וואו! איזה פרק!!!!

adimer

New member
וואו! איזה פרק!!!!

ראיתם מה זה??????????????? הערס נהייה רגשן והנסיכה מקורה בדלעת....
ואיך שראובן חזר לשליטה ומתפקד על תקן "פסיכולוג אנושי" ואפילו הכיעור של מיכאל בעודו בוכה היה כל כך אמיתי ואנושי. פרק יפהפה. נהניתי מכל רגע.

salsa17

New member
באמת פרק "חזק" מבחינה ריגשית.

בפרק זה ראינו משחק מדהים של שחקנים מצויינים.בד"כ דווקא הטיפול עם הזוג פחות מעניין אותי, אך היום הוא משך אותי בעוןצמותיו הרגשיות,ובקשר והחיבור שנוצר בתוך המשולש של שלושתם(רובן אורנה ומיכאל) ובעיקר בחיבור המחודש בין מיכאל לאורנה ואת דרגת הרגש ששררה ביניהם באותו רגע. מה שקצת הטריד אותי, אך מאוחר יותר קלטתי שזה הכרחי, זה השתיקות הארוכות של ראובן בזמן הטיפול,והמבט החודר שלו שהולך כאילו מלמטה כלפי מעלה.

adimer

New member
הוא היה חייב

לתת לזה להתפתח מעבר להתנגחויות שלהם. לא להיתפס כל הזמן לפרשנויות או לנסות להפריד בינהם, לתת קצת להתרחשות האמיתית שלהם לקרות (אם לשתיקות האלה התכוונת).

חסות

New member
סטודנטיתוהההה

מחר אני אצל המטפלת שלי... זוכרת את השאלה הנכספת..?

ראובן התעשת

נראה שיום החופש והתפנית עם אישתו גרמה לו לקחת את המושכות לידיים ולהחליט לקבוע גבולות ברורים למטופלים שלו, אחרי הפריצה של ידין. כך נוצרו החוזים עם איילה והזוג מהיום...

מעניין הקישור שלך.

בכל מקרה, אני לא נהניתי למרות שכל מה שאתם אומרים נכון. הסדרה נהייתה כבדה עליי השבוע. גם לתוקפנות של הזוג הזה (סלינוש, אותך הצחיק ה"מגיע לך", אני ב"אשתך המזדיינת" רציתי להעיף לו סטירה), אבל גם לא להיפתחות שלהם. בקיצור, אני לא אוהבת אותם אז אני לא יכולה לטפל בהם
די, שיהיה משהו חיובי אצל גילה, בבקשה!

סלינוש

New member
כן, פרק טוב

קודם כל, נורא הצחיקו אותי. במיוחד מיכאל. ההתגרויות האלה שלהם. ישבתי והתגלגלתי מצחוק. הם מעולים. ("אשתך בגדה בך? מגיע לך!" מיכאל לראובן) בכל מקרה - כל כך יפה איך שראובן לקח את המושכות לידיים, וכאילו אמר "זהו". והיה מדהים לראות את מיכאל נקרע שם, סופסוף, ומתחנן שאורנה לא תעזוב אותו. והחיבוק. היה יפה. היה מרגש.

חסות

New member
מסכימה איתך!

הם בהחלט זוג קורע מצחוק.. בעיקר כאורנה אומרת "שקרן, שקרן, שקרן"

סלינוש

New member
אני דווקא אוהבת

כשאורנה קוראת לו ערס כל הזמן והוא נגנב מזה. כל כך מצחיק. "ערס" "אל תקראי לי ערס" "ערס" אל תקראי לי ערס!" "ערס" וגם היציאות של מיכאל, לעשות פיפי ממנו, הוא כזה מייבש. "היא תעשה מאיתי חבית מתגלגלת" מיצויין.

