והפעם-שאלון ליום אהבה

והפעם-שאלון ליום אהבה../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

והשאלון השבועי:
דברים אהובים
1.מילוי אהוב בסדוויץ': 2.עיתון אהוב: 3.סרט דרמה אהוב: 4.מתקן אהוב בלונהפארק: 5..בילוי אהוב: 6.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: 7.תוכנית אירוח אהובה: 8.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: 9.תוכנית רדיו אהובה: 10.זמן אהוב במשך היממה: 11.שפה אהובה: 12.מחמאה אהובה: 13.ירק אהוב: 14.פרח אהוב: 15.שם אהוב לבן/בת: 16.חיה אהובה: 17.צבע אהוב: 18.יום אהוב בשבוע: (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים
)

horse 1212

New member
ווהו.

דברים אהובים
1.מילוי אהוב בסדוויץ':גבינה לבנה, סלמון וחסה./שוקולד 2.עיתון אהוב:ראש1. (פאקצה ><) 3.סרט דרמה אהוב:מישהו לרוץ איתו. 4.מתקן אהוב בלונהפארק:אפשר בסופרלנד?
אז הגראנד קניון. 5..בילוי אהוב:להתנחל אצל סבא וסבתא בקיבוץ בצפון/ אילת/ חו"ל/ קיבוץ. 6.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:יתר מדי
. 7.תוכנית אירוח אהובה:מה קשור? P: 8.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:- 9.תוכנית רדיו אהובה:ורדה רזיאל ז'קונט
. 10.זמן אהוב במשך היממה:לילה! / ערב 11.שפה אהובה:אנגלית/ יידיש 12.מחמאה אהובה:לא יודעת, כל מיני. 13.ירק אהוב:גמבה/ גזר 14.פרח אהוב:- 15.שם אהוב לבן/בת:אדם
16.חיה אהובה:חתול/ סוס 17.צבע אהוב:כחול. 18.יום אהוב בשבוע:שישי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Lian815

New member
../images/Emo23.gifעונה../images/Emo140.gif

דברים אהובים
1.מילוי אהוב בסדוויץ':סלמון
2.עיתון אהוב:הכי טוב זה ראש 1, רק חבל שאני לא מנוייה..
3.סרט דרמה אהוב:ממ..לא יודעת
4.מתקן אהוב בלונהפארק:רכבת הרים כמובן!כמה שיותר לופים יותר טוב
5..בילוי אהוב:רכיבה על סוסים,לנסוע לת"א,להיות עם חברים.
6.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:החברים שלי
7.תוכנית אירוח אהובה:הלילה עם ליאור שליין..
8.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:ליאור שליין וציפי שביט.
9.תוכנית רדיו אהובה:בוקר חדש עם שירה זהביD:
10.זמן אהוב במשך היממה:אחרי צהריים.
11.שפה אהובה:אנגלית,למרות שאני גרועהXD
12.מחמאה אהובה:טוב מאוד..נו מה כבר יש להגיד חח..
13.ירק אהוב:פיטריות..
14.פרח אהוב:אני אוהבת סחלב,צבעוני וציפורן..
15.שם אהוב לבן/בת:ליאן,השם שלי
, והשמות עמית ועמרי..
16.חיה אהובה:חתול
וכמובן גם סוסים..
17.צבע אהוב:בז',כתום וסגול.
18.יום אהוב בשבוע:כל הימים,תלוי מה יש בהם.. זהו

Lian815

New member
גראנד קניון זה הבאנג'י הזה?

אם כן, אז אני עשיתי את זה! זה כל כך שווה!!
אני הייתי צריכה לשחרר את החבל הייתי בטוחה שאני יביא למותי ולמות חברייXDDD

שרונוש16

New member
לא..

גראנד קניון זה האינדיאנים האלה לבאנג'י קוראים סקיי קוסטר משהו כזה וגם אני עשיתי אותו זה כזה כיףףףףףףף

עונה../images/Emo23.gif

דברים אהובים: 1.מילוי אהוב בסדוויץ':גבינה צהובה.שוקולד 2.עיתון אהוב:טבע הדברים(אין עליו) 3.סרט דרמה אהוב:יש הרבה.. 4.מתקן אהוב בלונהפארק:מספריים 5..בילוי אהוב:בחווה,באילת ובאשדוד 6.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:חברים שלי:) 7.תוכנית אירוח אהובה:עם היא ניחשבת תוכנית אירוח אז כישלון או כישרון 8.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:-- 9.תוכנית רדיו אהובה:של דידי הררי
10.זמן אהוב במשך היממה:לילה 11.שפה אהובה:ספרדית ואנגלית 12.מחמאה אהובה:וואלה לא יודעת.... 13.ירק אהוב:חסה וכמובן שפטריות 14.פרח אהוב:סחלב 15.שם אהוב לבן/בת:ליאל,לוטם,עומרי וכו'... 16.חיה אהובה:כל החיות
17.צבע אהוב:כל גווני הכחול 18.יום אהוב בשבוע:שני וחמישי

Lian815

New member
עיתון טבע הדברים הוא באמת עיתון טוב..

אמא שלי עשתה מנוי

The Bitter End

New member
בוט עליכם.

