעים מזה אנטר ואיפה הוא נמצא, או למה יש נקודות במקום ססמא... וזה עוד על קצה המזלג....

Funky Giraffe

New member
ממ

1. אוזניות במונו ולא בסטריאו 2. ציפייה שלא מתממשת 3. כשחלום טוב נגמר והשעון המעורר מצפצף...

למעלה