סלינוש

New member
הילדות השמנה של אורנה

(קודם כל אני חייבת למחות בתור ילדה ונערה בעבר ושמנה בהווה על כך שבכלל העיזו לתפור על שחקנית רזה כזו אפשרות להשמנה אי פעם!!! לא לעניין) אותי הנושא מאוד תפס, כי יש לי עניין אישי בנושא, לא קשה להבין. מה אתם חושבים, ראובן לא הגזים? היא הייתה ילדה שמנה, עברה את זה ונעשתה כוסית על. כאילו, מה יותר מזה? (אם אני הייתי נעשית כוסית על לא הייתי רוצה יותר כלום, למעשה זה כל מה שאני רוצה...) יכולות להיות השפעות כלשהן באמת, של ילדות שמנה על העתיד? היא לא הייתה נערה שמנה, היא היתה ילדה שמנה. ככה שאפילו מודעות לא יכלה להיות לה. סביר להניח שהיא מפטמת את איתי כי זה דפוס שהיא מכירה ולמדה מאמא או מההורים, אבל להגיד שבגלל שהייתה ילדה שמנה והרגישה לא אהובה וכו' היא צריכה לפצות על זה בהווה? לא נראה לי.

לילו22

New member
לעניות דעתי יש השפעה

של ילדות/נערות של השמנת יתר על הבגרות. לא שזה משנה הרבה, כי להכל יש השפעה כלשהי על הבגרות. אני הייתי ילדה יפהפיה ורזה ולכן היום, אם אני סובלת מקצת עודף משקל זה יוצר לי תסביכים שבטוח קשורים לילדות. מה שאני מנסה להגיד, זה שנראה לי ששומן נתפש אצל החברה בדרך מאוד שלילית וילדים מפתחים חוסר בטחון עמוק מזה. וכן, כל דבר מהילדות משפיע על העתיד. לא נראה לי שזה אומר שילדים שהיו שמנים, זה "דפק" אותם וזהו, אלא שמשהו בבטחון העצמי שלהם שונה. (לפעמים זה דבר טוב)

טלינקה5

New member
אני לא בטוחה שזה קשור בכלל

לא נראה לי שזה שהיא היתה שמנה קשור... וכן אני מסכימה שזה לא הגיוני שעכשיו היא כזאת רזה... פתאום חשבתי שהסיפור של אורנה ומיכאל כ"כ מורכב, כל פעם מגלים עוד פרטים...

טלינקה5

New member
אני לא בטוחה שזה קשור בכלל

לא נראה לי שזה שהיא היתה שמנה קשור... וכן אני מסכימה שזה לא הגיוני שעכשיו היא כזאת רזה... פתאום חשבתי שהסיפור של אורנה ומיכאל כ"כ מורכב, כל פעם מגלים עוד פרטים...

לילו22

New member
לא בטוח שזה קשור אבל עדיין

מה? היא לא ידעה שהיא מתחתנת עם מישהו שהוא לא "אריסטוקרטי" כמוה? הרי לא מדובר על סטוץ או רומן או אפילו מערכת יחסים. מדובר על חתונה. אז כן-עולה השאלה האם היא לא ידעה שמדובר בסכ"ה באיש-פרא, מגדל-סוסים, שעם כל כמה שהוא סקסי- אני בטוחה שהוא לא הבחור שחינכו אותה להביא הביתה. ואם היא חושבת שהואערס ברברי עכשיו- היא נכראה ידעה את זה כשהתחתנה. אז למה היא התחתנה איתו..?

שאלת השפעת הילדות השמנה

קודם כל, ברור שיש כאלו שהיו ילדות ואפילו נערות שמנות ועכשיו הן רזות, ואפילו מאד (תסתכלו אפילו על זאת שזכתה בטופ מודל עונה 2). מסכימה עם ראובן שזה כן רלוונטי, כי מי שהיתה שמנה פעם נושאת מטענים מאז. בכלל, כל הרעיון של פסיכולוגיה זה שדברים שקרו לנו בילדות המוקדמת משפיעים עלינו למשך שארית חיינו. בעניין האם להיות ילדה שמנה, בשונה מלהיות נערה שמנה, משפיע, אז אני יכולה להגיד מנסיוני שכן. כשהייתי בת 5 קראו לי בגן "דובה" ואני זוכרת כמה זה פגע בי, ואיך הרגשתי כשקלטתי שהילד שהכי אהבתי בגן, ושכביכול היה החבר שלי, היה בעצם מאוהב בילדה המושלמת של הגן.

למעלה