והפעם שאלון מאכלים

shirli0811

New member
../images/Emo67.gif ../images/Emo3.gif באלי חח

והשאלון השבועי: מאכלים 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כןן 4.זה היה כיף? בכלל לא
5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? זרקתי אותו והפסקתי לאכול את אותו הבשר 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: לא יודעת חח 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: בשר בקר 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: מממ, המנה של המלווח שוקולד בנאפיס 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: שניצל חלבי חחחח 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדולנדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא חושבת עליה 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? כלווםםםםםםםםםם 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: פלפל ממולא 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולדד אפקורס
17.שוקולד אהוב: הכול חחחח 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? רק האוכל של אמא
19.מאכלים בשרים או חלביים? חלביים 20.מעדן אהוב: מילקי
21.חביתת עין או מקושקשת? עין הפוכה חחח

ווינגז

New member
לוןלוןלון

1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? כן 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן 4.זה היה כיף? לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? זרקתי 6.צמחוני? כן 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: לא יודעת, שאלה קשה. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: סושי, נראה לי. לא עושה לי את זה. 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: כל מיני מתוקים 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: --- 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס, אם כבר, אבל אני לא קונה מהם.
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא מכירה, לא היה קיים בתקופה שעוד אכלתי שם. נשמע רע. 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס, אם כבר, למרות שכמו שכבר נאמר - אני לא אוכלת שם. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: חטיפי תירס של טבעול. אה, ומג'דרה. 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: פסטה?
17.שוקולד אהוב: כמעט הכל, עדיף מריר עם הרבה אחוזי קקאו. 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? של אמא 19.מאכלים בשרים או חלביים? חלביים 20.מעדן אהוב: הממ, שאלה טובה 21.חביתת עין או מקושקשת? מקושקשת.

LordHorse

New member
יאמי.../images/Emo210.gif

Food Food Food 1.אוהב סושי? יש לי טראומות. 2.אוהב ברוקולי? לא ממש. 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? הרבה. 4.זה היה כיף? נופ. 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? אממ..נפטרתי ממנו?
6.צמחוני? תלויOם 7.טבעוני? לא. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: כל מיני.בעיקר דברים שקשורים לים. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: דברים שקשורים לים.ועוד ועוד.. [אני מאוד בררנית בנושאים האלה] 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: גלידות למינהן. [חוץ מהאגן דאג ובנ'אנד'גריס
] 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: כל מיני דבריםOם 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? גלידה פיצוץ3> [מקדונלנדס.] 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא שמעתי על זה
14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס כמובן.[I'm part of the family] 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: שוקולדים של דיוטי פרי. 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: מקדונלדס,והאגן דאז. 17.שוקולד אהוב: מילקה. 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? תלוי איזה אוכל קנוי,עכשיו יש גם טרנד של אוכל ביתי קנויO_O 19.מאכלים בשרים או חלביים? חלביים. 20.מעדן אהוב: בעיקרון,איכס,אבל מילקי. 21.חביתת עין או מקושקשת? עין. בתאבון.

../images/Emo3.gif

1.אוהב סושי? אהא 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? איכ 4.זה היה כיף? איכ? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? העברתי לצלחת של אבא חחחח 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: כל דבר שיש בו חצילים או קישואים. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: חצילים (אני אפילו אלרגית) 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: הרבה דברים שאחותי מכינה חח 11.הדבר הכי מוזר שאכלת:
12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? איפה שיש גלידה פיצוץ? 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? אעאע 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? כולם, אבל הכי ברגרקינג 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: פסיפלורה 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: פיצה/מלפונים חמוצים 17.שוקולד אהוב: לאונידס כל עוד זה לא מריר 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? הממ תלוי במצברוח 19.מאכלים בשרים או חלביים? תלוי במצברוח 20.מעדן אהוב: דניאלה 21.חביתת עין או מקושקשת? מה זה חביתת עין? לא אוהבת ביצים כל כך

belledejour

New member
אוכל!!

