והפעם שאלון מאכלים

והפעם שאלון מאכלים../images/Emo3.gif../images/Emo21.gif../images/Emo84.gif../images/Emo78.gif

והשאלון השבועי: מאכלים
1.אוהב סושי
? 2.אוהב ברוקולי? 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? 4.זה היה כיף? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? 7.טבעוני? 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: 17.שוקולד אהוב
: 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? 19.מאכלים בשרים או חלביים? 20.מעדן אהוב: 21.חביתת עין או מקושקשת? (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים
)

שרונוש16

New member
רעיון יפה!!../images/Emo6.gif

1.אוהב סושי? לא! 2.אוהב ברוקולי? ממש לא!
3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? 4.זה היה כיף? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? כן!!
7.טבעוני? עדיין לא.. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: בשר! טרול| 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: בשר! 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: קטשופ עם במבה חח 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? זה המבורגר אז זה בטוח מגעיל! 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: פיצה
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שניצל תירס! 17.שוקולד אהוב: טובלרון.. 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? ביתי אבל של סבתא=]] 19.מאכלים בשרים או חלביים? חלביים 20.מעדן אהוב: מילקי 21.חביתת עין או מקושקשת? מקושקשת

ToryMaster

New member
רוגעלך חמוסי.

1.אוהב סושי? לא טעמתי, אבל אני מאוד מאוד בספק אם אבצע את זה אי פעם, איחס.
2.אוהב ברוקולי? לא, זה ירוק ומכוער.
3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? חחח כן.
4.זה היה כיף? תלוי באיזה בשר, בעוף או בקר זה לא מפריע לי, אבל זה קרה עם Game בפראג. גועל נפש.
5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? הוצאתי מהפה [כן, באמצע מסעדה] והנחתי בפינה של הצלחת.
6.צמחוני? לא.
.
7.טבעוני? לא.
8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: אני לא אוכלת דברים שלא נראים לי טעימים, אבל אני יכולה בביטחון להגיד שמי בישול של קניידלעך זה לא טעים.
9.מאכל שלא תגע בו בחיים: סושי
10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: חציל. יש לזה ריח כל כך טוב וטעם כל כך מזעזע.
11.הדבר הכי מוזר שאכלת: מי בישול של קניידלעך שולטים בכיפה. וזה אפילו לא היה בכוונה.
12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? neither, אלא אם בשנים מאז שטרחתי לקנות שם גלידה הם טרחו להוסיף שוקולד.
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? אין לי מושג במה מדובר, מי מעדכן אותי?
14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? אם חייבים אז מקדונלד'ס, כי רק להם יש אופציה לא-המבורגרית שהיא גם טעימה.
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אנרג'י שוקולד - אגוזים. זה נהדר כשמתעצלים לאכול.
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: וואו. ענבים. אבוקדו. פומלות. קלמנטינות |מאוהבות|. תפוחי אדמה |אלוהים|.
17.שוקולד אהוב: מריר, לינדט, בדפים. תודה רבה.
18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? קנוי כמו קפוא שמחממים? בחירה קשה, אימא שלי לא ממש מבשלת, ואני מאוד מאוד בררנית, יש מעט מאוד מאכלים מוכנים שאני מוכנה להכניס למטבח שלי.
19.מאכלים בשרים או חלביים? אפשר מעורבב?
20.מעדן אהוב: מעדן חלב? באדי, אבל הישן, בגביע עם הפסים. החדש מגעיל.
21.חביתת עין או מקושקשת? מקושקשת
.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
peace.

ocean zd

New member
עונהנה

.אוהב סושי?רק צמחוני 2.אוהב ברוקולי?כה 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?ממ... 4.זה היה כיף?לא נראה לי 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?.... 6.צמחוני?לא 7.טבעוני?לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:זיתים 9.מאכל שלא תגע בו בחיים:מיונז 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:ספגטי אחד בספגטים 11.הדבר הכי מוזר שאכלת:.....משתדלת לא לאכול דברים מוזרים 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?מקדונלדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)??.... 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?מק 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה:מלפפונים חמוצים 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו:תפוחי אדמה 17.שוקולד אהוב:m&ms 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?אמא 19.מאכלים בשרים או חלביים?חלביים 20.מעדן אהוב:המילקי במהדורה המוגבלת 21.חביתת עין או מקושקשת:עין

The Bitter End

New member
וול.

