והשאלה השבועית: מה התוכניות לפסח?

והשאלה השבועית: מה התוכניות לפסח?

ואני אתחיל: תכננתי, כאמור, להיות בעיצומן של בחינות הלשכה, אך מאחר והחלטתי לדחות את מועד הבחינה - נותרתי ללא תוכניות. הצעות?

ראשית.. ../images/Emo13.gif

למה אתה דוחה את הבחינה, לחוץ?? לגבי פסח, אשמח אם ניפגש כולנו (נמלא אולי שולחן עגול איפה שהוא..).. אני אפגש עם חברים, יש כמה משימות ואולי אתקדם עוד מעט בהכנות לחתונה.. שבוע מוצלח!!

ושנית...

אני מאוד לחוץ: בעבודה, וגם הייתי בפיגור מטורף בחומר - ומלכתחילה ידעתי שזה הימור מסוכן. פשוט אין לי סבלנות ללמוד את החומר שוב (ותהיה פעם שניה...) ולכן העדפתי להתרכז בדברים יותר חשובים כרגע. לגבי פסח- פגישה בהחלט באה בחשבון!

ממש לא נטשתי..

אני כאן, קצת עסוקה בעבודה (שוקלת ברצינות לעזוב, לא טוב שם..), וקצת בחתונה (מעולה לי סידורים כאלו), כך שאני כותבת מעט פחות. אבל, קוראת כמעט כל ערב ובקרוב יהיה שוב פחות לחוץ. אביעד, תעשה מה שטוב לך ותוריד לחץ.. יהיה בסדר!

ברור שיהיה בסדר! ואותה עיצה גם אלייך:

אם רע לך מכל סיבה שהיא, אל תחכי שיהיה עוד יותר רע. תתרכזי בחתונה - זה אחד הדברים הכי מדהימים שיש...! ויאללה, מה קורה עם פסח? מארגנים משהו?

כמובן שאתה צודק..

אני חושבת שאעזוב, החלטה סופית אקבל בסופ"ש. חשבתי לחפש במקביל אבל זה ממש לא אותו דבר כי אין אנרגיות לחפש בלילה וממש לא נעים ביום.. כך או כך אשמח אם יהיה מפגשון. תציעו תאריכים, מקומות ושעות ונתארגן על איזה יום. נכון לעכשיו, עם ההכנות, אני עוד לא יכולה להתחייב על יום, אבל זה בדרך.. המשך שבוע מקסים!

אני צפונית, אבל..

כנראה שאגיע למרכז אם נקבע משהו.. תעשה ספירת מלאי של המשתתפים..

למעלה