והפעם-שאלון ליום אהבה

Vintage Queen

New member
=]

1.מילוי אהוב בסדוויץ': חמאת בוטנים
(אהבת חיי בערך) או ריבת חלב/קוטג' 2.עיתון אהוב: קוסמו
3.סרט דרמה אהוב: לוידעת 4.מתקן אהוב בלונהפארק: רכבות הריםםם... ובדיסני ספייס מאונטיין/ספלאש מאונטיין, ואת המתקן של סופרמן בסיקס פלאגס 5..בילוי אהוב: סרטים
שופינג
6.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: ליאור
7.תוכנית אירוח אהובה: ג'יי לנו
8.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: כנ"ל
9.תוכנית רדיו אהובה: וויס אוף פיס- (סופי שבוע)100FM או אהבה פלוס בבקרים =] 10.זמן אהוב במשך היממה: בוקר
11.שפה אהובה: ספרדית /צרפתית
12.מחמאה אהובה: 13.ירק אהוב: הממממ הכל בערךך
14.פרח אהוב: לא יודעת
15.שם אהוב לבן/בת: תום לבנות...בן/ריף/אדם לבנים 16.חיה אהובה: חמוסים,סוסים, כלבים, 17.צבע אהוב:
18.יום אהוב בשבוע:חמישי

עונהנההנהנה:]

והשאלון השבועי:דברים אהובים 1.מילוי אהוב בסדוויץ': שוקולדד
2.עיתון אהוב:לאדעת. 3.סרט דרמה אהוב:הפסנתרן. 4.מתקן אהוב בלונהפארק:טופספיןן:] 5..בילוי אהוב:חווה[= 6.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: טל
7.תוכנית אירוח אהובה:מועדון לילה:]] 8.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:לאזוככרתת 9.תוכנית רדיו אהובה:מי שומע רדיו? 10.זמן אהוב במשך היממה:6 בערב:] 11.שפה אהובה:עברית[= 12.מחמאה אהובה:
13.ירק אהוב:גייזר 14.פרח אהוב:כלנית.? 15.שם אהוב לבן/בת:ליאן לבת. 16.חיה אהובה:סוס? נראלי. 17.צבע אהוב:כחול. 18.יום אהוב בשבוע:שבת (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים)

SNTQ

New member
../images/Emo23.gif

1.מילוי אהוב בסדוויץ': שוקולד,נוטלה
2.עיתון אהוב: אין מועדף. 3.סרט דרמה אהוב: בנים אינם בוכים
4.מתקן אהוב בלונהפארק: רכבות הרים
5..בילוי אהוב: עם הבנות שלי 6.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: פולי
,מאיו,מעייני ואדם 7.תוכנית אירוח אהובה: לא רואה. 8.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אין מועדף. 9.תוכנית רדיו אהובה: התוכנית של דידי הררי
10.זמן אהוב במשך היממה: לפנות בוקר,כשהשמש עולה לה..
11.שפה אהובה: גרמנית,אנגלית וספרדית. 12.מחמאה אהובה: המ.. לא יודעת. 13.ירק אהוב: חסה
14.פרח אהוב: הוו ורד
15.שם אהוב לבן/בת: לבת-דור/רומי.. לבן-אדם. 16.חיה אהובה: סוס 17.צבע אהוב: שחור וכתום. 18.יום אהוב בשבוע: ראשון וחמישי:]

למה לא../images/Emo3.gif

1.מילוי אהוב בסדוויץ': קוטג' ועגבניות/חמאת בוטנים(מקורי, הא?) 2.עיתון אהוב: בואו נגיד שGO והשטויות האלה? 3.סרט דרמה אהוב: יש כל כך הרבה
4.מתקן אהוב בלונהפארק: רכבת הרים 5..בילוי אהוב: עם חברים טובים, לא משנה איך 6.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: ליאור
7.תוכנית אירוח אהובה: אופרה? חחחח 8.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: גיא פינס 9.תוכנית רדיו אהובה: כל מה שיש בגלגלצ בערך 10.זמן אהוב במשך היממה: קצת אחרי השקיעה 11.שפה אהובה: אנגלית וצרפתית 12.מחמאה אהובה: שהיה אימון איכותי חח 13.ירק אהוב: אבוקדו 14.פרח אהוב: אין משהו ספציפי מדיי 15.שם אהוב לבן/בת: יובל 16.חיה אהובה: סוס כמובן 17.צבע אהוב: שחור/כתום 18.יום אהוב בשבוע: שבת