1.אוהב סושי? מאוד!
2.אוהב ברוקולי? כן. 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? מתי פעם אחרונה אכלתי בשר בכלל... 4.זה היה כיף? לא. 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי החוצה. 6.צמחוני? כן. 7.טבעוני? לא. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: משהו שאבא שלי אלתר כשנסענו לכינרת, איו. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: גפילטעפיש. 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: תמרים. איוווו. 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: שקדי מרק וקולה
12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלד'ס. 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? אמ, זה בסדר? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? כשלא הייתי צמחונית הכי אהבתי בורגראנץ'. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: עוגה[= 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: פשטידת פטריות. 17.שוקולד אהוב: שוקולד חלב. 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אוכל ביתי של אמא[
] 19.מאכלים בשרים או חלביים? צמחונייםD: 20.מעדן אהוב: מילקי עם דאבל קצפת. בעיקר הקצפת. 21.חביתת עין או מקושקשת? מקושקשת!

netapet2

New member
עונה

1.אוהב סושי? מאוד מאוד 2.אוהב ברוקולי? לא הכי הכי 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? רק פעם אחת? 4.זה היה כיף? לא איכס! 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ===>פח 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: אממ פטריות XD 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: יש כל מיני :S 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: אין 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: לא זוכרת 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? בורגראנץ' 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא מכירה 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? בורגראנץ'! 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: שניצל XD 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שניצל 17.שוקולד אהוב: מריר 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אמא 19.מאכלים בשרים או חלביים? בשריים 20.מעדן אהוב: אמממממ דנונה עם אממ, נו פקאן 21.חביתת עין או מקושקשת? מקושקשת

Lian815

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo176.gif

שאלון מאכלים
1.אוהב סושי?אכן..
2.אוהב ברוקולי?לא.. 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?כן..איכססס..
בגלל זה אני לא ממש אוהבת בשר. 4.זה היה כיף?ממש לא.. 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?ירקתי אותוXD 6.צמחוני?לא.. 7.טבעוני?לא.. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:בשר עם חלקים צמיגיים..חח 9.מאכל שלא תגע בו בחיים:כל הדברים הבשרים חוץ מבשר סטייק,דברים שלא אמורים לאכול כמו ג'וקים,תולעים וחיות בית(כלב חתול וכו') 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:עלי מנגול.. 11.הדבר הכי מוזר שאכלת:עוף בחלב קוקוס ושמנת מתוקה.. 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?מקדונאלדס.. 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?לא שמעתי על זה.. 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?מקדונאלדס.. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה:פסטה עם שמנת ופיטריות..
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו:תפוצ'יפס.. 17.שוקולד אהוב:לבן 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?קנוי.. 19.מאכלים בשרים או חלביים?חלביים. 20.מעדן אהוב:דנונה בטעם וניל. 21.חביתת עין או מקושקשת?אף אחת.. זהו!

cavallo

New member
אני

1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? בעיקרון כן 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן איכס 4.זה היה כיף? לא! 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? זרקתי לפח 6.צמחוני? הייתי 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: לא זוכר 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: כבד 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לא יודע 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: no idea 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? בורגראנץ' 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? אין לי מושג, לא הייתי שם שנים 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? כנ"ל 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: עוגיות 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: אוכל איטלקי 17.שוקולד אהוב: שוקולד לבן עם עוגיות 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? תלוי 19.מאכלים בשרים או חלביים? חלביים 20.מעדן אהוב: דנונה 21.חביתת עין או מקושקשת? מקושקשת

