והפעם מחלקים לכם את הסינגל החדש של דני

שונצצ

New member
אפשר לנסות?!

מוציא אותי מדעתי שאני מתה לדבר עם חברה טובה במסנג'ר אחרי שלא דיברנו שבוע אני לוחצת על השם שלה כדי לשלוח הודעה וכל המחשב נתקע!! מוציא אותי מדעתי שאני מחכה שעות שהמים יתחממו ואז אני נכנסת למקלחת ומגלה שכל הבית כבר התקלח ונגמרו לי המים! מוציא אותי מדעתי שעד שיש לי יום לישון מאוחר מישהו מתקשר ומעיר אותי בשמונה בבוקר! בהצלחה לכולם!!!!

tamir r

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. הכי מוציא אותי מדעתי שלפעמים אנשים לא מבינים אותי בכלל בכלל וזה מחרפן
2. הכי מוציא אותי מדעתי שאנשים עסוקים יותר בקרחת של נינט מאשר בלעזור לאנשים עניים לשרוד עוד יום ועוד יום בחייהם, שכל יום אצלם הוא כמו שנה 3. הכי מוציא אותי מדעתי שיש אנשים שלא נמצאים 24 ביממה בפורום פופ ישראלי~~!!

venustudent

New member
עונה

מה שיכול להוציא אותי מדעתי, וכמו בשיר של דני זה גם לפני השינה- שאני שמה דיסק במערכת הישנה שלי והיא לא מזהה אותו (ומדובר גם בדיסקים "חוקיים" ששילמתי עליהם ממיטב כספי). אני מנסה אז לפתוח את המכסה של הקומפקט ולהכניס שוב את הדיסק, להעביר למצב טייפ ולחזור למצב דיסק, וכל פעם על הצג מופיעה הכתובת- no disc.... ואז אני מכניסה דיסק אחר וזה שוב קורה...

ו א ג ו ס

New member
בהקשר של דני רובס....

דברים שמוציאים אותי מדעתי - בהקשר של הסינגל המדובר... לפני שנה, הייתי מורה מחליפה בביצפר כלשהו, והיה יום אמנויות לכל השכבות. ובמקרה אחת הסדנאות היתה "מאחורי השירים" עם דני רובס. מכיוון שדני רובס הוא האהבה הראשונה בחיי, מרוגשת ומתרגשת- "הברזתי" מליווי הכתה שהייתי צריכה ללות (בתור מורה...) והלכתי לראות את אליל נעוריי.... ועכשיו מגיעים למה שמוציא אותי מדעתי.... המלך
, זמר השנה לשנת אלף-תשע-מאות-ומשהו יושב לו שם על השולחן, עם גיטרה ומבט מצועף, פורט לו שירים שעבורי הם נכס צאן ברזל ("בקר נחושת"), ומטר מולו, בקהל המצומצם של החבר'ה שלא הצליחו להבריז, יושבים ערימה של למ-למים בני 15, אחד עם mp3 ואוזניות תקועות לו באזניים, והוא לא מתבייש אפילו לדבר תוך כדי ולזמזם ולשחק לחברתו היקרה בשיער!!!! וכמעט קברתי את עצמי כשדני רובס מסיים לשיר ושואל אם יש שאלות- אז מישהו מרים יד ושואל ממש ברצינות- סליחה, מי אתה?? אז אתה זמר?? יש לך שירים מפורסמים??? משהו שאני מכיר???!!!! זה הוציא אותי מדעתי... הנוער הריקני, הקליפי, הרדוד, הלא-מתעניין, החסר כבוד הזה! מהר מאוד ברחתי ל"מקצוע" אחר... (אז בבקשה....אני יכולה לזכות בדיסק...
)

ו א ג ו ס

New member
ומשהו נוסף

ועוד משהו שמוציא אותי מדעתי זה שלמרות מצב הנוער בימינו, אנחנו מנסים נואשות להיכנס להיריון ואחרי שנה פלוס שכולם מרשים לעצמם לדחוף ת'אף שלהם לרחם שלי, ולהגיד ש"זה יקרה כשתרגעי סופסוף מהלחצים שלך", מתברר שבכלל הכל בגלל שלבעל שלי יש מיץ תפוזים ולא זרע (מסכן, חמוד שלי, כ"כ אומלל) ובגלל זה מי יודע אם בכלל יהיו לנו ילדים שיגיעו לגיל 15 כדי להרים ת'יד בכיתת אומן של הראל סקעת ולהגיד לו: סליחה, מי אתה?? אתה זמר מוכר??" והכי הכי מוציא אותי מדעתי זה חוסר האונים הזה...שאנחנו רוצים משהו כל כך כל כך ולא יודעים אם בכלל נשיג אותו וזה לא תלוי בנו...

soy rebelde

New member
שלי ../images/Emo26.gif

מוציא אותי מדעתי שיחות שמתנהלות באופן הבא: "היי, מה שלומך?" "הכל בסדר, מה המצב?" "אצלי אחלה, אז מה קורה?" "הכל בסדר, מה חדש?" וככה זה נמשך...ונמשך... ונמשך...
מוציא אותי מדעתי שמכבים את האור/שנגמר הנייר בשירותים..
מוציא אותי מדעתי כשמפריעים לך בדיוק בביס האחרון של משהו שאתה מאד אוהב לאכול ואתה מתבאס שזה נגמר..

השיחות הקבועות באיסי בשביל לפתח שיחה../images/Emo6.gif

למי אין שיחות כאלו.....תמיד הם מתחילות כמו שכתבת... מה קורה,מה חדש,מה עושה אבל אני בעד....למה..יש משו אחר לשאול?
והכי מבאס לגבי הדבר השלישי שכתבת זה שאוכלים לך את הביס האחרון!!!

למעלה