שפוצי

New member
עונה ../images/Emo23.gif

1. מילוי אהוב בסנוויץ': חמאת בוטנים 2. עיתון אהוב: חה, עיתון ב"ס. 3. סרט דרמה אהוב: האמ, לא עולה לי.. 4. מתקן אהוב בלונה פארק: הנדנדות האלו שמסתובבות, אני יודעת שזה עלוב אבל זה ממש כייף והתוק קצר כי יש מלא מקום וזה הולך מהר.. 5. בילוי אהוב: הופעות טובות וטיולי סוסים. 6. בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: עומריקי! 7. תוכנית אירוח אהובה: נעע לא יודעת.. אולי הלילה עם ליאור שליין..שיהיה 8. מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:עזבו אותי מטלויזיה וסרטים זאת לא אני.. 9. תוכנית רדיו אהובה... אני יודעת, גלגל"צ זה תמיד טוב.. 10. זמן אהוב במשך היממה: ערב שזה משש עד תשע בערך.. 11. שפה אהובה: צרפתית, בא לי לדעת! 12. מחמאה אהובה: לא יודעת.. 13. ירק אהוב: האמ, ארטישוק, סתם לא.. 14. פרח אהוב: סחלב וורדים אדומים 15. שם אהוב לבן/ בת: נטע, סתם לא. האמ אולי, סחלב/רוז 16. חיה אהובה: דבש(הכלב שלי השווה) וסוסים! 17.צבע אהוב: סגול 18. יום אהוב בשבוע: חמישישישבת 15.

belledejour

New member
עונה ../images/Emo13.gif

והשאלון השבועי:דברים אהובים 1.מילוי אהוב בסדוויץ': סלמון וגבינה לבנה [בבייגל...] 2.עיתון אהוב: ראש1 3.סרט דרמה אהוב: טיטאניק ועוד מלאא.... 4.מתקן אהוב בלונהפארק: כל הרכבות הרים! כמה שיותר לופים 5..בילוי אהוב: חווה, ים, חברים 6.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:
עומרי
חחחח 7.תוכנית אירוח אהובה: אממ... אין ממש 8.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: גם לא
9.תוכנית רדיו אהובה: המצעד 10.זמן אהוב במשך היממה: ערב 11.שפה אהובה: ספרדית ואיטלקית..... 12.מחמאה אהובה: יותר טוב, שיפור 13.ירק אהוב:אבטיח זה ירק?
14.פרח אהוב: סחלב ולוע הארי 15.שם אהוב לבן/בת: נטלי / יערה 16.חיה אהובה:
17.צבע אהוב: שחור, כתום, תכלת וירוק
18.יום אהוב בשבוע: כל יום שיוצא לי לראות את בל בל...

ווינגז

New member
המ, אהבה?

1. מילוי אהוב בסדוויץ': פינאט-באטר אנד ג'לי.
2. עיתון אהוב: קשה לי עם עיתונים 3. סרט דרמה אהוב: משתנה, נו. 4. מתקן אהוב בלונהפארק: סימולטורים? 5. בילוי אהוב: שקט, טבע, בע"ח.
6. בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: המשפחה.
7. תוכנית אירוח אהובה: ג'יי לנו 8. מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: ג'יי לנו 9. תוכנית רדיו אהובה: לא ממש מקשיבה לרדיו 10. זמן אהוב במשך היממה: זריחה או שקיעה. 11. שפה אהובה: אנגלית 12. מחמאה אהובה: לא אוהבת מחמאות 13. ירק אהוב: תפו"א, ברוקולי, כרובית וכאלה. 14. פרח אהוב: מה שהוא לא ורד.
15. שם אהוב לבן/בת: זה תלוי אבל! 16. חיה אהובה: כלבים וסוסים 17. צבע אהוב: כתום, אדום, כחול וסגול. 18. יום אהוב בשבוע: שישי.

MAYA 4827

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

והשאלון השבועי:דברים אהובים 1.מילוי אהוב בסדוויץ': שוקולדד
2.עיתון אהוב: ראש 1 3.סרט דרמה אהוב: לא ממש דרמהה- מלך האאריות
4.מתקן אהוב בלונהפארק: הבנאנג'י בסופרלנד 5..בילוי אהוב: ים עם חבריםם 6.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: חבריםם
7.תוכנית אירוח אהובה: ממ תונית אירוחח? 8.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:?? 9.תוכנית רדיו אהובה: 10.זמן אהוב במשך היממה: לילהה 11.שפה אהובה: עיברית 12.מחמאה אהובה: הכול מתקבל בברכה=]] 13.ירק אהוב: מלפפון וגמבה 14.פרח אהוב: ממ לא ממש משנה ליי.. 15.שם אהוב לבן/בת: תום
16.חיה אהובה: כלב וסוס 17.צבע אהוב: אדום 18.יום אהוב בשבוע: שישי ושני

למעלה