SILVER LADY

New member
חהחה

השאלון השבועי: מאכלים 1.אוהב סושי?לא.לא שטעמתי אבל זה מסוג הדברים שאני בחיים לא יטעם גם חחח 2.אוהב ברוקולי?ממ תלוי איפה
3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?איו כה 4.זה היה כיף?לא לא ממש 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?יחקתי אותו?! 6.צמחוני?הלוואי 7.טבעוני?לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:קישואים . איווו 9.מאכל שלא תגע בו בחיים:קישואים חציל 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:שרימפס 11.הדבר הכי מוזר שאכלת:שרימפס חחח וצנון
12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?מקקקקק 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?מוזר?חח 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?מקק
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה:פסטה חחחחחחח 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו:פסטה וסיניי 17.שוקולד אהוב:חלב ולבן עם עוגיות 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?קנוי
19.מאכלים בשרים או חלביים?שניהם.ביחד חחחחחחח 20.מעדן אהוב:מילקיי 21.חביתת עין או מקושקשת?מקושקשת.איכסה עיין (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים)

אניאניאני../images/Emo13.gif../images/Emo192.gif

מאכלים 1.אוהב סושי?לא טעמתי וגם לא יטעם
2.אוהב ברוקולי?לאלא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?כןןן בעע 4.זה היה כיף?ממממש לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?ירקתיי אותו 6.צמחוני?ההייתי ועכשיו לא 7.טבעוני?לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:סלקק רק לק וכבר ניגעלתי. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים:חציל וסללק 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:סלק 11.הדבר הכי מוזר שאכלת:אלפיים עם קרקר
נורא מוזר.. 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?בורגראנץ'
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?אין לי שמץ של מושג מזה.. 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?בורגראנץ'
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה:לא לאחרונה אבל מוקרם 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו:מוקרם 17.שוקולד אהוב:לבן עם עוגיות ושל הפרה עם הפצפצים שמתפוצצים בפה
18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?אייייימא אין עליו
19.מאכלים בשרים או חלביים?חלביים 20.מעדן אהוב:דנונה תות בננה 21.חביתת עין או מקושקשת?לפעמים מקושקשת לפעמים עין:)תלוי מה בא. (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים
)

AnGi14

New member
עונה../images/Emo9.gif ../images/Emo109.gif

1.אוהב סושי?כן 2.אוהב ברוקולי?לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?כן
4.זה היה כיף?לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?זרקתי לפח 6.צמחוני?לא 7.טבעוני?לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:היו הרבה... 9.מאכל שלא תגע בו בחיים:לשון או כל מני אברים מוזרים.. 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:חציל חח 11.הדבר הכי מוזר שאכלת:נראה לי ששרימפס חח 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?מקדונלדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?אף פעם ל אשמעתי על זה חח אבל זה נשמע מוזר.. 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?מקדונלדס ות'קומבינה של בורגראנץ' P: 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה:סלט חח 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו:פרות וירקות 17.שוקולד אהוב:מממ.. MILKA [נו הפרה הזו עם העטיפה הסגולה חח] 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?אמ אלשי בקושי מבשלת אז קנוי חח 19.מאכלים בשרים או חלביים?בשריים 20.מעדן אהוב:דניאלה 21.חביתת עין או מקושקשת?מקושקשת

כואבבבבבב ליייי ../images/Emo7.gif

והשאלון השבועי: מאכלים 1.אוהב סושי?לא
2.אוהב ברוקולי?אממ לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?לא 4.זה היה כיף? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני?לא 7.טבעוני?לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:האממ... 9.מאכל שלא תגע בו בחיים:דגים,בקר 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:לא זוכרת 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?מקדונלדס
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?הא?? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?מקק 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה:ממ 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו:אורז
17.שוקולד אהוב:לא ממש אוהבת 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?תלוי {: 19.מאכלים בשרים או חלביים?בשריים [רק עוף חח..] 20.מעדן אהוב:לא אוהבת בכלל
21.חביתת עין או מקושקשת?מזה לעזאזל חביתת עין?
נראלי מקושקשת (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים)

למעלה