והשאלון השבועי: מאכלים 1.אוהב סושי? ברור 2.אוהב ברוקולי? פיככס 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? חח כן 4.זה היה כיף? לא ממש. 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי
6.צמחוני? חס וחלילה [לא שיש לי משהו נגדם אני פשוט חולת בשר
] 7.טבעוני? חס ושלום [כנל] 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: אממ...... כריש? 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: סוס! 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: אוהו... הרבה דברים... 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: כנל!... 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונדלס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? מה מי מו?? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מק עם חברים, קינג עם משפחה... מטעמים דתיים
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: שוקו!
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד, איזו שאלה...... 17.שוקולד אהוב: cadbury... אין עליהם 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? תלוי במצברוח... בד"כ אמא! 19.מאכלים בשרים או חלביים? בד"כ אני מעדיפה חלבי- יכול להיות שזה קשור לזה שאחותי תמיד רוצה בשרי
20.מעדן אהוב: מילקי / דניאלה 21.חביתת עין או מקושקשת? עין

shir308

New member
עונה!!!

.אוהב סושי?לא 2.אוהב ברוקולי?איסכה!!!
3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?לא 4.זה היה כיף?לא יודעת
5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?לא 6.צמחוני?ממש אבל ממש לא! 7.טבעוני?כנ"ל 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:פשטידת ברוקולי 9.מאכל שלא תגע בו בחיים:מרק רגל קרושה
10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:המרק של סבתא שלי 11.הדבר הכי מוזר שאכלת:אני לא אוכלת דברים מוזרים! 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?ברור שמקדונלדס
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?
14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?בורגראנץ' 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה:נסטי 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו:גלידה!!!!
17.שוקולד אהוב:טובלרון
18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?אמא!!!!
19.מאכלים בשרים או חלביים?בשרים!!! 20.מעדן אהוב:אין תגובה... 21.חביתת עין או מקושקשת?מקושקשת!!

שירלי317

New member
אוכלאוכלאוכלאוכלאוכלאוכלאוכלאוכלאוכלאוכלאוכל

1.אוהב סושי? לא, אל תזכירו לי את זה. אחרי שאכלתי ביפן הייתה לי בחילה במשך שלושה ימים. 2.אוהב ברוקולי? יכולה לסבול 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?לצערי כן 4.זה היה כיף?:-| 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?ירקתי אותו בברבריות מתפרצת לצלחת 6.צמחוני?לא לגמרי 7.טבעוני?לא, אני לא מוגדרת 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:סביר להניח שזה היה סשימי של טונה ביפן
9.מאכל שלא תגע בו בחיים:אוני
10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:אבוקדו? לא יודעת... הרבה.. 11.הדבר הכי מוזר שאכלת:פףף, יותר מדי. 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?לא ולא 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?:-| 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?איכס איכס ואיכס, אבל אם חייבים לבחור, אז מקדונלדס 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה:מיני מגנום (גלידה, כאילו דהה) אני ואמא קנינו סטוקים וזוללות כמו פרות
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו:סלט מלפפונים הנוגרי של סבתא, תפו''א בשמנת של אמא, פסיפלורה, ליצ'י וג'ינג'ר כבוש
17.שוקולד אהוב:כל שוקלוד לבן, בעיקר זה שבאמצע השוקובו הלבן 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?ביתי! למזלי, אמא בשלנית דגולה
19.מאכלים בשרים או חלביים?חלביים, אבל בעיקר ירקות 20.מעדן אהוב:הממ... מילקי?! 21.חביתת עין או מקושקשת?אומלט

עונה

והשאלון השבועי: מאכלים 1.אוהב סושי? כן 2.אוהב ברוקולי? כן 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לצערי הרב-כן 4.זה היה כיף? ממש לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? זרקתי אותו 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: אמ...לא זוכרת 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: תמנון 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לא זוכרת 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: דיונון 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא שמעתי על זה 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס הכי ואח"כ ברגרקינג 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: פסטה (לא לאחרונה) 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שניצל של אמא 17.שוקולד אהוב: קואט דור 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? בטח ששל אמא 19.מאכלים בשרים או חלביים?תלוי מה 20.מעדן אהוב: --- 21.חביתת עין או מקושקשת? תלוי באיזה מצב, לרוב מקושקשת

Vintage Queen

New member
=]