1.מילוי אהוב בסדוויץ': קרם אגוזים[= 2.עיתון אהוב: ווג. 3.סרט דרמה אהוב: פורסט גאמפ. 4.מתקן אהוב בלונהפארק: רכבות הרים, כמובן. 5..בילוי אהוב: אוהו. 6.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: יש המון, אבל! יעלי, טורי, שירלילה, גלי, נופי, נונש, מאיוצ'קע וטל. 7.תוכנית אירוח אהובה: הלייט נייט שואו עם קונאן אובריאן. 8.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: ג'יי לנו. 9.תוכנית רדיו אהובה: איכ. 10.זמן אהוב במשך היממה: אנערף. 11.שפה אהובה: אנגלית. 12.מחמאה אהובה: אין לי מושג. 13.ירק אהוב: פטריות\עגבניות\גזר. 14.פרח אהוב: סחלב\צבעוני. 15.שם אהוב לבן/בת: לבן: ליאם. לבת: רומי. 16.חיה אהובה: סוס, כלב. 17.צבע אהוב: לבן, ירוק, חום. 18.יום אהוב בשבוע: שישבת[=

stary1

New member
../images/Emo23.gif

1.מילוי אהוב בסנדוויץ': פינט באטר אנד ג'לי
2.עיתון אהוב: אין מועדף. 3.סרט דרמה אהוב: הסייח השחור. 4.מתקן אהוב בלונהפארק: אנקונדה. 5..בילוי אהוב: רכיבה על סוסים. 6.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: מממ 7.תוכנית אירוח אהובה: לא צופה בטלי.. 8.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: כנ"ל. 9.תוכנית רדיו אהובה: אין. 10.זמן אהוב במשך היממה: לילה. 11.שפה אהובה: אנגלית. 12.מחמאה אהובה: מוזרהP: 13.ירק אהוב: ברוקולי. 14.פרח אהוב: אני אוהבת יותר מדי. 15.שם אהוב לבן/בת: לא יודעת. 16.חיה אהובה: סוסים. 17.צבע אהוב: כולם. 18.יום אהוב בשבוע: שבת.

ToryMaster

New member
חחחח בסדר

1.מילוי אהוב בסדוויץ': שוקולד. השחר, תודה. 2.עיתון אהוב: ידיעות
3.סרט דרמה אהוב: או, וואו, עגבניות ירוקות מטוגנות, ברור. 4.מתקן אהוב בלונהפארק: הרכבת שמסתובבת בין המתקנים, אני פחדנית נו! 5..בילוי אהוב: כל זמן שהוא עם הבנות שלי. 6.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: או, אמ, שמופי
. והבנות, דההה. 7.תוכנית אירוח אהובה: אני לא צופה בתוכניות אירוח
8.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: ג'וליאנה דפנדי, נו באמת
9.תוכנית רדיו אהובה:
10.זמן אהוב במשך היממה: השעות הממש מוקדמות של הבוקר, קצת לפני הזריחה וקצת אחריה. 11.שפה אהובה: אנגלית
. 12.מחמאה אהובה: שנותנים לי? אם מישהו יקרא לי יפהפיה או נסיכה. 13.ירק אהוב: תפוד! 14.פרח אהוב: ורד, לבן
. 15.שם אהוב לבן/בת: שחר
. בעיקר לבנים, האמת. 16.חיה אהובה: ללי. 17.צבע אהוב: חום. 18.יום אהוב בשבוע: שישי
.

SILVER LADY

New member
../images/Emo23.gif

והשאלון השבועי:דברים אהובים 1.מילוי אהוב בסדוויץ':בלי כלום
2.עיתון אהוב:אנערףף 3.סרט דרמה אהוב:חייב לאהוב כלבים
חחח 4.מתקן אהוב בלונהפארק:גראנד קניון..או שזה בסופרלנד
5..בילוי אהוב:חווה, קניון לשמוע מוזיקה [= 6.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:המוןןןןןן [= 7.תוכנית אירוח אהובה:ד"ר פיל [?!] 8.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:נו אין לי כחח 9.תוכנית רדיו אהובה:גלגל"ץ?! 10.זמן אהוב במשך היממה:של החווה :] 11.שפה אהובה:אנגלית..?! 12.מחמאה אהובה:על העיניים ועל הרכיבה
חיחי 13.ירק אהוב:מלפפון
14.פרח אהוב:יקינטון XDD אתם לא תבינו 15.שם אהוב לבן/בת:לבן -עמית ונדב.לבת-עמית מאי גל 16.חיה אהובה:סוסים כלבים.. 17.צבע אהוב:כחול חום כתום לבן 18.יום אהוב בשבוע:שלישי (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים)

שרונוש16

New member
../images/Emo23.gif

1.מילוי אהוב בסדוויץ': שוקולד:) 2.עיתון אהוב:מעריב לנוער!
3.סרט דרמה אהוב:פרחים בעליית הגג 4.מתקן אהוב בלונהפארק: גראנד קניון וקומבה 5..בילוי אהוב: רכיבה על סוסים, להיות עם חברים ולישון! 6.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:חברות צ'לי!:) 7.תוכנית אירוח אהובה:- 8.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:- 9.תוכנית רדיו אהובה:- 10.זמן אהוב במשך היממה:לילה:) 11.שפה אהובה:אנגלית וצרפתית
12.מחמאה אהובה:אין לי מושג=\ 13.ירק אהוב:חסהה 14.פרח אהוב: ורד 15.שם אהוב לבן/בת:ליאן 16.חיה אהובה: כלב וסוס:) 17.צבע אהוב: וורוד! 18.יום אהוב בשבוע: ראשון ושישי=] (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים)

למעלה