1.אוהב סושי? יותר מהכל 2.אוהב ברוקולי? יאפפ 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לא 4.זה היה כיף? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? לשעבר 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: כבד 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: טונה/מיונז 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: המממ אוכל בארומה 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: סושי עם תפוח עץ (?) 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס ברור, עם אוריאו או סאנדיי קרמל 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? כל הבשר שלהם מורעל מי מתקרב לשם בכלל 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? בשביל בשר?~! אפאחד מהם! הכל חסר טעם, אבל מקדונלדס מבחינת פוטייטו נאגטס בלטים וגלידה 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: זיתים שחורים , וופלים עוגת גבינה ופירורים 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: סושי 17.שוקולד אהוב: לינדט לינדור, כל הסוגים בערך 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? ביתיי 19.מאכלים בשרים או חלביים? חלביים 20.מעדן אהוב: דניאלה/ יופלי 21.חביתת עין או מקושקשת? שונאת עין

serdonix p

New member
מעבירה את הזמן

והשאלון השבועי: מאכלים 1.אוהב סושי? מאד! 2.אוהב ברוקולי? לא הכי 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן 4.זה היה כיף? איוווו ממש לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? הוצאתי אותו מהר! חח 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: כבד :| 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: כל מיני זוחלים למיניהם 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: פירות 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: הרבה דברים טעימים ובלתי מזוהים בסין 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס ברור 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא מכירה 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: נייצ'ר וואלי! 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: מילקי 17.שוקולד אהוב: גודיבה 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אמא 19.מאכלים בשרים או חלביים? תלוי 20.מעדן אהוב: מילקי!
21.חביתת עין או מקושקשת? עין ברור

../images/Emo21.gif

1.אוהב סושי? בחיים לא טעמתי 2.אוהב ברוקולי? לא..! 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן בהמבורגר.. 4.זה היה כיף? ברור ! שלא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? קורדם בדקתי האם זה ניתן לבליעה (חח ) ואם לא אז ירקשתי 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: הדג שעשה לי קילקול קיבה בטורקיה 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: דגים! 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: אייס קפה 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: לא זכור לי 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדולנדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא מכיר.... 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדולנדס!! 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: שקשושקה 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: קציצות של אמא 17.שוקולד אהוב: שוקולד פרה 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אממ..תלוי מה אמא מכינה
19.מאכלים בשרים או חלביים? בשרייייייי! אחרי הכל , אני ארגנטיניאי או לא?! 20.מעדן אהוב: שוקוניל 21.חביתת עין או מקושקשת? מקושקשת

stary1

New member
Food

1.אוהב סושי? צמחוני. 2.אוהב ברוקולי? מאד. 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן. 4.זה היה כיף? ממש לא. 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? זרקתי. 6.צמחוני? כן. 7.טבעוני? כמעט. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: ליקריץ. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: ליקריץ. 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: המון. 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: גפילטעפיש בע 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? בורגר 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא מכירה 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? בורגר 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: חלווה O_O 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: קטשופ בכל דבר
17.שוקולד אהוב: הדקיקים עם המנטה 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? ביתי 19.מאכלים בשרים או חלביים? חלביים 20.מעדן אהוב: הרבה 21.חביתת עין או מקושקשת: עין רכה

אני:}}

והשאלון השבועי: מאכלים 1.אוהב סושי?אמממ לא..
2.אוהב ברוקולי?גם לא! 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?כןן 4.זה היה כיף?לא במיוחד.. 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?זרקתי לפח 6.צמחוני?לא 7.טבעוני?לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:תרד 9.מאכל שלא תגע בו בחיים:תרדד 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:גבינה צהובה...
11.הדבר הכי מוזר שאכלת:סנדוויץ' עם במבה חומוס ושוקולד.. ככה זה כשאין אוכל בחווה 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?מקדונלד'סס
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?הא?! 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?ממקקדדווננללדד'סס 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה:גזר גמדי 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו:פירה 17.שוקולד אהוב:קינדר בוואנו 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?קנוי.. 19.מאכלים בשרים או חלביים?בשריים 20.מעדן אהוב:מילקי פיצפוצים 21.חביתת עין או מקושקשת?מקושקשת
(זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים)

למעלה